Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
okudum kiiiii çizgiyi de gördüm kiiii ❤❤❤❤❤
Darısı tüm bekleyenlere diliyorum uzun bir aradan sonra yeniden hamile kalabildim inşallah ilki gibi olmaz bu sefer güzel gider herşey içimden bir ses yolunda diyor ama olsun

okudum kiiiii çizgiyi de gördüm kiiii ❤❤❤❤❤
Canım benim yaaaa güzel gidiyoruz hergün azcık daha beliriyor biliyormusun bugün ilk fotoda görünüşü yine görünüyordu ama hayalet fotoya zor yansıyordu bugün fotoya görünecek kadar çıktı grimsi duruyor ama pembiş ilk 30 sn içinde hemde çok heyecanlıyım

Günaydın bebeğiiiimm bizim doktorlar niye öyle yapmışlar ya normalde 2,5 altı isteniyorsa ilaç başlatmaları gerekirdi Aşko bence ikimizde bir daha baktıralım tsh değerine ve ilaç isteyelim çünkü gerçekten çok etkiliyormuş bebeğim uykusuz kaldın zorlandın ya acaba ondan mı yada hastane yemeği yedin mi ondan da olabilir toplu yemek yapılıyor öyle yerler de miden hassas olursa kaldıramayabilir kuzum geçmiş olsun dikkat et kendineee

Yaaaa kuzummmm sonunda belli etti kendini minikkkk Bebeğiimm hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın

Günaydın kuzum ❤❤ Baktıralım aşkım randevu alıp gidelim bu iş böyle olmaz ki ota a ağır ilaçlar yazarlar buna gelince hareket yok sağol bebeğim ❤❤❤ yemedim kuzum hastanede yemek ya sadece zeytinden iki tane yemiştim oda bişey yapmaz zaten herhalde ama muhtemelen ordan kaptım yada mideme bişey oldu bunun içinde doktora gitmem lazım

Canım beniiimm sağlıkla kucağına al inşallah çok çok sevindim günümüz aydınlandı aşkoo❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…