- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.981
Darısı tüm bekleyenlere diliyorum uzun bir aradan sonra yeniden hamile kalabildim inşallah ilki gibi olmaz bu sefer güzel gider herşey içimden bir ses yolunda diyor ama olsunAyyinşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniiii nasıl mutlu oldum senin adınaaa
İnşallah canım inşallah güzel ilerlerYaa gözün aydın canım benim sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah
Darısı tüm bekleyenlere diliyorum uzun bir aradan sonra yeniden hamile kalabildim inşallah ilki gibi olmaz bu sefer güzel gider herşey içimden bir ses yolunda diyor ama olsun
Canım benim yaaaaokudum kiiiii çizgiyi de gördüm kiiii ❤❤❤❤❤
Günaydın bebeğiiiimmBenimde tsh 3.68 bebeğim öncekilerde 7 küsürmüş ama işte sorun benim tiroidlerimin dengesizliği aşko sen yine baktır bebeğim ilaç versin doktor banada engel değil gayet normal dedi doktor ama bende kullancam ilaç ya.
Bilmiyorum kuzum dün sabaha kadar gayet iyiydim iyide yiyodum dün sabahtan sonra böyle oldum sanki zehirlemişim gibi bulanıyo midem
Yaaaa kuzummmm sonunda belli etti kendini minikkkkKızlar günaydın derse gitmeden yeni testiminatmak istedim geçen gün ki test gerçekten harika yavaş artış gösteriyor ama ilk fark eden turuncu pembe sonrada gelip arayı kapattı diyebilirim ama 26 ay aonra gelen umut diyorum şimdi artışını takip ediyorum ve bence güne göre artış çok iyi çünkü her gün biraz daha koyu çıkıyor ve zaten testi çişten çektikten sonraki ilk 30 saniyede çıkıyorilk defa bu kadar sakinim tansiyonum düşmedi ama biliyorum orada
Yaaaaa maşallah maşallah sabah sabah güzel haberler alıyoruzKızlarrrrrrrr
Kızımmm geliyorrrrrr M MavimireslVeziir R Random3 heycandan unuttugum diğer kızlarrrrr
Evet canımmm cok şükür rabbim en yakın zamanda hepinize de nasip etsin insallahYaaaaa maşallah maşallah sabah sabah güzel haberler alıyoruzSağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzum Kız bebiş annesi olcannn haaa
Canım benim sağlıkla gelsin inşallah Rabbim analı babalı büyütsün ❤❤Kızlarrrrrrrr
Kızımmm geliyorrrrrr M MavimireslVeziir R Random3 heycandan unuttugum diğer kızlarrrrr
Kesinlikle aşko katılıyorumSen herkesi çift görmekten kendine cift görme kontenjanını doldurdun
Ayy düşününce bile ısındım aşkoValla en iyisi özel ya
Kız ben zaten oralarda yaşayamam gibi geliyor adanadan geldim mersine burası bile soğuk geliyor
Amiiinnn kuzum inşallahEvet canımmm cok şükür rabbim en yakın zamanda hepinize de nasip etsin insallah
Günaydın kuzum ❤❤ Baktıralım aşkım randevu alıp gidelim bu iş böyle olmaz ki otaGünaydın bebeğiiiimmbizim doktorlar niye öyle yapmışlar ya normalde 2,5 altı isteniyorsa ilaç başlatmaları gerekirdi Aşko bence ikimizde bir daha baktıralım tsh değerine ve ilaç isteyelim çünkü gerçekten çok etkiliyormuş bebeğim uykusuz kaldın zorlandın ya acaba ondan mı yada hastane yemeği yedin mi ondan da olabilir toplu yemek yapılıyor öyle yerler de miden hassas olursa kaldıramayabilir kuzum geçmiş olsun dikkat et kendineee
Canım beniiimm sağlıkla kucağına al inşallah çok çok sevindim günümüz aydınlandı aşkooKızlar günaydın derse gitmeden yeni testiminatmak istedim geçen gün ki test gerçekten harika yavaş artış gösteriyor ama ilk fark eden turuncu pembe sonrada gelip arayı kapattı diyebilirim ama 26 ay aonra gelen umut diyorum şimdi artışını takip ediyorum ve bence güne göre artış çok iyi çünkü her gün biraz daha koyu çıkıyor ve zaten testi çişten çektikten sonraki ilk 30 saniyede çıkıyorilk defa bu kadar sakinim tansiyonum düşmedi ama biliyorum orada
Aminnnn canımmm bekliyorum senide artıkkkkCanım benim sağlıkla gelsin inşallah Rabbim analı babalı büyütsün ❤❤
Ayy hayırlı olsuuunKızlarrrrrrrr
İnşallah bebeğim ❤❤ aşkım mfk çok pahalı ya kendimde çalışıyo olsam alırdım da şimdi şu zamanda onu alamıyoringAminnnn canımmm bekliyorum senide artıkkkkbastır mfk
Sagol canımm darısı sizlerin basına olsun inşallah hamiş haberlerinizi bekliyorum bu grupta hepinizinAyy hayırlı olsuuun
Şuan sarısını bana bulaştırma (şimdilik) ama inşallah sıra sıra isteyen herkesin başına darısıSagol canımm darısı sizlerin basına olsun inşallah hamiş haberlerinizi bekliyorum bu grupta hepinizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?