- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.001
Yolu bulamazlarsa yuh artk ellerinden tutup biz götürelim yıldıkAhahahha bebeğiiiimmm değerlendirdim değerlendirdim ama yolu buldular mı bilemiyorum hiç güvenmiyorum onlarasen ne yaptın kuzum nasılsın
Ay bende eşimi işe gönderip geri uyumadan hemen önce görmüştümValla kızlar uyanmıştır diye bekliyorum derse gidince yazamayacam sadece bir teneffüs var öğlene kadar çatladım bakalım uyanan görecek mi etiket yapmayı unuttum tabi
Benim garip bi yogunluğum var ya niye anlayamadım arkdşlarla gez toz anaaa yoruldum ayy
Yaaa ben bu gece rüyamda kız bebek unutuyordum kucağımda. Bu haberi alacakmışımKızlarrrrrrrr
Kızımmm geliyorrrrrr M MavimireslVeziir @Random3 heycandan unuttugum diğer kızlarrrrr
Kız testmi yaptın sen nerde sayfalar arası test ararlen şaşı oldum bulamadımda sinirlendim nerdeee bu tessttttÖbürgün sabah yaparım bebeğimyarın benim herif evde salmaz o beni rahat bırakmaz hiç
Hadii yaaap beklenmiyor böyle çok heyecanlıBi kaç gün sonra yapcam canım benim
Beklemek lazım ama ya azcık koyulaştığını görmek istiyorum yine gölgeden çıkamazsam umutlarım yerle yeksan olacajHadii yaaap beklenmiyor böyle çok heyecanlı
Yaaaaa ayy insallah rüyaların kendi bebeginede hayrolsun canım benimYaaa ben bu gece rüyamda kız bebek unutuyordum kucağımda. Bu haberi alacakmışım
Ayyy çok sevindim bebişim ya zaman ne zabık geçiyor cinsiyetini bile öğrendin inşallah sağlıcakla kucağına aldığının haberini de verirsin canım benim
Al buyur aşko R raainbow sinirlenme bebeğim tamam sakin ool sakiiin olllKızlae ilk 3-5-10 dakika arası çektiklerim
@Lale95Veziir _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 miraclebeyb diğer aşkolar yok malesef
Sabah zaten daha az goruyorum kuzu ben lazer ameliyatı oldum ondanAllah’ım çok şükür sizin gözler gece açılıyor galiba aşko ahahaha
Ben seni ilk gordugum andan itibaren hep bi kız cocugu yakistiriyodum yanina. Senin gibi cıvıl cıvıl renklerle giydirilmis o guzel saclarini modern orgulerle örülmüş yada guzel bandanalarla suslenmis minnoş bi kızKızlarrrrrrrr
Kızımmm geliyorrrrrr M MavimireslVeziir @Random3 heycandan unuttugum diğer kızlarrrrr
Ne guzel bi günKızlar günaydın derse gitmeden yeni testiminatmak istedim geçen gün ki test gerçekten harika yavaş artış gösteriyor ama ilk fark eden turuncu pembe sonrada gelip arayı kapattı diyebilirim ama 26 ay aonra gelen umut diyorum şimdi artışını takip ediyorum ve bence güne göre artış çok iyi çünkü her gün biraz daha koyu çıkıyor ve zaten testi çişten çektikten sonraki ilk 30 saniyede çıkıyorilk defa bu kadar sakinim tansiyonum düşmedi ama biliyorum orada
Yaaa canımm benimmmm senin enerjin hep bizlere umut oldu her zaman güzel kalpli arkdasım iyiki tanımısım seniBen seni ilk gordugum andan itibaren hep bi kız cocugu yakistiriyodum yanina. Senin gibi cıvıl cıvıl renklerle giydirilmis o guzel saclarini modern orgulerle örülmüş yada guzel bandanalarla suslenmis minnoş bi kızcoook guzell
Canim 4 fazla. Bebek icin fazla yani normalde sınır. Benim en son 2.13 cikti sonrsi ilac kullandm daha iyi dediKuzu benim ki 4,5 çıkmıştı doktor normal aralıkta bi sıkıntı olmaz gebelik için demişti ama şimdi aklıma takıldı vallahi
Ayyy aşko nerden kaptın ki yaaaabebeğim doktora mı gitsen bi mide enfeksiyonu mahveder insanı belki ilaç yazar rahatlarsın bebeğim
Ay ben artık kendime yaramıyorum rüyaları. Hayırlı olsun kuzum isim düşündün müYaaaaa ayy insallah rüyaların kendi bebeginede hayrolsun canım benimfetal dna yaptırmıstım kuzum ordan netleşti 12. Haftalıgız suan
Ayy yok askım aklımızda hiçbişey daha düşünmedik bile cinsiyeti bekledik hep bugünden itibaren bakıcazAy ben artık kendime yaramıyorum rüyaları. Hayırlı olsun kuzum isim düşündün mü
Amin İnsallah canim insallah. @gzmyts banlanmıs kuzu ya merak ediyorum onuda. Bu arada artik pempis kiyafetleri almaya baslarsinYaaa canımm benimmmm senin enerjin hep bizlere umut oldu her zaman güzel kalpli arkdasım iyiki tanımısım senirabbim insallah sanada minnos nasip etsin önce saglıklı sonra gönlündekini kuzum bir an önceee
Evet evet isim düşündünmü kuzu S sultansultan90Ay ben artık kendime yaramıyorum rüyaları. Hayırlı olsun kuzum isim düşündün mü
Maşallah kuzum sağ salim alin kucağınza minik kızınızıKızlarrrrrrrr
Amin canımYaaaa kuzummmm sonunda belli etti kendini minikkkkBebeğiimm hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?