- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.021
Yaaa günaydın yaptım size günümüz güzel olsun diyeCanım beniiimm sağlıkla kucağına al inşallah çok çok sevindim günümüz aydınlandı aşkoo❤❤❤
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa günaydın yaptım size günümüz güzel olsun diyeCanım beniiimm sağlıkla kucağına al inşallah çok çok sevindim günümüz aydınlandı aşkoo❤❤❤
![]()
Yaa evet görürler yavaştan herkes görüyor valla çok mutlu bir olay rabbim hepinize yaşatsınAy bende eşimi işe gönderip geri uyumadan hemen önce görmüştümgörürler aşko görmeyene etiket yaparız
İnşallah canım sağlıkla ilerler inşallahNe guzel bi günsanirim bu ay bizim yuzumuzu guldureceksin
bebiş geliyor
Bende de oluyor kuzum burası Kasıma kadar soğumaz normal de bu sene erken soğuduAyy düşününce bile ısındım aşkooff ben hep burdaydım ama her sene daha soğuk oluyo sanki
![]()
Ay valla öyle herşeye ilaç alıpta bunda almamak olmaz asıl önemli olan buGünaydın kuzum ❤❤ Baktıralım aşkım randevu alıp gidelim bu iş böyle olmaz ki otaa ağır ilaçlar yazarlar buna gelince hareket yok
sağol bebeğim ❤❤❤ yemedim kuzum hastanede yemek ya sadece zeytinden iki tane yemiştim oda bişey yapmaz zaten herhalde ama muhtemelen ordan kaptım yada mideme bişey oldu bunun içinde doktora gitmem lazım
![]()
Valla elimizden gelse onu da kesin yapardık bebeğimYolu bulamazlarsa yuh artk ellerinden tutup biz götürelim yıldıkiyim bende bu aralar yogun geçiyor niyeyse arkdşlara sardım
![]()
Yaaa demi kuzum bence de fazla ama doktorum normal dedi ilaç felan başlatmadıCanim 4 fazla. Bebek icin fazla yani normalde sınır. Benim en son 2.13 cikti sonrsi ilac kullandm daha iyi dedi
Amin canım benim bizde arkanızdan geliriz inşallahAmin canımevet yaaa çok mutluyum rabbim hepimize yaşatsın
Belli aşko bir sorun olmalıydı beni gördüğümüde şüpheye düşürdün hahahaSabah zaten daha az goruyorum kuzu ben lazer ameliyatı oldum ondan![]()
Amin canım en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alalımMaşallah kuzum sağ salim alin kucağınza minik kızınızı![]()
Randevu alıp gidelim aşko bi an önce bu iş böyle olmaz yaYaaa demi kuzum bence de fazla ama doktorum normal dedi ilaç felan başlatmadı2.13e bile ilaç veriyorlarsa
Mucizemmm16 aşko biz boşuna kürek çekiyoruz baksana bizim değerlerle olmaz tabiiii çocuk felan
Tamam aşkım❤❤ bebeğim randevu alıp gidelim bi an önceAy valla öyle herşeye ilaç alıpta bunda almamak olmaz asıl önemli olan buAnladım kuzum büyük ihtimal yemekten değil o zaman ama ordan da kapmış olabilirsin yada bünyen yorulduysa zayıf düşmüştür hastalığı hemen kapmıştır bebeğim enfeksiyon zor olur bebeğim en kısa zamanda gitmeye çalış aşkım
![]()
Ama biri daha goremediBelli aşko bir sorun olmalıydı beni gördüğümüde şüpheye düşürdün hahaha![]()
Amin inşallahAmin canım en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alalım![]()
Ahhh kuzum benim yaaa minnak prensesimiz geliyorKızlarrrrrrrr
Kızımmm geliyorrrrrr M MavimireslVeziir R Random3 heycandan unuttugum diğer kızlarrrrr
![]()
Artık bol bol düşünürsün aşko vaktin varAyy yok askım aklımızda hiçbişey daha düşünmedik bile cinsiyeti bekledik hep bugünden itibaren bakıcaz![]()
Amin canım inşallah hayırlısıylaYaa evet görürler yavaştan herkes görüyor valla çok mutlu bir olay rabbim hepinize yaşatsın![]()
Bana da ilaç verdi kuzu doktor bu gün 5.09 değereYaaa demi kuzum bence de fazla ama doktorum normal dedi ilaç felan başlatmadı2.13e bile ilaç veriyorlarsa
Mucizemmm16 aşko biz boşuna kürek çekiyoruz baksana bizim değerlerle olmaz tabiiii çocuk felan
Kız cidden yapardım bi metodu olsa yolu yordamı kesn ben başı çekerdim yapanlar olarakValla elimizden gelse onu da kesin yapardık bebeğimoh iyi yapmışsın bebeğim kafan dağılmıştır
arkadaşlarla takılmak iyi gelir insan şarj olur
![]()
Maşallah sağlıkla al kucagına kuzumKızlarrrrrrrr
Kızımmm geliyorrrrrr M MavimireslVeziir R Random3 heycandan unuttugum diğer kızlarrrrr
![]()