Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kuzum ❤❤ Baktıralım aşkım randevu alıp gidelim bu iş böyle olmaz ki ota 💩 a ağır ilaçlar yazarlar buna gelince hareket yok 🙄 sağol bebeğim ❤❤❤ yemedim kuzum hastanede yemek ya sadece zeytinden iki tane yemiştim oda bişey yapmaz zaten herhalde ama muhtemelen ordan kaptım yada mideme bişey oldu bunun içinde doktora gitmem lazım 😕
Ay valla öyle herşeye ilaç alıpta bunda almamak olmaz asıl önemli olan bu 🤷🏻‍♀️ Anladım kuzum büyük ihtimal yemekten değil o zaman ama ordan da kapmış olabilirsin yada bünyen yorulduysa zayıf düşmüştür hastalığı hemen kapmıştır bebeğim enfeksiyon zor olur bebeğim en kısa zamanda gitmeye çalış aşkım ❤️

Yolu bulamazlarsa yuh artk ellerinden tutup biz götürelim yıldık😂 iyim bende bu aralar yogun geçiyor niyeyse arkdşlara sardım😂
Valla elimizden gelse onu da kesin yapardık bebeğim 🤣🤣🤣 oh iyi yapmışsın bebeğim kafan dağılmıştır ❤️😍 arkadaşlarla takılmak iyi gelir insan şarj olur 😍

Canim 4 fazla. Bebek icin fazla yani normalde sınır. Benim en son 2.13 cikti sonrsi ilac kullandm daha iyi dedi
Yaaa demi kuzum bence de fazla ama doktorum normal dedi ilaç felan başlatmadı 😥😥 2.13e bile ilaç veriyorlarsa Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşko biz boşuna kürek çekiyoruz baksana bizim değerlerle olmaz tabiiii çocuk felan

Ay valla öyle herşeye ilaç alıpta bunda almamak olmaz asıl önemli olan bu 🤷🏻‍♀️ Anladım kuzum büyük ihtimal yemekten değil o zaman ama ordan da kapmış olabilirsin yada bünyen yorulduysa zayıf düşmüştür hastalığı hemen kapmıştır bebeğim enfeksiyon zor olur bebeğim en kısa zamanda gitmeye çalış aşkım ❤️
Tamam aşkım❤❤ bebeğim randevu alıp gidelim bi an önce

Belli aşko bir sorun olmalıydı beni gördüğümüde şüpheye düşürdün hahaha😂😂😂
Ama biri daha goremedi Lale95 Lale95 miydi acaba. Bide sanırım aylardir silik cizgi gordugum icin cok inanasim gelmiyor silik cizgilere cunku bu ayda 2-3 sefer kendimdede gördüm silik cizgi. Digerlerini saymiyorum bile🥲 insallah seninki bebek cizgisidir🥰

Canlarım kürtajdan sonra demirim düştü biraz dahiliye doktorum gyno ferro verdi. Hamile kalırsan da devam et dedi. İçeriğinde folic asit ve b12 de var. Sizce ilacım bitince normal bir folic asite mi geçeyim bu ilaçla devam edeyim mi. Kullanan var mı 🙏🏻🌸

Ayy yok askım aklımızda hiçbişey daha düşünmedik bile cinsiyeti bekledik hep bugünden itibaren bakıcaz 😇😇
Artık bol bol düşünürsün aşko vaktin var 🥰🥰
Yaa evet görürler yavaştan herkes görüyor valla çok mutlu bir olay rabbim hepinize yaşatsın 🙏🏻🌸🥰
Amin canım inşallah hayırlısıyla
Yaaa demi kuzum bence de fazla ama doktorum normal dedi ilaç felan başlatmadı 😥😥 2.13e bile ilaç veriyorlarsa Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşko biz boşuna kürek çekiyoruz baksana bizim değerlerle olmaz tabiiii çocuk felan
Bana da ilaç verdi kuzu doktor bu gün 5.09 değere

Valla elimizden gelse onu da kesin yapardık bebeğim 🤣🤣🤣 oh iyi yapmışsın bebeğim kafan dağılmıştır ❤️😍 arkadaşlarla takılmak iyi gelir insan şarj olur 😍
Kız cidden yapardım bi metodu olsa yolu yordamı kesn ben başı çekerdim yapanlar olarak😂😂 aynen ya iyi geliyor ama burda da aklm kalıyor baya😂 bende acaba bu ay denesekmi denemesekmi diye düşünüyorum doktor korunmanı gerektircek bi durum yok dedi 🤷🏻‍♀️ betam geçen cuma 54 dü bidaha bi hafta sonra baktır 0 olur muhtemelen dedi bu cuma onada baktıracm kanamamda bitti kafam karışık 😂

Back
X