Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Randevu alıp gidelim aşko bi an önce bu iş böyle olmaz ya😕
Tamam aşkım❤❤ bebeğim randevu alıp gidelim bi an önce
Aynen bebeğim kesinlikle hemde bir an önce gitmemiz lazım, adetken felan gitmek gerekmiyor demi normal bir gün de gidebiliriz herhalde 🙄 valla varya bu aydan iyice hevesim kaçtı ekşınlara devam bile etmek istemiyorum şuan 🥺🥺

Aynen bebeğim kesinlikle hemde bir an önce gitmemiz lazım, adetken felan gitmek gerekmiyor demi normal bir gün de gidebiliriz herhalde 🙄 valla varya bu aydan iyice hevesim kaçtı ekşınlara devam bile etmek istemiyorum şuan 🥺🥺
Saçmalaşma bebeğim benim tiroidim hep dengesizdi bildim bileli kızım var bak ❤ biz gidip önlem alıcaz sadece kendini sıkma

Eklentiler

• 1BE97A68-EB2F-44D7-AC36-85106E2DD68C.webp
    1BE97A68-EB2F-44D7-AC36-85106E2DD68C.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 25D82786-5BB2-4B58-9DE7-7BE975535EFD.webp
    25D82786-5BB2-4B58-9DE7-7BE975535EFD.webp
    74,2 KB · Görüntüleme: 56
Ama biri daha goremedi Lale95 Lale95 miydi acaba. Bide sanırım aylardir silik cizgi gordugum icin cok inanasim gelmiyor silik cizgilere cunku bu ayda 2-3 sefer kendimdede gördüm silik cizgi. Digerlerini saymiyorum bile🥲 insallah seninki bebek cizgisidir🥰
Evet aşko ben göremedim yaa 😐😐

Randevu alıp gidelim aşko bi an önce bu iş böyle olmaz ya😕
Demgey3 Demgey3 kızlar ufak minik bi hap veriyor en düşük dozda oda zaten düzenliyor. Korkmayin hamile kalamiyck kadar yuksek degil degerim Demgey3 Demgey3 sadece troit hormonu zeka ile ilgili oldugu icin sinirda dahi olsa anne adayinin degeri onu dengeleme amacli veriyolar.

Back
X