- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Randevu alıp gidelim aşko bi an önce bu iş böyle olmaz ya![]()
Aynen bebeğim kesinlikle hemde bir an önce gitmemiz lazım, adetken felan gitmek gerekmiyor demi normal bir gün de gidebiliriz herhaldeTamam aşkım❤❤ bebeğim randevu alıp gidelim bi an önce
Bizde gideceğiz kuzum bize de vermesi gerekiyor bence çok düşük değerler değil vallaArtık bol bol düşünürsün aşko vaktin var
Amin canım inşallah hayırlısıyla
Bana da ilaç verdi kuzu doktor bu gün 5.09 değere
Kuzum ya tsh değeri ben yüksek olduğunu biliyordum hatta moralim bozulmuştu ama doktor normal demişti ilaç vermemişti dün kızlar konuşunca moralim bozuldu tekrar baktırıp ilaç isteyeceğizNoldu ya ne değeri iyimisiniz sizDemgey3
YaaaaKızlar regli geliyo![]()
Demgey3 M Mavimiresl
_Umutlu_Pozitif_ R raainbow
Lale95 M mucizeOldu ve diğer kızlar dünden beri koyu sarı akıntı vardı simdi de regli oldum
![]()
Saçmalaşma bebeğim benim tiroidim hep dengesizdi bildim bileli kızım var bak ❤ biz gidip önlem alıcaz sadece kendini sıkmaAynen bebeğim kesinlikle hemde bir an önce gitmemiz lazım, adetken felan gitmek gerekmiyor demi normal bir gün de gidebiliriz herhaldevalla varya bu aydan iyice hevesim kaçtı ekşınlara devam bile etmek istemiyorum şuan
![]()
Uzulme kuzum en azindan bekletmediKızlar regli geliyo![]()
Demgey3 M Mavimiresl
Lale95 M mucizeOldu ve diğer kızlar dünden beri koyu sarı akıntı vardı simdi de regli oldum
![]()
Görüyorum aşko var bence❤ kapalı olan ilk halimi kuzumBı da benim test sabah yapmıştım öğlende geldim içini açtım ne diyorsunuz canlar var mı sizce M melek076_Umutlu_Pozitif_
Demgey3
Mucizemmm16
Childdevelopment
Ama çok erken geldi aşko bugün 23. GünümUzulme kuzum en azindan bekletmedi
NeyyyKızlar regli geliyo![]()
Demgey3 M Mavimiresl
![]()
Niye dengesizlestiki. Kuzu senin regl duzenin degisti galiba enfeksiyondan sonra. Bi arada gec olmustunAma çok erken geldi aşko bugün 23. Günüm![]()
Evet aşko ben göremedim yaaAma biri daha goremediLale95 miydi acaba. Bide sanırım aylardir silik cizgi gordugum icin cok inanasim gelmiyor silik cizgilere cunku bu ayda 2-3 sefer kendimdede gördüm silik cizgi. Digerlerini saymiyorum bile
insallah seninki bebek cizgisidir
![]()
Aşko senin durumun nasıl oldu?kafam karışık bitürlü hatirlayamiyorum,regl oldunmu?Niye dengesizlestiki. Kuzu senin regl duzenin degisti galiba enfeksiyondan sonra. Bi arada gec olmustun
Randevu alıp gidelim aşko bi an önce bu iş böyle olmaz ya![]()
Kapalı sabah çektim hemenGörüyorum aşko var bence❤ kapalı olan ilk halimi kuzum
Kapalı sabah çektim hemen
Evet bende gördüm sankiBı da benim test sabah yapmıştım öğlende geldim içini açtım ne diyorsunuz canlar var mı sizce M melek076_Umutlu_Pozitif_
Demgey3
Mucizemmm16
Childdevelopment