Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar bana yine gölgeler😂 geçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum 🤷‍♀️ Nasip artık bekleyeceğiz ❤️ Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 M mucizeOldu @raainbow @Random3 M melek076 Veziir Veziir Lale95 Lale95 @bitliKedi @miresl @iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar 🌸
Aşkitom senin testlerine yeniden baktim
Kaset testde gölge var gibi,ama erken gebelikte bişey göremiyorumbenim gözler bozuldu herhalde😅😅

Saçmalaşma bebeğim benim tiroidim hep dengesizdi bildim bileli kızım var bak ❤ biz gidip önlem alıcaz sadece kendini sıkma
Ay inşallah bebeğim ya ❤️ Annem tiroid hastası Hiç çalışmıyor onun ki bende de olursa diye üzüldüm bebeğim 🫤
Bı da benim test sabah yapmıştım öğlende geldim içini açtım ne diyorsunuz canlar var mı sizce M melek076 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Cgh
aşko ben göremedim ya ilk defa 😥😥

Yaaaa gerçekten miiii 🫤 aşko daha erken değil miydi yaaa 🥺 sağlık olsun kuzum biz şu değerimizi düşürelim belki düştükten sonra hemen olur ❤️ Genelde okuduğum Kişiler ilacı kullandıktan sonra hemen hamile kaldım diyorlardı moralimizi bozmuyoruz 😘😘
Evet ya bence de çok erken, büyük ihtimal erken yumurtlama olmuş
İlaçı düzenli kullandıktan sonra düşüyor değer korkutmayin kendinizi
Dün de söyledim benim tsh 24.6 antitpo 3500lerdeydi
1 tane ilaç içiyorum sabah aç karnına çok şükür değerim 1-2arasında bazen 1den de düşüyor

Kız cidden yapardım bi metodu olsa yolu yordamı kesn ben başı çekerdim yapanlar olarak😂😂 aynen ya iyi geliyor ama burda da aklm kalıyor baya😂 bende acaba bu ay denesekmi denemesekmi diye düşünüyorum doktor korunmanı gerektircek bi durum yok dedi 🤷🏻‍♀️ betam geçen cuma 54 dü bidaha bi hafta sonra baktır 0 olur muhtemelen dedi bu cuma onada baktıracm kanamamda bitti kafam karışık 😂
Çok güzel bi haber değil mi ☺️ Hadi yeniden sahalara dön 😍😍😍

Demgey3 Demgey3 kızlar ufak minik bi hap veriyor en düşük dozda oda zaten düzenliyor. Korkmayin hamile kalamiyck kadar yuksek degil degerim Demgey3 Demgey3 sadece troit hormonu zeka ile ilgili oldugu icin sinirda dahi olsa anne adayinin degeri onu dengeleme amacli veriyolar.
Anladım canım benim çok teşekkür ederim ❤️ Dahiliye gitmemiz gerekiyor değil mi bebeğim

Olsun aşko nasip bu ayda değilmiş demekki bende bekliyorum olcam diye 3 gün sonra falan niyeyse 😀😀😀
Nasılsin beybi? akıntı, ağrı falan bişeyler varmi?
Benim ateşim 37de takilip kalmiş🤣🤣🤣adet belirtisi olan ishal belirtisi daha yok🤲🏻🤲🏻 çok şükür
İnşaallah geçen yıl olduğu gibi son dakika ateşim düşmez☹️😐

Evet ya bence de çok erken, büyük ihtimal erken yumurtlama olmuş
İlaçı düzenli kullandıktan sonra düşüyor değer korkutmayin kendinizi
Dün de söyledim benim tsh 24.6 antitpo 3500lerdeydi
1 tane ilaç içiyorum sabah aç karnına çok şükür değerim 1-2arasında bazen 1den de düşüyor
Büyük ihtimal erken yumurtlama oldu aynen bebeğim 🌸 ayyy içimi rahatlattın bebeğim ya aslında benim üzüldüğüm nokta burada kızlar konuşmasa ben normal bir değer diye doktora inanıp devam edecektim belki de aylarca bekleyecektim boşuna en azından hemen bir önlem almam gerektiğini anladım 🤲🏻

Büyük ihtimal erken yumurtlama oldu aynen bebeğim 🌸 ayyy içimi rahatlattın bebeğim ya aslında benim üzüldüğüm nokta burada kızlar konuşmasa ben normal bir değer diye doktora inanıp devam edecektim belki de aylarca bekleyecektim boşuna en azından hemen bir önlem almam gerektiğini anladım 🤲🏻
O zaman sen doktorunu değiştir canim, inşallah en kısa sürede değerin normale döner🤲🏻

Bazı anılar gerçekten unu
Aşkomm geçmişi bırak şimdiye odaklan bende bazen eski zamanlarımı çok özlüyorum hatta oturup ağladığım zamanlar çok ama geçti geri dönemiyoruz malesef keşke dönebilsek ama olmuyo işte... geçmişinle helalleş olanı olduğu gibi kabul et bebeğim eğer yapabilirsen senin için herşey daha kolay olucak❤❤
tacak kadar değerli 🥹

Bizde gideceğiz kuzum bize de vermesi gerekiyor bence çok düşük değerler değil valla 🫤
Gidin kuzu ihmal etmeyin benim ikinci aşılamayı yaptığımda prolaktin 30 tsh 5.39 muş kadın doğumcu istemişti kan testini bide proftu o zaman da dedim ona hocam yüksek değilmi diye yo sorun değil demişti pis adam

Nasılsin beybi? akıntı, ağrı falan bişeyler varmi?
Benim ateşim 37de takilip kalmiş🤣🤣🤣adet belirtisi olan ishal belirtisi daha yok🤲🏻🤲🏻 çok şükür
İnşaallah geçen yıl olduğu gibi son dakika ateşim düşmez☹️😐
Ayy inşallah aşko🤲🏻 Valla akıntım yok günde bir hafif leke oluyor Belim göğüslerim ağrıyor eğilince karnımda sızı oluyor adet yaklaşıyor diye mi yoksa diğerimi emin olamıyorum hiç

Back
X