- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.061
Yaaaa gerçekten miiiiKızlar regli geliyo![]()
Demgey3 @miresl
_Umutlu_Pozitif_ @raainbow
Lale95 M mucizeOldu ve diğer kızlar dünden beri koyu sarı akıntı vardı simdi de regli oldum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa gerçekten miiiiKızlar regli geliyo![]()
Demgey3 @miresl
Lale95 M mucizeOldu ve diğer kızlar dünden beri koyu sarı akıntı vardı simdi de regli oldum
![]()
Aşkitom senin testlerine yeniden baktimAşkolar bana yine gölgelergeçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum
Nasip artık bekleyeceğiz
Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete
Mucizemmm16
Demgey3 M mucizeOldu @raainbow @Random3 M melek076
Veziir
Lale95 @bitliKedi @miresl @iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar
![]()
Çok erken Ya neden böyle olduAma çok erken geldi aşko bugün 23. Günüm![]()
Ay inşallah bebeğim yaSaçmalaşma bebeğim benim tiroidim hep dengesizdi bildim bileli kızım var bak ❤ biz gidip önlem alıcaz sadece kendini sıkma
aşko ben göremedim ya ilk defaBı da benim test sabah yapmıştım öğlende geldim içini açtım ne diyorsunuz canlar var mı sizce M melek076_Umutlu_Pozitif_
Demgey3
Mucizemmm16 @Cgh
Evet ya bence de çok erken, büyük ihtimal erken yumurtlama olmuşYaaaa gerçekten miiiiaşko daha erken değil miydi yaaa
sağlık olsun kuzum biz şu değerimizi düşürelim belki düştükten sonra hemen olur
Genelde okuduğum Kişiler ilacı kullandıktan sonra hemen hamile kaldım diyorlardı moralimizi bozmuyoruz
![]()
Olsun aşko nasip bu ayda değilmiş demekki bende bekliyorum olcam diye 3 gün sonra falan niyeyseKızlar regli geliyo![]()
Demgey3 @miresl
![]()
Çok güzel bi haber değil miKız cidden yapardım bi metodu olsa yolu yordamı kesn ben başı çekerdim yapanlar olarakaynen ya iyi geliyor ama burda da aklm kalıyor baya
bende acaba bu ay denesekmi denemesekmi diye düşünüyorum doktor korunmanı gerektircek bi durum yok dedi
betam geçen cuma 54 dü bidaha bi hafta sonra baktır 0 olur muhtemelen dedi bu cuma onada baktıracm kanamamda bitti kafam karışık
![]()
Anladım canım benim çok teşekkür ederim
Ayyy inşallah birazdan dr kontrolüm varEvet bende gördüm sanki![]()
Nasılsin beybi? akıntı, ağrı falan bişeyler varmi?Olsun aşko nasip bu ayda değilmiş demekki bende bekliyorum olcam diye 3 gün sonra falan niyeyse![]()
Büyük ihtimal erken yumurtlama oldu aynen bebeğimEvet ya bence de çok erken, büyük ihtimal erken yumurtlama olmuş
İlaçı düzenli kullandıktan sonra düşüyor değer korkutmayin kendinizi
Dün de söyledim benim tsh 24.6 antitpo 3500lerdeydi
1 tane ilaç içiyorum sabah aç karnına çok şükür değerim 1-2arasında bazen 1den de düşüyor
O zaman sen doktorunu değiştir canim, inşallah en kısa sürede değerin normale dönerBüyük ihtimal erken yumurtlama oldu aynen bebeğimayyy içimi rahatlattın bebeğim ya aslında benim üzüldüğüm nokta burada kızlar konuşmasa ben normal bir değer diye doktora inanıp devam edecektim belki de aylarca bekleyecektim boşuna en azından hemen bir önlem almam gerektiğini anladım
![]()
tacak kadar değerliAşkomm geçmişi bırak şimdiye odaklan bende bazen eski zamanlarımı çok özlüyorum hatta oturup ağladığım zamanlar çok ama geçti geri dönemiyoruz malesef keşke dönebilsek ama olmuyo işte... geçmişinle helalleş olanı olduğu gibi kabul et bebeğim eğer yapabilirsen senin için herşey daha kolay olucak❤❤
Bende de bu ay 23. Gün geldiAma çok erken geldi aşko bugün 23. Günüm![]()
Action mağazasının testiyse bu kolayca yanıltabilirBı da benim test sabah yapmıştım öğlende geldim içini açtım ne diyorsunuz canlar var mı sizce M melek076_Umutlu_Pozitif_
Demgey3
Mucizemmm16 @Cgh
Evet kuzum değiştireceğim inşallahO zaman sen doktorunu değiştir canim, inşallah en kısa sürede değerin normale döner![]()
Gidin kuzu ihmal etmeyin benim ikinci aşılamayı yaptığımda prolaktin 30 tsh 5.39 muş kadın doğumcu istemişti kan testini bide proftu o zaman da dedim ona hocam yüksek değilmi diye yo sorun değil demişti pis adamBizde gideceğiz kuzum bize de vermesi gerekiyor bence çok düşük değerler değil valla![]()
Nasıl bu kadar erken miiiKızlar regli geliyo![]()
Demgey3 @miresl
![]()
Ayy inşallah aşkoNasılsin beybi? akıntı, ağrı falan bişeyler varmi?
Benim ateşim 37de takilip kalmişadet belirtisi olan ishal belirtisi daha yok
çok şükür
İnşaallah geçen yıl olduğu gibi son dakika ateşim düşmez![]()