Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkitom senin testlerine yeniden baktim
Kaset testde gölge var gibi,ama erken gebelikte bişey göremiyorumbenim gözler bozuldu herhalde

Saçmalaşma bebeğim benim tiroidim hep dengesizdi bildim bileli kızım var bak ❤ biz gidip önlem alıcaz sadece kendini sıkma
Ay inşallah bebeğim ya Annem tiroid hastası Hiç çalışmıyor onun ki bende de olursa diye üzüldüm bebeğim
Bı da benim test sabah yapmıştım öğlende geldim içini açtım ne diyorsunuz canlar var mı sizce M melek076 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Mucizemmm16 @Cgh
aşko ben göremedim ya ilk defa

Evet ya bence de çok erken, büyük ihtimal erken yumurtlama olmuş
İlaçı düzenli kullandıktan sonra düşüyor değer korkutmayin kendinizi
Dün de söyledim benim tsh 24.6 antitpo 3500lerdeydi
1 tane ilaç içiyorum sabah aç karnına çok şükür değerim 1-2arasında bazen 1den de düşüyor

Çok güzel bi haber değil mi Hadi yeniden sahalara dön

Anladım canım benim çok teşekkür ederim Dahiliye gitmemiz gerekiyor değil mi bebeğim

Olsun aşko nasip bu ayda değilmiş demekki bende bekliyorum olcam diye 3 gün sonra falan niyeyse
Nasılsin beybi? akıntı, ağrı falan bişeyler varmi?
Benim ateşim 37de takilip kalmişadet belirtisi olan ishal belirtisi daha yok çok şükür
İnşaallah geçen yıl olduğu gibi son dakika ateşim düşmez

Büyük ihtimal erken yumurtlama oldu aynen bebeğim ayyy içimi rahatlattın bebeğim ya aslında benim üzüldüğüm nokta burada kızlar konuşmasa ben normal bir değer diye doktora inanıp devam edecektim belki de aylarca bekleyecektim boşuna en azından hemen bir önlem almam gerektiğini anladım

O zaman sen doktorunu değiştir canim, inşallah en kısa sürede değerin normale döner

Bazı anılar gerçekten unu
tacak kadar değerli

Bizde gideceğiz kuzum bize de vermesi gerekiyor bence çok düşük değerler değil valla
Gidin kuzu ihmal etmeyin benim ikinci aşılamayı yaptığımda prolaktin 30 tsh 5.39 muş kadın doğumcu istemişti kan testini bide proftu o zaman da dedim ona hocam yüksek değilmi diye yo sorun değil demişti pis adam

Ayy inşallah aşko Valla akıntım yok günde bir hafif leke oluyor Belim göğüslerim ağrıyor eğilince karnımda sızı oluyor adet yaklaşıyor diye mi yoksa diğerimi emin olamıyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…