Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok diyor herkes ben var diyorum inatla 🤣🤣
Hemen bırakmak mucize 🤣
Ben bazen içmediğim zaman herife saldırıyorum 😂
Bende bende 🤣🤣🤣🤣 ayy ben bir pakete yakın hatta bazen bir paket içiyorum nasıl bırakırım bilmiyorum kızıma hamileyken kardeşim görümcem içerken onlardan bi kaç fırt götürüyodum hep öyle geçti hiç tam sigara içmedim o zaman çokta fazla aramıyodum ama şimdi nasıl olur bilemiyorum 🙄 o değil evde sigara içende yok 🤣🤣🤣

Kızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacak 😩 elimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya 😔 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb miraclebeyb @fnd_50 @Lale95 Ginnys Ginnys @miresl @iyilikperisi92 M melek076 @Random3 G Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım ❤️
Gecikme 6 gün ya normal test yapabilirsin çünkü zaten erken gebelikle öncesi normaller sonrası için sen birde 6 günü bulmuşsun eğer varsa ztn bugün yapsan çıkar ilk idrar gerek duymadan çünkü gebelik 5. Hafta gibi oluyor ve yüksek bir betaya ulaşıyor bu nedenle gün içinde bile çıkıyor varsa

Bende bende 🤣🤣🤣🤣 ayy ben bir pakete yakın hatta bazen bir paket içiyorum nasıl bırakırım bilmiyorum kızıma hamileyken kardeşim görümcem içerken onlardan bi kaç fırt götürüyodum hep öyle geçti hiç tam sigara içmedim o zaman çokta fazla aramıyodum ama şimdi nasıl olur bilemiyorum 🙄 o değil evde sigara içende yok 🤣🤣🤣
Bende tekim aşko
Kimse içmiyor 🤣🤣
Ama bende de yarım paket en az
Geçen hafta başıma birşey düşmüştü galiba 4 tane içiyordum 🤣🤣🤣

Kızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacak 😩 elimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya 😔 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb miraclebeyb @fnd_50 @Lale95 Ginnys Ginnys @miresl @iyilikperisi92 M melek076 @Random3 G Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım ❤️
Canım çıkar erken gebelik testine gerek yok artık kaset testlerde cok hassas, artimed de güzel bir test:)

Günaydınnn 🌿🌿
Nasılsınız canım kızlar
Günaydınnnn nerelerdesin kuzuumm biz iyizz sen nasılsın 🌸
Ayyyy inşallah kuzum bende çok istiyorum size güzel haberler vermeyi 😍❤️ Ahahaha bizi bilim insanı yapacaklar neler neler üretiriz 🤣🤣🤣
Ayy inşallah ☺️ Kız varya dünyaya yararımız daha iyi olur😂😂
Günaydın aşkolar nasılsınız 🍀🍀
Günaydınnn bildiğin gibi çamaşırlar ütüler bana bakıyor ben onlaa bakıyorum sen napıyosun🌸
Kuzu zaten öyle oluyor normal kız masalllah cok sevindim senınn adın avallla
Teşekkür ederimm kuzumm herkesin güzel haberlerini alınca ben daha çok sevincem inşllah🌸🥰

Acil sigara içen birini yanımıza almamız lazım 🤣🤣🤣🤣 Öyle devam edebilsen aslında kuzum çok iyi olurdu şimdi yine arttı galiba dimi
Burada senin veya miraclebeyb miraclebeyb ismini okumam yeterli anında sigara içiyorum 🤣🤣
Evet arttı maalesef
Zaten yakında iş başı yapacağım ve daha da artacak sanırım 🤣🤣
Yok mu kimse bizim gibi içen aramıza alalim 🤣

Kizz ben esiminkinden bi fırt cekmistim cigerlerim yandı basım döndü nasil iciyorsunuz onu ya 😂😂😂
Ayy alışkanlık işte gözü kör olsun 🙄🤣 ilk başta öyle oluyo zaten neyseki sen alışmamışsın bebeğim ilk içtiğinde benimde çok başım dönmüştü bildiğin kafam güzel olmuştu sanki öyle dönüyodu hahhahah 🤣🤣🤣

Günaydınnnn nerelerdesin kuzuumm biz iyizz sen nasılsın 🌸

Ayy inşallah ☺️ Kız varya dünyaya yararımız daha iyi olur😂😂

Günaydınnn bildiğin gibi çamaşırlar ütüler bana bakıyor ben onlaa bakıyorum sen napıyosun🌸

Teşekkür ederimm kuzumm herkesin güzel haberlerini alınca ben daha çok sevincem inşllah🌸🥰
Valla bizim evi de 💩görürüypt bi elimi atmam lazım 🤣

Burada senin veya miraclebeyb miraclebeyb ismini okumam yeterli anında sigara içiyorum 🤣🤣
Evet arttı maalesef
Zaten yakında iş başı yapacağım ve daha da artacak sanırım 🤣🤣
Yok mu kimse bizim gibi içen aramıza alalim 🤣
Adımı değiştirtcen bana🤣🤣🤣 erken uyanıp uykumu alamadıysam çok daha fazla içiyorum ayılmak adına🤣🤣🤣🤣 belki iş yerinde azaltırsın kuzum kafan dağılır tabi eve gelince acısını cıkartmazsan🙄

Yok canım gerek yok yarın kaset testte silik bile olsa muhakkak kan ver muhakkak yani bayağı geç oldu artık bu kadar bekletme gebesinde işte nasıl inandıracaz seni buna 🤣🤣🤣

Back
X