- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.081
Bende bendeYok diyor herkes ben var diyorum inatla
Hemen bırakmak mucize
Ben bazen içmediğim zaman herife saldırıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bendeYok diyor herkes ben var diyorum inatla
Hemen bırakmak mucize
Ben bazen içmediğim zaman herife saldırıyorum![]()
Gecikme 6 gün ya normal test yapabilirsin çünkü zaten erken gebelikle öncesi normaller sonrası için sen birde 6 günü bulmuşsun eğer varsa ztn bugün yapsan çıkar ilk idrar gerek duymadan çünkü gebelik 5. Hafta gibi oluyor ve yüksek bir betaya ulaşıyor bu nedenle gün içinde bile çıkıyor varsaKızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacakelimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya
![]()
Mucizemmm16 R raainbow
_Umutlu_Pozitif_
miraclebeyb @fnd_50 @Lale95
Ginnys @miresl @iyilikperisi92 M melek076 @Random3 G Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım
![]()
Bende tekim aşkoBende bendeayy ben bir pakete yakın hatta bazen bir paket içiyorum nasıl bırakırım bilmiyorum kızıma hamileyken kardeşim görümcem içerken onlardan bi kaç fırt götürüyodum hep öyle geçti hiç tam sigara içmedim o zaman çokta fazla aramıyodum ama şimdi nasıl olur bilemiyorum
o değil evde sigara içende yok
![]()
Canım çıkar erken gebelik testine gerek yok artık kaset testlerde cok hassas, artimed de güzel bir test:)Kızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacakelimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya
![]()
Mucizemmm16 R raainbow
_Umutlu_Pozitif_
Ginnys @miresl @iyilikperisi92 M melek076 @Random3 G Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım
![]()
Acil sigara içen birini yanımıza almamız lazımBende tekim aşko
Kimse içmiyor
Ama bende de yarım paket en az
Geçen hafta başıma birşey düşmüştü galiba 4 tane içiyordum![]()
Bende kendimi temizliğe verdim giriyorum ama cok yazamiyorum okuyorum sadece bata 10 günüm kaldiNapıyosunuz canlaaar nasılsınız girdim baktım ara ara ama çok dahil olamadımMucizemmm16 @Lale95 @Demgey3 @iyilikperisi92
miraclebeyb
Childdevelopment
Kizz ben esiminkinden bi fırt cekmistim cigerlerim yandı basım döndü nasil iciyorsunuz onu yaAcil sigara içen birini yanımıza almamız lazımÖyle devam edebilsen aslında kuzum çok iyi olurdu şimdi yine arttı galiba dimi
Günaydınnnn nerelerdesin kuzuumm biz iyizz sen nasılsınGünaydınnn
Nasılsınız canım kızlar
Ayy inşallahAyyyy inşallah kuzum bende çok istiyorum size güzel haberler vermeyiAhahaha bizi bilim insanı yapacaklar neler neler üretiriz
![]()
Günaydınnn bildiğin gibi çamaşırlar ütüler bana bakıyor ben onlaa bakıyorum sen napıyosunGünaydın aşkolar nasılsınız![]()
Teşekkür ederimm kuzumm herkesin güzel haberlerini alınca ben daha çok sevincem inşllahKuzu zaten öyle oluyor normal kız masalllah cok sevindim senınn adın avallla
Burada senin veyaAcil sigara içen birini yanımıza almamız lazımÖyle devam edebilsen aslında kuzum çok iyi olurdu şimdi yine arttı galiba dimi
Eşin kesin parlament içiyorKizz ben esiminkinden bi fırt cekmistim cigerlerim yandı basım döndü nasil iciyorsunuz onu ya![]()
Ayy alışkanlık işte gözü kör olsunKizz ben esiminkinden bi fırt cekmistim cigerlerim yandı basım döndü nasil iciyorsunuz onu ya![]()
Ayy aşkoo yap şu testi bugün beta yükseldiyse çıkar zatenKızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacakelimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya
![]()
Mucizemmm16 R raainbow
_Umutlu_Pozitif_
![]()
Bende kendimi temizliğe verdim giriyorum ama cok yazamiyorum okuyorum sadece bata 10 günüm kaldi![]()
Valla bizim evi deGünaydınnnn nerelerdesin kuzuumm biz iyizz sen nasılsın
Ayy inşallahKız varya dünyaya yararımız daha iyi olur
Günaydınnn bildiğin gibi çamaşırlar ütüler bana bakıyor ben onlaa bakıyorum sen napıyosun
Teşekkür ederimm kuzumm herkesin güzel haberlerini alınca ben daha çok sevincem inşllah![]()
Lark içiyordu yaEşin kesin parlament içiyor![]()
Adımı değiştirtcen banaBurada senin veyamiraclebeyb ismini okumam yeterli anında sigara içiyorum
Evet arttı maalesef
Zaten yakında iş başı yapacağım ve daha da artacak sanırım
Yok mu kimse bizim gibi içen aramıza alalim![]()
Evet benimde öyle oldu hahahahashAyy alışkanlık işte gözü kör olsunilk başta öyle oluyo zaten neyseki sen alışmamışsın bebeğim ilk içtiğinde benimde çok başım dönmüştü bildiğin kafam güzel olmuştu sanki öyle dönüyodu hahhahah
![]()
Kızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacakelimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya
![]()
Mucizemmm16 R raainbow
_Umutlu_Pozitif_
![]()