- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.121
Valla bende öyle diyodum oluyomuşAma kahvesiz olmaz ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende öyle diyodum oluyomuşAma kahvesiz olmaz ya
Amiin canımmAmin canim insallahAllah'ım isteyen herkese sağlıklı güzel gebelikler, bebisler nasip etsin
![]()
Kız insan gibi içmiyordum yaa insan o kadar kahve içermiYaa çok şükür kuzum sevindim senin adına ❤ aşko 10 bardak ne cılkını çıkartmışsın hahahahaha yemek yemeye yerin kalıyo muydu acaba o kadar kahveden sonra![]()
Bende öyle ya zor kalktım yataktanbeni de ev işi çok yordu be sanki hiç iş yapmamış gibi salağa döndüm bu kez sağ bacağım kasılmış hala ağrıyo vicdansız
![]()
Allah isterse oluyo işte bebeğim çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah kuzum❤❤Kız insan gibi içmiyordum yaa insan o kadar kahve içermiaklı olanda içmez işte sen ordan anla bendeki aklı
yook yemek falanda yemezdim kahve tatlı yaşamım böyleydi
sağlıksız sağlıksız yaşıyordm sonra bebe niye olmuyoo anaam benim bebe bu vücuda iyi bile tutundu yavrucağım
![]()
Kizlarr yaaa bizim ev bir türlü pırıl pırıl olmuyor ben ne yapsam sürekli bir yerler kirli veya dağınık 2 kisiyiz yine de yetiştiremiyorum bana biseyler önerin 1 yil oldu evleneli hâlâ düzene oturmadimYaa çok şükür kuzum sevindim senin adına ❤ aşko 10 bardak ne cılkını çıkartmışsın hahahahaha yemek yemeye yerin kalıyo muydu acaba o kadar kahveden sonra![]()
İlk idrar gitti çoktan yaBence onu şimdi yap
Patlat hemen
Eğer artmışsa çıkar zaten Aşko
ahahahah sen bile dayanamayıp yazdınYap gitsin bence günelrdir sinsi sinsi takipteyim![]()
Ya ne biliyim kuzum o kadar gecikti daha erken gebelik yapmamın anlamı var mı ki diyorum bendeYa su pembe renk erkenngebelık var ua o kesin çıkartıyor kuzu
32. Gün aşkım yaAşkım son adet tarihinden sayınca kaçıncı gün bugün kız yap o testi şimdi işte bebeğim![]()
Yorma kendini aşko akşama ekşın dıkşın varKız sen ben misin yaaa benimde bu gün sağ bacağım üstten aşağı ağrıyorbugün bende temizlik yapcam eşimle cumartesi pazar bir günümüz temizlik günü o olunca daha çabuk bitiyor işler
![]()
Çaresini bulsan beni de etiketleKizlarr yaaa bizim ev bir türlü pırıl pırıl olmuyor ben ne yapsam sürekli bir yerler kirli veya dağınık 2 kisiyiz yine de yetiştiremiyorum bana biseyler önerin 1 yil oldu evleneli hâlâ düzene oturmadim![]()
Ağrı normal kuzum bi süre oluyo zaten inşallah bebiş yerini sağlama alıyordurİlk idrar gitti çoktan ya
ahahahah sen bile dayanamayıp yazdın
Ya ne biliyim kuzum o kadar gecikti daha erken gebelik yapmamın anlamı var mı ki diyorum bende
32. Gün aşkım yaya yarına odaklamışım ya kendimi ilk idrar gitti aşko ya
ama bugün ağrım var gibi ya kırmızılar geliyorlar yada bebiş yerleşiyor iyice
![]()
Yorma kendini aşko akşama ekşın dıkşın varkız ağır işleri ona yaptır hahahahaha iş görsün azcuk
yaa benim de öyle kuzum yukardan aşağı ya ağrıyo nasıl kasılmışsa çok üstüne yüklendik farketmeden herhalde kuzum
![]()
Demi ya bence de teşekkür ederim kuzumHiç gerek yok bence canım kesin çıkar çok bile bekledin
Aşkım normalde günümde adet olsaydım şuan 5.günü olacaktı yani yarına bitmiş olacaktı bile çoktannnGünaydın tatlim bugün adetinin kaçinci günü söyle bakalim hele
Tamam kuzum doğru diyorsun yine de size sorayım dedim bende öyle düşünmüştümBu kadar gecikmeyle asla erken gebeliğe ihtiyacın yok canım. Ki ben de 3 gün önce artımedin normal testinde görmüştüm. Hadi güzel haberler ver bize, çiçek açsın grubumuz![]()
Şimdiye kadar bu kadar gecikme yaşadinmi hiç?Demi ya bence de teşekkür ederim kuzum
Aşkım normalde günümde adet olsaydım şuan 5.günü olacaktı yani yarına bitmiş olacaktı bile çoktannn
Tamam kuzum doğru diyorsun yine de size sorayım dedim bende öyle düşünmüştümay inşallah kuzum güzel haberler verebilirim
![]()
Yorma kendini aşko akşama ekşın dıkşın varkız ağır işleri ona yaptır hahahahaha iş görsün azcuk
yaa benim de öyle kuzum yukardan aşağı ya ağrıyo nasıl kasılmışsa çok üstüne yüklendik farketmeden herhalde kuzum
![]()
Haklısın kuzum ama dün sabah yaptım çok silikti bende iki gün geçmiş olsun diye pazartesi yapayım dedim ama dediğin gibi bu kadar gecikmeye aslında daha net çıkması lazımdıGecikme 6 gün ya normal test yapabilirsin çünkü zaten erken gebelikle öncesi normaller sonrası için sen birde 6 günü bulmuşsun eğer varsa ztn bugün yapsan çıkar ilk idrar gerek duymadan çünkü gebelik 5. Hafta gibi oluyor ve yüksek bir betaya ulaşıyor bu nedenle gün içinde bile çıkıyor varsa
Teşekkür ederim canım benim tamamdır onu yapıyorum yarınCanım çıkar erken gebelik testine gerek yok artık kaset testlerde cok hassas, artimed de güzel bir test:)
Yarın sabah 8:30 da buradayım aşkımAyy aşkoo yap şu testi bugün beta yükseldiyse çıkar zaten![]()
Valla öyle oldu o yüzden yapmalısınİlk idrar gitti çoktan ya
ahahahah sen bile dayanamayıp yazdın
Ya ne biliyim kuzum o kadar gecikti daha erken gebelik yapmamın anlamı var mı ki diyorum bende
32. Gün aşkım yaya yarına odaklamışım ya kendimi ilk idrar gitti aşko ya
ama bugün ağrım var gibi ya kırmızılar geliyorlar yada bebiş yerleşiyor iyice
![]()
AhahahahYok canım gerek yok yarın kaset testte silik bile olsa muhakkak kan ver muhakkak yani bayağı geç oldu artık bu kadar bekletme gebesinde işte nasıl inandıracaz seni buna![]()
Bu kadar günden sonra gelirlerse valla geldikleri yere geri gönderirim onlarıAğrı normal kuzum bi süre oluyo zaten inşallah bebiş yerini sağlama alıyordur❤ kırmızılar gelmesin dursun orda döverim onları
![]()
yok kuzum normal döngüm 26-28 günŞimdiye kadar bu kadar gecikme yaşadinmi hiç?
Yarın yapacağım kuzum seni de etiketlerimValla öyle oldu o yüzden yapmalısın![]()
Kuzum dolaplarının içini düzenli tutmaya çalış mesela etrafta çok fazla süs eşyası vs varsa onları azaltabilirsin kalabalık görüntü yaparsa oda dağınık enerjisi yayar eve herseyinin belli bi yeri olsun mesela baza altları koltuk altları buraların altının ferah olması gerekir ki enerji rahat hareket etsin aşırı toz enerji akışın yavaşlatır bide evini sirkeli suyla silmeyi dene. Derle topla düzenle diye bir kitap var o çok güzelmiş ben okuyamadım henüz ama içindeki taktikler baya işe yarıyomuş tavsiye ederimKizlarr yaaa bizim ev bir türlü pırıl pırıl olmuyor ben ne yapsam sürekli bir yerler kirli veya dağınık 2 kisiyiz yine de yetiştiremiyorum bana biseyler önerin 1 yil oldu evleneli hâlâ düzene oturmadim![]()
Ekşın bizim için dıkşın adamlar için ateş ediyolar diye hahhahahhahaEkşn anladik dıkşın ne ya
ekşn zamani aklima geliyor sora deli gibi gülüyorum
![]()