Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa çok şükür kuzum sevindim senin adına ❤ aşko 10 bardak ne cılkını çıkartmışsın hahahahaha yemek yemeye yerin kalıyo muydu acaba o kadar kahveden sonra 😂😂😂
Kız insan gibi içmiyordum yaa insan o kadar kahve içermi 😂😂 aklı olanda içmez işte sen ordan anla bendeki aklı😂😂 yook yemek falanda yemezdim kahve tatlı yaşamım böyleydi 😂😂 sağlıksız sağlıksız yaşıyordm sonra bebe niye olmuyoo anaam benim bebe bu vücuda iyi bile tutundu yavrucağım😍😂

Bende öyle ya zor kalktım yataktan 🙄 beni de ev işi çok yordu be sanki hiç iş yapmamış gibi salağa döndüm bu kez sağ bacağım kasılmış hala ağrıyo vicdansız 😅😅😅

Kız sen ben misin yaaa benimde bu gün sağ bacağım üstten aşağı ağrıyor🤣 bugün bende temizlik yapcam eşimle cumartesi pazar bir günümüz temizlik günü o olunca daha çabuk bitiyor işler 🤣🤣🤣

Kız insan gibi içmiyordum yaa insan o kadar kahve içermi 😂😂 aklı olanda içmez işte sen ordan anla bendeki aklı😂😂 yook yemek falanda yemezdim kahve tatlı yaşamım böyleydi 😂😂 sağlıksız sağlıksız yaşıyordm sonra bebe niye olmuyoo anaam benim bebe bu vücuda iyi bile tutundu yavrucağım😍😂
Allah isterse oluyo işte bebeğim çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah kuzum❤❤🤲🏻🤲🏻 10 bardak içsem nalları dikerim valla bende kahve sigara sonra nursel niye kilo almıyo nasıl alsın 🤣🤣🤣

Yaa çok şükür kuzum sevindim senin adına ❤ aşko 10 bardak ne cılkını çıkartmışsın hahahahaha yemek yemeye yerin kalıyo muydu acaba o kadar kahveden sonra 😂😂😂
Kizlarr yaaa bizim ev bir türlü pırıl pırıl olmuyor ben ne yapsam sürekli bir yerler kirli veya dağınık 2 kisiyiz yine de yetiştiremiyorum bana biseyler önerin 1 yil oldu evleneli hâlâ düzene oturmadim 🤦

Bence onu şimdi yap
Patlat hemen
Eğer artmışsa çıkar zaten Aşko
İlk idrar gitti çoktan ya 🤣🤣
Yap gitsin bence günelrdir sinsi sinsi takipteyim 🤣
ahahahah sen bile dayanamayıp yazdın 🤣🤣🤣
Ya su pembe renk erkenngebelık var ua o kesin çıkartıyor kuzu
Ya ne biliyim kuzum o kadar gecikti daha erken gebelik yapmamın anlamı var mı ki diyorum bende
Aşkım son adet tarihinden sayınca kaçıncı gün bugün kız yap o testi şimdi işte bebeğim 😍😍
32. Gün aşkım ya 😔 ya yarına odaklamışım ya kendimi ilk idrar gitti aşko ya 🤣🤣🤣 ama bugün ağrım var gibi ya kırmızılar geliyorlar yada bebiş yerleşiyor iyice 🥰🥰🙈

Kız sen ben misin yaaa benimde bu gün sağ bacağım üstten aşağı ağrıyor🤣 bugün bende temizlik yapcam eşimle cumartesi pazar bir günümüz temizlik günü o olunca daha çabuk bitiyor işler 🤣🤣🤣
Yorma kendini aşko akşama ekşın dıkşın var 🤣🤣🤣🤣 kız ağır işleri ona yaptır hahahahaha iş görsün azcuk🤣🤣🤣 yaa benim de öyle kuzum yukardan aşağı ya ağrıyo nasıl kasılmışsa çok üstüne yüklendik farketmeden herhalde kuzum 🙄

Kizlarr yaaa bizim ev bir türlü pırıl pırıl olmuyor ben ne yapsam sürekli bir yerler kirli veya dağınık 2 kisiyiz yine de yetiştiremiyorum bana biseyler önerin 1 yil oldu evleneli hâlâ düzene oturmadim 🤦
Çaresini bulsan beni de etiketle😵‍💫😵‍💫😵‍💫ne kadar çaba sarf ediyorum ama istediğim temiz görüntüyu alamiyorum deliriciimmmmmm

Ya ne biliyim kuzum o kadar gecikti daha erken gebelik yapmamın anlamı var mı ki diyorum bende

32. Gün aşkım ya 😔 ya yarına odaklamışım ya kendimi ilk idrar gitti aşko ya 🤣🤣🤣 ama bugün ağrım var gibi ya kırmızılar geliyorlar yada bebiş yerleşiyor iyice 🥰🥰🙈
Ağrı normal kuzum bi süre oluyo zaten inşallah bebiş yerini sağlama alıyordur😍❤ kırmızılar gelmesin dursun orda döverim onları 🙄

Yorma kendini aşko akşama ekşın dıkşın var 🤣🤣🤣🤣 kız ağır işleri ona yaptır hahahahaha iş görsün azcuk🤣🤣🤣 yaa benim de öyle kuzum yukardan aşağı ya ağrıyo nasıl kasılmışsa çok üstüne yüklendik farketmeden herhalde kuzum 🙄
🤣🤣🤣Ekşn anladik dıkşın ne ya🤣🤣🤣ekşn zamani aklima geliyor sora deli gibi gülüyorum🤣🤣🤣🤣🤣

Hiç gerek yok bence canım kesin çıkar çok bile bekledin
Demi ya bence de teşekkür ederim kuzum 😘
Günaydın tatlim bugün adetinin kaçinci günü söyle bakalim hele
Aşkım normalde günümde adet olsaydım şuan 5.günü olacaktı yani yarına bitmiş olacaktı bile çoktannn
Bu kadar gecikmeyle asla erken gebeliğe ihtiyacın yok canım. Ki ben de 3 gün önce artımedin normal testinde görmüştüm. Hadi güzel haberler ver bize, çiçek açsın grubumuz 🌸❤️
Tamam kuzum doğru diyorsun yine de size sorayım dedim bende öyle düşünmüştüm 😍 ay inşallah kuzum güzel haberler verebilirim 🥰❤️

Demi ya bence de teşekkür ederim kuzum 😘

Aşkım normalde günümde adet olsaydım şuan 5.günü olacaktı yani yarına bitmiş olacaktı bile çoktannn

Tamam kuzum doğru diyorsun yine de size sorayım dedim bende öyle düşünmüştüm 😍 ay inşallah kuzum güzel haberler verebilirim 🥰❤️
Şimdiye kadar bu kadar gecikme yaşadinmi hiç?

Aynen o yapar zaten Aşko sağolsun o konuda zorluk yaşamıyorum süpürür siler balkon yıkar ağır işlere bulaştırtmaz beni 🤣🤣🤣

Gecikme 6 gün ya normal test yapabilirsin çünkü zaten erken gebelikle öncesi normaller sonrası için sen birde 6 günü bulmuşsun eğer varsa ztn bugün yapsan çıkar ilk idrar gerek duymadan çünkü gebelik 5. Hafta gibi oluyor ve yüksek bir betaya ulaşıyor bu nedenle gün içinde bile çıkıyor varsa
Haklısın kuzum ama dün sabah yaptım çok silikti bende iki gün geçmiş olsun diye pazartesi yapayım dedim ama dediğin gibi bu kadar gecikmeye aslında daha net çıkması lazımdı
Canım çıkar erken gebelik testine gerek yok artık kaset testlerde cok hassas, artimed de güzel bir test:)
Teşekkür ederim canım benim tamamdır onu yapıyorum yarın 😘
Ayy aşkoo yap şu testi bugün beta yükseldiyse çıkar zaten 😍😍
Yarın sabah 8:30 da buradayım aşkım 😍

Valla öyle oldu o yüzden yapmalısın 🤣🤣

Ağrı normal kuzum bi süre oluyo zaten inşallah bebiş yerini sağlama alıyordur😍❤ kırmızılar gelmesin dursun orda döverim onları 🙄
Bu kadar günden sonra gelirlerse valla geldikleri yere geri gönderirim onları 🤣🤣🤣🤣
Şimdiye kadar bu kadar gecikme yaşadinmi hiç?
yok kuzum normal döngüm 26-28 gün
Valla öyle oldu o yüzden yapmalısın 🤣🤣
Yarın yapacağım kuzum seni de etiketlerim 🤣🤣🤣

Kuzum dolaplarının içini düzenli tutmaya çalış mesela etrafta çok fazla süs eşyası vs varsa onları azaltabilirsin kalabalık görüntü yaparsa oda dağınık enerjisi yayar eve herseyinin belli bi yeri olsun mesela baza altları koltuk altları buraların altının ferah olması gerekir ki enerji rahat hareket etsin aşırı toz enerji akışın yavaşlatır bide evini sirkeli suyla silmeyi dene. Derle topla düzenle diye bir kitap var o çok güzelmiş ben okuyamadım henüz ama içindeki taktikler baya işe yarıyomuş tavsiye ederim

Back
X