Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç gündür yazamıyorum, canım çıktı yeminle çocukların okul hazırlıkları yüzünden. Bizim ekşın günlerine yavaştan giriyoruz. 3 gün sonra yumurtlama ve bugünden kasık ağrılarım başladı inşallah gelişir yaa ilaçsız yeterli olgunluğa gelmiyor çünkü benim minnoşlar. Bu ay arı ürünleri karışımı ve aslan pençesi kullandım. Hadi hayırlısı 🥰

Kaç gündür yazamıyorum, canım çıktı yeminle çocukların okul hazırlıkları yüzünden. Bizim ekşın günlerine yavaştan giriyoruz. 3 gün sonra yumurtlama ve bugünden kasık ağrılarım başladı inşallah gelişir yaa ilaçsız yeterli olgunluğa gelmiyor çünkü benim minnoşlar. Bu ay arı ürünleri karışımı ve aslan pençesi kullandım. Hadi hayırlısı 🥰
Ayy hangi çocukların bebeğim senin minnoşların mı vardı 😍❤ ayy hadi inşallah bu ay güzel olsun bebiş haberi alalım benimde sol yumurtalığım batıyo iğne batırıp cıkarıyolar sanki daha dün bitti reglim 🙄

Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi diyorum ben en son 🤣🤣🤣 kusursuz olsun istiyoruz çünkü o yüzden aslında kendimizi olduğu gibi kabul etsek düzelicekte edebilirsek 🤣🤣🤣
Ay Allah korusun kız 🤣🤣🤣 aynen ya aslında görünüşte temiz gözükse yeter ama biz en ince ayrıntıyı bile temiz görmek istediğimizden böyle 🤣🤣

Belki çıkar kuzu çok silik bir şekilde dene
Evet kuzum deneyeceğim bakalım 🤔
Kızlar ya dün reglim dün bitti bugün sol kasığım batıyo 🙄 niye böyle oldu ki ya bu kadar erken yumurtlamamı olar 🙄 zaten döngünse değişmişti 28 günde bire çıktı 🤔 bu ne biçim iiişşş 😕
Yumurta gelişiyor da olabilir kuzum ama yumurtlama oluyorda olabilir çünkü her ay yumurtlama günlerimiz değişiyor bence bittiyse bu günden başla değerlendirmeye fazla ekşın göz çıkarmaz 🤣🤣

Evet kuzum deneyeceğim bakalım 🤔

Yumurta gelişiyor da olabilir kuzum ama yumurtlama oluyorda olabilir çünkü her ay yumurtlama günlerimiz değişiyor bence bittiyse bu günden başla değerlendirmeye fazla ekşın göz çıkarmaz 🤣🤣
Aa dün ekşın dıkşın yaptık zaten 🤣🤣🤣 ama çok erken değil mi ya bilemedim ki ayy ne biçim bişey bu yumurtlama tavuk gibi bekliyoruz 🤣🤣🤣

Kuzum o zaman duvar kağıtlarını değiştircen değiştrebildiğin zaman o rahatsız ediyosa 😐 gri evet kasar evi renginden dolayı daha açık bir renk olsa daha ferah görünür
İstiyorum degiştirmeyi ama elim kolum bağlı 😵‍💫😵‍💫bizim yaşadigimiz mahalle sökülecek ayri yere taşinicaz ,o yüzden elim varmiyor o kadar masrafa

Ayy hangi çocukların bebeğim senin minnoşların mı vardı 😍❤ ayy hadi inşallah bu ay güzel olsun bebiş haberi alalım benimde sol yumurtalığım batıyo iğne batırıp cıkarıyolar sanki daha dün bitti reglim 🙄
Bebeğim benim oğlum var, eşimin kızı. Onu da ben büyüttüm zaten, bana anne diyor. Aynı yaştalar ikiz gibi ☺️ bizim yumoşlar büyüyor demek ki tatlım iyi düşünelim ❤️

Bebeğim benim oğlum var, eşimin kızı. Onu da ben büyüttüm zaten, bana anne diyor. Aynı yaştalar ikiz gibi ☺️ bizim yumoşlar büyüyor demek ki tatlım iyi düşünelim ❤️
Yaaa yerim ❤❤ Allah senden razı olsun kuzum herkesin yapabileceği iş değildir o yüreğine sağlık ❤❤ Rabbim bebişinide nasip etsin sana inşallah en kısa zaman da gönlünden geçeni nasip etsin 🤲🏻❤❤ inşallah bebeğim 🤲🏻🤲🏻

Kuzum dolaplarının içini düzenli tutmaya çalış mesela etrafta çok fazla süs eşyası vs varsa onları azaltabilirsin kalabalık görüntü yaparsa oda dağınık enerjisi yayar eve herseyinin belli bi yeri olsun mesela baza altları koltuk altları buraların altının ferah olması gerekir ki enerji rahat hareket etsin aşırı toz enerji akışın yavaşlatır bide evini sirkeli suyla silmeyi dene. Derle topla düzenle diye bir kitap var o çok güzelmiş ben okuyamadım henüz ama içindeki taktikler baya işe yarıyomuş tavsiye ederim
Dolaplarimin içi de hiç düzenli durmuyor ki sürekli dağılıyor sinir oluyorum. Cok fazla canlı çiçek var yaa onları azaltacam onlar da cok yoruyor beni

Aa dün ekşın dıkşın yaptık zaten 🤣🤣🤣 ama çok erken değil mi ya bilemedim ki ayy ne biçim bişey bu yumurtlama tavuk gibi bekliyoruz 🤣🤣🤣
Bak bişey dicem bundan sonra buna random yöntemi diceksiniz 🤣🤣 daha önce söylediğim bu yöntemle burdan 2 arkadaş hamile kaldı. Son hamileliğimde de aynı günleri değerlendirmiştim ama her ay tutturamıyorum işte hep bişeyler çıkıyor. Benim yumurtlama 12.gün oluyor. 9.,10. ilişki, bir gün boş, 12.,13. ilişki. Sen kendi yumurtlama gününe göre ayarla işte

Back
X