Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
26 gün kuzum döngüm 2 aydır 28 günde bir olmaya başladım
Benim de 26, o yüzden 12.ve 13.ilişki olacak. Sen yine 26ya göre yap bence. Bir de 15.gün olsun. Diğer ihtimali de yakalamış olursun. Ayy nolur güzel haberlerimiz olsun yaaa hep birlikte anne olalım ❤️ yine birbirimize isyan edelim, kocaları şikayet edelim 🤣

Evet canım paylaşmıştım sizler gölge görmüştünüz ama ben görememiştim bata 4 gün kala yapmıştım normal kaset test. Yarın bata 1 gün kalmış olacak ama ben erken gebelik testi yapacağım Allahım inşallah hepimizin gönlüne göre versin. Yarın yapalım beraber 😍😍😍
Aaaa hatırladım evet bende görmüştümmmm 😍😍😍 ay hadi inşallah güzel haberler verirsin yarın bize 🥰❤️❤️ Olur kuzummm inşallah bizim testlerle hepimizin günü güzelleşir yarın 😍

Ay maşallah ya ne kadar güzel bir kalbin var senin kuzum maşallah ❤️❤️ Allah senden razı olsun ne güzel bir sevap ❤️ Amin bebeğim amin inşallah Rabbim hak edene iyi bakabilecek olana gerçekten gönülden isteyene ve anneliği taşıyabilecek kişilere versin ❤️😍
Bana en güzel hediye o çocuğun bana bağlılığı 🥰 annem diyor başka bişey demiyor, her gün ama her gün ben çok şanslı bir çocuğum senin gibi bi annem olduğu için diyor, bu bana yetiyor çünkü hiç sevgi görmemiş. İlk kez ben taradım saçlarını, ilk benden masal dinledi, uyurken öpülmeyi ilk benimle yaşadı. Biyolojik annesi de "annem bana annelik mi yaptı ki ben ona yapacağım?" diyor. Allah ıslah etsin... O yüzden hiçbir zaman Allah isteyen herkese versin demem. Allah razı olsun kuzum ❤️ hepinizin gönlüne göre versin 🙏

Kızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacak 😩 elimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya 😔 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @raainbow @000umutlu000 @Safiye19 fnd_50 fnd_50 @Lale95 @asunny M Mavimiresl @iyilikperisi92 M melek076 R Random3 @Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım ❤️
Canim erken gebelik yapmana gerek yok gec dollenme bile olsa artik cikmasi gerekir. Gecenki test zaten supheliydi varsa kesin cikar insallah guzel haber ver

Kızlar merhaba, benim bugün bat a 5 gün var. Dün sabah erken gebelik testi yaptım prodoctor negatif çıktı. Ama kasığımda adet ağrısına benzer ağrı, göğüs uçlarımda hassasiyet ve beyaz akıntım var. Normalde regl ağrım bu kadar erken başlamaz benim 1 gün öncesinde başlar. Sizce hala gebe olma ihtimalim var mıdır? Bugün de havuza gidicem ama saunaya girmiyim dimi zararlı olur mu sıcak?

Balkonuna alabilirsin eğer kapalıysa balkonun kuzum. Dolapların içi içinde mesela aldığın şeyi yerine koyman gerektiği gibi koyabilirsen cabuk dağılmaz en azından ben bazen aldığım gibi koymuyorum ruh halim iyi değilse o yüzden dağılıyo benim ki 🤣🤣 önceden hiç bozmaz dağıtmazdım dolaplarımı şimdi sabrım yetmiyo sanırım 🤣🤣🤣
Evet ya olnlarin hepsini balkona koyayım her yeri cok kirletiyor yaprak düşüyor toprak düşüyor. Bende artik öyle yapayim ya düzenleyici kutular alayim

Bebeğim benim oğlum var, eşimin kızı. Onu da ben büyüttüm zaten, bana anne diyor. Aynı yaştalar ikiz gibi ☺️ bizim yumoşlar büyüyor demek ki tatlım iyi düşünelim ❤️
Yavrum sen dünyanın en fedakar annelerinden birisin. Cok zordur baskasina annelik yapabilmek. Sen bunu basarmissin. Rabbim ikisinide sizlere hayirli evlat olmayi nasip etsin. İnsallah bide minnosunuz olur evinizin neşesi artar

Yavrum sen dünyanın en fedakar annelerinden birisin. Cok zordur baskasina annelik yapabilmek. Sen bunu basarmissin. Rabbim ikisinide sizlere hayirli evlat olmayi nasip etsin. İnsallah bide minnosunuz olur evinizin neşesi artar
Sağolasın tatlım 🙏 amin, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. O kadar çok istiyoruz ki hepimiz, çocuklar her gün dua ediyor. Hepimizin ortak noktası olacak o minnoş çok şanslı olacak ❤️

Bana en güzel hediye o çocuğun bana bağlılığı 🥰 annem diyor başka bişey demiyor, her gün ama her gün ben çok şanslı bir çocuğum senin gibi bi annem olduğu için diyor, bu bana yetiyor çünkü hiç sevgi görmemiş. İlk kez ben taradım saçlarını, ilk benden masal dinledi, uyurken öpülmeyi ilk benimle yaşadı. Biyolojik annesi de "annem bana annelik mi yaptı ki ben ona yapacağım?" diyor. Allah ıslah etsin... O yüzden hiçbir zaman Allah isteyen herkese versin demem. Allah razı olsun kuzum ❤️ hepinizin gönlüne göre versin 🙏
Ay tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu 🥹🥹 Rabbim sana cennetin en güzel kapılarını açar inşallah kuzum senin bu sevgin mesajdan bile anlaşılıyor Allah senden razı olsun ne güzel bir annelik ❤️İşte bence bu annelik ❤️ Kendi doğurduğuna bile bakmayan sevmeyen o kadar kadın varki ona rağmen senin bu davranışın takdir edilesi gerçekten maşallah kuzum allahım bağınızı daha da kuvvetlendirsin inşallah ❤️

Canim erken gebelik yapmana gerek yok gec dollenme bile olsa artik cikmasi gerekir. Gecenki test zaten supheliydi varsa kesin cikar insallah guzel haber ver
İnşallah kuzum benim çok teşekkür ederim 😘❤️
Yarına kadar çatlarız 🤣🤣
Ay kuzum dışarıdayım valla arkadaşlarla 🤣 artık mecbur yarın evden çıkıldı çoktan 🤣🤣

Kizlar ovulasyon dan beri geçmeyen meme hassasiyetim var normalde adete 3 4 gun kala başlardı. Böyle olup gebe olan varmk

Ya arkadaşlarımın evine gidiyorum sanki o evlerde insan yaşamıyor gibi benim evim hic öyle olmuyor
Canim benim evde iki tane cocuk 3+1 evim var herkesin odasi var dolaplarim cok fazla. Holde 1 vestiyer ve kapi kenarina dolap yaptirdim toz bezlerim havlu islak mendil alet cantasi ilkyardim cantasi yani ivir zivir olan seyleri hep raflara yerlestirdim ustler tavana kadar dolabin o kisma cocuklarin yada eve alinan ekstra deterjan havlu kagit gibi seylerini koyuyorum. Kızımın odasinda 6 kapili gardrop var benim ve kizimin kiyafetleri orda. Yatak odamda 6 kapili gardrop var montlarim geceliklerm ve esimin kiyafetleri orda. Oglumun odasinda 4 kapili gardrop var ordada 2 kapili kisimda oglumun kiyafetleri diger 2 kapili kisimda gundelik bizlerin kullandigi carsaf nevresim pike var. Alt kısmında da tabureler bikac fazlaliklar var. Yani anliycagin benim ortada pek biseyim yoktur. Evimde cok büyükde cok kucukde degil. Ama fazlalik kaldiran bi evde degil. bazalarin altinida cok kullanirim yazlik kislik diye ayrim yapmam ama dolabim fazla oldugu icin yapmam ve ust kisima mevsimlikleri alt kisma gundeliklerimi koyarim. Veee en onemlisi cocuklarim okula gittiginden dolayi pazartesi gunlerine plan yapmam gezme vs.her pazartsi herkes evden cikar..gundelik 20 dkka mesela odalara dolaplara ayiririm bozulani duzenlerim bu sekilde duzen saglamaya çalışırım.

Canim benim evde iki tane cocuk 3+1 evim var herkesin odasi var dolaplarim cok fazla. Holde 1 vestiyer ve kapi kenarina dolap yaptirdim toz bezlerim havlu islak mendil alet cantasi ilkyardim cantasi yani ivir zivir olan seyleri hep raflara yerlestirdim ustler tavana kadar dolabin o kisma cocuklarin yada eve alinan ekstra deterjan havlu kagit gibi seylerini koyuyorum. Kızımın odasinda 6 kapili gardrop var benim ve kizimin kiyafetleri orda. Yatak odamda 6 kapili gardrop var montlarim geceliklerm ve esimin kiyafetleri orda. Oglumun odasinda 4 kapili gardrop var ordada 2 kapili kisimda oglumun kiyafetleri diger 2 kapili kisimda gundelik bizlerin kullandigi carsaf nevresim pike var. Alt kısmında da tabureler bikac fazlaliklar var. Yani anliycagin benim ortada pek biseyim yoktur. Evimde cok büyükde cok kucukde degil. Ama fazlalik kaldiran bi evde degil. bazalarin altinida cok kullanirim yazlik kislik diye ayrim yapmam ama dolabim fazla oldugu icin yapmam ve ust kisima mevsimlikleri alt kisma gundeliklerimi koyarim. Veee en onemlisi cocuklarim okula gittiginden dolayi pazartesi gunlerine plan yapmam gezme vs.her pazartsi herkes evden cikar..gundelik 20 dkka mesela odalara dolaplara ayiririm bozulani duzenlerim bu sekilde duzen saglamaya çalışırım.
Benim evim 5+1 2 tane kiler 1 çamaşır odası var ama beni en cok mutfak ütü yoruyor yikanacaklar hiç bitmiyot dolap içleri hiç düzenli durmuyor birde bende cocuk da yok olsa heralde hiç tertip olmaz

Back
X