Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittim geldim🤣🤣🤣 çamaşır astım topladım bulaşık yıkadım yemek koydum nevresimler çıkarttım oturdum kahve sigara molasıııı😂😂😂😂
Oooo ellerine sağlık kuzum 😍❤️😘
Kız değil serbest falan adama elimi verdim kolumu kaptırıyorum 🤣🤣🤣 boşuna mı kaçmaya çalışıyorum 😅😅😅
Ay kuzum Allah kolaylık versin o zaman anlayabiliyorum seni zor 🤣🤣🤣
Yap koz yap benım memeler fena vallla yanıyo acıyo tobe
Ay kuzum inşallah bebek vardır 😍😍 güzel haberler verirsin bize inşallah 😘❤️
Kan vermek en neti bence canısı ben gecikme yaşadığımda hemen kan vermiştim boyumun ölçüsünü aldım o ayrı tabide sen pozitifi gördün nasıl duruyorsun bilmiyorum🤣🤣🤣
Ay Allah seniiii 🤣🤣🤣🤣 ya kuzum yarın test negatif çıksa bile doktora giderim galiba bu kadar gecikme korkutur yoksa beni 😔 aşkım benim gördüğüm pozitif beni tatmin etmedi çok pozitif gibi gelmedi bana ya 😔

Ay inşallah vallahi duramıyorum bir yarın olsaydı. Negatifse de ona göre odaklanıp reglimi beklicem artık ama netleşsin istiyorum artık. Hepimiz için en güzeli en hayırlısı olur inşallah 🤲🏻
Az kaldı kuzum birazcık daha sabır 😘 yarın net birşey çıkar kesin ama seni anlıyorum benim gecikmenin 5.günü hala net birşey yok neredeyse 😥 amin kuzum amin inşallah yarın beraber güzel haberler veririz ❤️

Aşklarımmmm bir gün hepimiz için geçerli olacak inanıyorum 😍😍
992BAB15-8B9E-4530-BA81-C8B96356AFF2.webp

Az kaldı kuzum birazcık daha sabır 😘 yarın net birşey çıkar kesin ama seni anlıyorum benim gecikmenin 5.günü hala net birşey yok neredeyse 😥 amin kuzum amin inşallah yarın beraber güzel haberler veririz ❤️
İnşallah kuzum Allahım umudumuz hiç bitmesin güzel sonuçlarla karşılaşalım inşallah🤲🏻❤️

Aa lütfen salmak üzülmek yok bebeğim devamkee ❤❤ benimde dün bitti ekşın dıkşın yaptık dün gece kaçıp kurtaramadım kendimi 🤣🤣🤣 hatta bugün sol kasığım batıyo daha ilk ekşından belirti aramaya başladım manyak ben🤣🤣🤣
Yaa benimde dün bitti ekşın oldu bu gün yine oldu. İlişki sonrası peçete koymuştum kalanlar ona aksın diye 5 dk sonra bi baktım pembe kırmızı az bi kan vardı. Kız hemen yumurtlama mı oldu nolduuu 🤣🤣

Oooo ellerine sağlık kuzum 😍❤️😘

Ay kuzum Allah kolaylık versin o zaman anlayabiliyorum seni zor 🤣🤣🤣

Ay kuzum inşallah bebek vardır 😍😍 güzel haberler verirsin bize inşallah 😘❤️

Ay Allah seniiii 🤣🤣🤣🤣 ya kuzum yarın test negatif çıksa bile doktora giderim galiba bu kadar gecikme korkutur yoksa beni 😔 aşkım benim gördüğüm pozitif beni tatmin etmedi çok pozitif gibi gelmedi bana ya 😔

Aşko şükret çılgınmısın ya sen silik bile olsa var var bencede gitmen lazım kan vermen lazım yarın daha koyu olacak eminim tabide😀😀

Aynen canım bu ay benden de yumurtlama sıvısı geldiğinde kasıklarım çok ağrıdığında dedim kesin pik görürüm merakımdan yaptım sırf. Ama pik olmadı yani. Yalan dolan strese sokmaktan başka bir şey değşl o testler

Evet canım bir kere aldım ovülasyon testi oda çok aylar sonra denemek için aldım ikinciyi almadım açıkçası

Yaa benimde dün bitti ekşın oldu bu gün yine oldu. İlişki sonrası peçete koymuştum kalanlar ona aksın diye 5 dk sonra bi baktım pembe kırmızı az bi kan vardı. Kız hemen yumurtlama mı oldu nolduuu 🤣🤣
Ayy aşko bilmiyorum ki benim yumurtalığım hala aynı ben belirti arayıp uydurmamamışım kendi kendimin günahını aldım şimdi bak😂😂😂 ayy ne biçim batıyo bu ne ki enfeksiyonsa valla bomba koyup patlatcam orayı yetti artık🤣🤣🤣🤣

Back
X