Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oooo ellerine sağlık kuzum 😍❤️😘

Ay kuzum Allah kolaylık versin o zaman anlayabiliyorum seni zor 🤣🤣🤣

Ay kuzum inşallah bebek vardır 😍😍 güzel haberler verirsin bize inşallah 😘❤️

Ay Allah seniiii 🤣🤣🤣🤣 ya kuzum yarın test negatif çıksa bile doktora giderim galiba bu kadar gecikme korkutur yoksa beni 😔 aşkım benim gördüğüm pozitif beni tatmin etmedi çok pozitif gibi gelmedi bana ya 😔
Sağol bebeğim inşallah 🤣🤣🤣

Allahım sen biliyosun ya Rabbim kız bizi deli edicek _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşko ne diyo ya pozitif değil diyo dövek mi 🤣🤣🤣

Aşko olabilir erken yumurtlama olabilir ben bi ay adet bitiminden 3 gün sonra yumurtlamıştım çok şaşırmıştım bir kadının en erken yumurtlaması adet başlangıcından 8. Günmüş mfk o yüzden değerlendirmeyi adet bitiminden başlatıyor
Aa aşko bilmiyodum o zaman belki yumurtlamadır enfeksiyon değildir 🤔 zaten enfeksiyonsa ne yapcağımı yazdım az yukarılarda 🤣🤣

Aşko şükret çılgınmısın ya sen silik bile olsa var var bencede gitmen lazım kan vermen lazım yarın daha koyu olacak eminim tabide😀😀
Doğru diyorsun aşkımmmm yarın inşallah kan testi vermeye gidebilirim 😍😍 bugün dışarıdaydım yeni geldim eve öyle çok kasık ağrısı oldu ki kesin oldum dedim hatta bir yerin lavabosunda ped taktım gelen giden yok ama aşırı ağrım var 😔
Sağol bebeğim inşallah 🤣🤣🤣

Allahım sen biliyosun ya Rabbim kız bizi deli edicek _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşko ne diyo ya pozitif değil diyo dövek mi 🤣🤣🤣
Ahahahha kusuruma bakmayın aşkolar ya ilk olacak ya çok heyecanlıyım ve ne yapacağımı bilemiyorum 🥹🥹 aşko dövmeyin beni seviiinnnn 😍 bugün dışarıdaydım söküldüm söküleceğim gibi ağrım vardı hatta ped taktım gelmemiş yarın sabahı iple çekiyorum 🤩🤩

Doğru diyorsun aşkımmmm yarın inşallah kan testi vermeye gidebilirim 😍😍 bugün dışarıdaydım yeni geldim eve öyle çok kasık ağrısı oldu ki kesin oldum dedim hatta bir yerin lavabosunda ped taktım gelen giden yok ama aşırı ağrım var 😔

Ahahahha kusuruma bakmayın aşkolar ya ilk olacak ya çok heyecanlıyım ve ne yapacağımı bilemiyorum 🥹🥹 aşko dövmeyin beni seviiinnnn 😍 bugün dışarıdaydım söküldüm söküleceğim gibi ağrım vardı hatta ped taktım gelmemiş yarın sabahı iple çekiyorum 🤩🤩
Seviyoruz zaten bebeğim 😍😍❤❤ ayy yarın sabahı bende iple çekiyorum erken uyanıcam yarın bide ilk bakan ben olabilirim🤭🤭😍😍

Yok canım daha 5 gün var bat a. Ben erken gebelik testi yapayım dedim ama çıkmadı.

Evet dedim umut verirsiniz belki bana da 😂😂 daha erken olduğu için umutluyum aslında ama sabırsızım da hemen öğrenmek istiyorum

İlk yaptığımda ben göremedim o yüzden kurumadan şüphelendim ama ben burda sizin gördüğünüz çoğu izi de göremiyorum zaten 😂😂😂 gözlerim o konuda yanıltmış da olabilir.
Yarın doktora gidebilirsem kan vericem zaten varsa kesin çıkar mı kanda yoksa sonradan çıkma ihtimali de olur mu? Bat tan 4 gün önce vermiş olucam kanı, yumurtlamadan 13 gün sonra aslında. Bu ay yumurtlamam 2 gün erken oldu. İğneyle çatlattık hatta 😂
Hepimiz oyleyiz canim merak etme benim daha 10 günüm var ama 3 4 gündür memw hassasiyetim var sacma bir sekilde inşallah gebeliktendir 3 gün kala test yapacam ben

Hepimiz oyleyiz canim merak etme benim daha 10 günüm var ama 3 4 gündür memw hassasiyetim var sacma bir sekilde inşallah gebeliktendir 3 gün kala test yapacam ben
Benim de meme hassasiyetim erken başladı bu ay ama ovitrelle den dolayı olabilir diyorum. İnşallah gebeliktendir seninki 🙏🏻 Beklemek çok zor oluyor ama dediğin gibi 3 gün kala en iyisi. Erken yapınca da bir sonuç alamıyoruz

Ayy aşko bilmiyorum ki benim yumurtalığım hala aynı ben belirti arayıp uydurmamamışım kendi kendimin günahını aldım şimdi bak😂😂😂 ayy ne biçim batıyo bu ne ki enfeksiyonsa valla bomba koyup patlatcam orayı yetti artık🤣🤣🤣🤣
Ay bebeğim enfeksiyon olmasın ya inşallah 😩 ama enfeksiyon bir kere olunca sürekli tekrarlıyormuş çok iyi bak birazcık bile olduğunu hissettiğinde hemen kekik suyu iç bebeğim ve bol bol su ❤️ Benimde arada yokluyor hemen dikkat ediyorum

Ayy aşko bilmiyorum ki benim yumurtalığım hala aynı ben belirti arayıp uydurmamamışım kendi kendimin günahını aldım şimdi bak😂😂😂 ayy ne biçim batıyo bu ne ki enfeksiyonsa valla bomba koyup patlatcam orayı yetti artık🤣🤣🤣🤣
Kiz Allah seni güldürsün 🤣🤣🤣🤣nerden geliyor aklına böyle şeyler 🤣🤣🤣

Aşko ben vallahi artık bedenimi tanıyamıyorum. Benden bağımsız bi şey oldu çıktı başıma napıcam bilmiyorum 🤣🤣

Benim de meme hassasiyetim erken başladı bu ay ama ovitrelle den dolayı olabilir diyorum. İnşallah gebeliktendir seninki 🙏🏻 Beklemek çok zor oluyor ama dediğin gibi 3 gün kala en iyisi. Erken yapınca da bir sonuç alamıyoruz
iyi akşamlar,evet sizin belirtileriniz henüz iğne etkisinden, iğnenin etkisi 14 gün sürüyor.Erken test yapip kendisini strese sokmayın☘️

Catlatma iğnesi mi kullandınız
Evet bu ay ilk defa kullandım.
iyi akşamlar,evet sizin belirtileriniz henüz iğne etkisinden, iğnenin etkisi 14 gün sürüyor.Erken test yapip kendisini strese sokmayın☘️
Erken gebelik testi negatif çıktı ama iğne etkisi geçmiştir artık diye düşündüm. Kan testi için de erken midir? Doktorum iğneden 12 gün sonra gel bakalım dedi ama ben de 14ü beklesem mi diye düşünüyorum, bugün iğneden sonra 12 gün oldu

Back
X