Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar bana yine gölgeler😂 geçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum 🤷‍♀️ Nasip artık bekleyeceğiz ❤️ Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 @mucizeyimben R raainbow R Random3 @melek076 Veziir Veziir @Lale95 bitliKedi bitliKedi M Mavimiresl @iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar 🌸
Kuzummm yeni gördüm 😅 ben kaset testtekini gördüm yaaa ayy inşallah bebiş seninledir 😍 heyecanlı bekleyiş bidahamı yapsan acaba yarn veya diğer gün koyulaşcakmı bakalım

Ah kuzum salgın var bende oldum ondan dinlenceksn bol bol başka türlü geçmiyor lanet olası şey nane limon falan iç çorba tüket valla ne desemde boş kendi kendine geçicek bugün nasıl oldun toparlandın mı biraz
Ağrım geçti kuzum ama hala yemek yiyemiyorum canım hiç bişey istemiyo

Bendede aynisi var desem yurudugumde sag bacagima vuruyor arada adet olacakmis gibi hafif bir kramp giriyor akinti gibi islaklik hissediyorum ama ic camasirima birsey gelmiyo sizde hayit kullaniyordunuz galiba?
Yok ben doktor takviye verdi onu kullanıyorum onun içinde hayıt varmış sanırım

Aşko ümit var o zaman 😍😍😍

Allah iyilik versin canım 😍 Misafirler gidince kan ver bari dicem ama daha günün varmış ya ay çok zor beklemek

Aşko mevsimsel değil ya iki aydır böyle daha öncede çok oldu inşallah bebiştir dicem de tsh 5.9 çıktı bu değerle bebek olacağını zannetmiyorum ya

Aşkom Ya tam kan hemogram falan istedi troidime bakmasını söylemiştim insülin direncine de bak demeyi unuttum sonradan aklıma geldi ama heralde baktıklarında vardır diye düşünmüştüm yokmuş yaa

Hayırlısı olsun canım dersine odaklan bebiş nasibi varsa gelir zaten 💗💗

Ayyy ben mesajı atıp uyumuşum 🤣🤣🤣🤣 aşkom çıkmış sonuçlar tsh 5.09 nasıl yükselmiş yaa bebek için ideal olan 2 yada 3
Askim tsh benimde 3-3,50 falan oluyor o bile cok yuksek bebek icin dedi doktor. 1e dusmesi gerekliymis 1 kusur ideal dedi bende bir gun iciyorum bir gün içmiyorum ilaci o sekil dengeliyorum

Umutlandırmak için söylemiyorum ama o atma bende de oluyordu, şimdi de hızlı yürürsem vs alt karnımda hissediyorum bütün nabzımı. Muhtemelen bebek yüzünden kan akışı hızlandığı için🥰
Peki daha adetiniz olmadan akıntı hissiniz varmiydi? Normalde akıntım yok benim bi yumurtlama zamani 1 2 gun oluyo o kadar ama bi kac gundur yumurtlama zamanim gecmesine ragmen su gibi akinti gibi his var ic camasorimi islatmayan ama surekli nemli hissediyorum

Peki daha adetiniz olmadan akıntı hissiniz varmiydi? Normalde akıntım yok benim bi yumurtlama zamani 1 2 gun oluyo o kadar ama bi kac gundur yumurtlama zamanim gecmesine ragmen su gibi akinti gibi his var ic camasorimi islatmayan ama surekli nemli hissediyorum
Evet o da vardı, yani normalde akıntım kremsi olur ama hamileyken bi bakıyorum akımtı hissinden sonra çamaşırıma su dökülmüş gibi oluyor

Bebişim erken gebelik testinde var ama ben ona pek güvenmiyorum beni çok yanılttı. Kaset testte de gördüm çizgi ama işte çok belirgin olmayınca hep belirsizlik oluyor. Sen bi gidip kan versene ya

Bebişim senin bat 3 Ekim değil mi 8 gün var ve gaz şişkinlik yumurtlamadan sonra başladı diyenleri çok duydum ben. İnşallah öyledir 😍😍
Aşkım 3 ekim ama şöyle önceki 2 aya göre batı yazdım bu ay erken yumurtladım. 11. Gün yumurta çatladı yani bat 29 yada 30 eylül testte de bişey yok zaten😕

Aşkokuşkolarım ben geldim 🥰💐
Sabahtan hastaneye gittim troidime falan baktırmaya. Son zamanlarda kilo almaya başladım çok uyuyorum ne oluyor anlamadım. Bi baksınlar bakalım eksik gedik bişey varsa ilaç falan kullanıp düzeltiriz dedim .
Buralara anca kafa rahatlığıyla yeni girebildim.
Napıyosunuz nasılsınız bakalım M Mavimiresl @Demgey3 @Cgh R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 bitliKedi bitliKedi @ad000 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
Hoşgeldin çiçeğim 🌸 iyi yapmışsın, hiçbişeyi gözardı etmeye gelmiyor.. inşallah iyi çıkar sonuçların, miskinliktendir onlar 😁

Back
X