- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #14.841
Ama senin günün daha var değil mi umudunu kesme vardır bi Hayr ama bu kaset test erken gebelik değil kiM mucizeOldu aşkım burda testim yaptım ama bişey yok gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama senin günün daha var değil mi umudunu kesme vardır bi Hayr ama bu kaset test erken gebelik değil kiM mucizeOldu aşkım burda testim yaptım ama bişey yok gibi
Yumurtlamadan sonra 11. Gün bebeğim bata 3 4 gün varAma senin günün daha var değil mi umudunu kesme vardır bi Hayr ama bu kaset test erken gebelik değil ki
Sen cins doktora denk gelmişsin aşko benim daha önce 4 küsür çıkınca ilaç verdi hemen doktor bu değerle bebek olsa bile beyin fonksiyonlarında sıkıntı olabilir demiştiYaa aşkım normal de 10 üzeriyse ilaç veriyolarmış benimde çok yavaş çalışıyo cıkıyodu sürekli ya yavaş ya normal cıkıyo ama ilaç vermiyolar en son yaptırdığımda normal çıkmıştı engel olur mu dedim olmaz dedi olduysa artık ne diyim ben o doktora saç baş yolduruyolar insana öyle gıcık oldular
Yeniden gidip ilaç almam lazım o zamanSen cins doktora denk gelmişsin aşko benim daha önce 4 küsür çıkınca ilaç verdi hemen doktor bu değerle bebek olsa bile beyin fonksiyonlarında sıkıntı olabilir demişti
Bat 28-29 Eylül,sabah test yaptim negatif çıkmıştıBat ne zaman belkide bebiş
Aşkom tsh degerin kaç çıkmış?Sen cins doktora denk gelmişsin aşko benim daha önce 4 küsür çıkınca ilaç verdi hemen doktor bu değerle bebek olsa bile beyin fonksiyonlarında sıkıntı olabilir demişti
Hakkında hayırlısı olsun inşallahInsallah vardir daha batima 1 1.5 hafta var 2 ay once dogum kontrol hapini biraktim bu ayda hayita basladim :)
Naptın canoAma geç yumurtlama oldu bat kaydı 30-1 i falan yani![]()
Aşko gel yarişalim kimin testi daha beyazKızlae ilk 3-5-10 dakika arası çektiklerim
Lale95
Veziir @000umutlu000 @Demgey3 @Safiye19 diğer aşkolar yok malesef
![]()
Ayy güldümAşko gel yarişalim kimin testi daha beyaz![]()
Yalniz aşko testin rengi ne hoş pembe pembeAşko gel yarişalim kimin testi daha beyaz![]()
Daha erken ama test için doktorlar en garanti sonuç için adet tarihinden bir hafta gecikince yapın diyor biraz sabır gecikince yine test yap adet olmazsanBat 28-29 Eylül,sabah test yaptim negatif çıkmıştı![]()
Kuzu göremedim ben de maalesef sen tam sayım kan tahlili yaptır canım. Bak hastalık yakanı bırakmıyor şu eksiğin ne varsa bi gider önce
Daha var adetine bekle bakalım canımAşko gel yarişalim kimin testi daha beyaz![]()
Bat be ne zaman?
Bekliyommm datlumDaha var adetine bekle bakalım canım
Evet canim biliyorum benimki şeytan dürtmesi sadeceDaha erken ama test için doktorlar en garanti sonuç için adet tarihinden bir hafta gecikince yapın diyor biraz sabır gecikince yine test yap adet olmazsan
Biraz sabret adetin gecikince alırsın inşallah bebişin haberiniEvet canim biliyorum benimki şeytan dürtmesi sadecesabah vücut ısım yüksek çıktığı için şansımı denemek istedim
İnşaallah yarin sabah bilerim ne olacağını
Geçtigimiz aylarda hep 30. 31.günlerde ateşim düşüyordu
Kız sanki orda gölge varAşko gel yarişalim kimin testi daha beyaz![]()
Kız sanki orda gölge varAllahım sen gözlerime mukayyet ol
başka gören yok mu