Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa aşkım normal de 10 üzeriyse ilaç veriyolarmış benimde çok yavaş çalışıyo cıkıyodu sürekli ya yavaş ya normal cıkıyo ama ilaç vermiyolar en son yaptırdığımda normal çıkmıştı engel olur mu dedim olmaz dedi olduysa artık ne diyim ben o doktora saç baş yolduruyolar insana öyle gıcık oldular
Sen cins doktora denk gelmişsin aşko benim daha önce 4 küsür çıkınca ilaç verdi hemen doktor bu değerle bebek olsa bile beyin fonksiyonlarında sıkıntı olabilir demişti

Eklentiler

• IMG_20220926_085904.webp
    IMG_20220926_085904.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 41
Daha erken ama test için doktorlar en garanti sonuç için adet tarihinden bir hafta gecikince yapın diyor biraz sabır gecikince yine test yap adet olmazsan
Evet canim biliyorum benimki şeytan dürtmesi sadece🤣🤣🤣sabah vücut ısım yüksek çıktığı için şansımı denemek istedim
İnşaallah yarin sabah bilerim ne olacağını
Geçtigimiz aylarda hep 30. 31.günlerde ateşim düşüyordu

Evet canim biliyorum benimki şeytan dürtmesi sadece🤣🤣🤣sabah vücut ısım yüksek çıktığı için şansımı denemek istedim
İnşaallah yarin sabah bilerim ne olacağını
Geçtigimiz aylarda hep 30. 31.günlerde ateşim düşüyordu
Biraz sabret adetin gecikince alırsın inşallah bebişin haberini 😊 şuan bende çok meraktayım dediğin gibi ölçmedim ama resmen ateşim var gibi ve karnımda çok şişkinlik var gözümden uyku akıyor resmen pişman oldum Bi kere denedik sadece galiba tuttu tek seferde 😔

Back
X