Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar bana yine gölgeler😂 geçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum 🤷‍♀️ Nasip artık bekleyeceğiz ❤️ Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 M mucizeOldu @raainbow @Random3 M melek076 @Veziir @Lale95 @bitliKedi @miresl @iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar 🌸
İyi düşün aşko var çünkü 🙏🌺

Şükür canim her zaman iyi ol😍bende iyiyim dün şiddetli bel ağrım vardı bugün azalmiş biraz
Sana nasıl iyi geliyorsa öyle yap ☺️ama kendini de özletme kuzum🥰
Tmm canım benim bugün de mesela sadece şimdi girdim 🙈🙈🌺çok yoğun çalışıyoruz ya vakit kalmıyor

Aşkım dün sabah boynum tutuldu ne yaptıysam geçmedi inanılmaz ağrım var hareket ettiremiyorum kas gevşetici de içemiyorum 😥😥
Ağrı kesici krem varsa sürüp bişeyler sarman yada havluyu ütüyle ısıtıp boynuna sarabilirsin aşko fayda sağlayabilir çok geçmiş olsun görmemişim msjını

Back
X