- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #14.921
Bunda da var bebeğim ne kadar süre sonra cıktıKızlar sabah yapmıştım kuruma değildir dimibakın bu da dün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunda da var bebeğim ne kadar süre sonra cıktıKızlar sabah yapmıştım kuruma değildir dimibakın bu da dün
İyi geceler kuzum ❤Allahım lütfen bebişim yada bebişlerim benimle Olsunlarçok aminnn
Diyip ben yatıyoring
iyi geceler güzeller
![]()
Sabah yaptım bu testi içini az önce açtım farkettimBunda da var bebeğim ne kadar süre sonra cıktı
İnşallah canımSen kendini nasıl iyi hissedeceksen o şekilde yap canıminşallah güzel haberleri alırız
![]()
İyi düşün aşko var çünküAşkolar bana yine gölgelergeçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum
Nasip artık bekleyeceğiz
Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete
Mucizemmm16
Demgey3 M mucizeOldu @raainbow @Random3 M melek076 @Veziir @Lale95 @bitliKedi @miresl @iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar
![]()
İçini açmadan camdan çok koyu olmadan belli olmuyo zaten aşko çok gıcık oluyo camlı testlereSabah yaptım bu testi içini az önce açtım farkettim![]()
Tmm canım benim bugün de mesela sadece şimdi girdimŞükür canim her zaman iyi olbende iyiyim dün şiddetli bel ağrım vardı bugün azalmiş biraz
Sana nasıl iyi geliyorsa öyle yapama kendini de özletme kuzum
![]()
Ay hiç deme Ya sizler demeseydiniz gölge var aklıma gelmedi sonra dedim aç kız içini bakİçini açmadan camdan çok koyu olmadan belli olmuyo zaten aşko çok gıcık oluyo camlı testlereincelememe engel oluyo
![]()
Aşkım hiç duymadım ki ya kullansam bilirdim de yine ama hiçte kullanmadım ne desem yalan olur bebeğim bat 1 i dimi kuzumAy hiç deme Ya sizler demeseydiniz gölge var aklıma gelmedi sonra dedim aç kız içini bakkuzum Ya bu marka kuruma çizgisi yapıyor mu hiç duydun mu
Tamam bebeğim erkenden yap bizi çatlatmaÖbürgün sabah yaparım bebeğimyarın benim herif evde
salmaz o beni rahat bırakmaz hiç
![]()
Aşko senin tsh değerin kaçtı normal dediğinde valla benimde aklıma takıldı gidip tekrar baktırıp ilaç mı yazdırsamYeniden gidip ilaç almam lazım o zaman
Ayy tamam bebeğim bu kez erken yapıcam kalkar kalkmaz işiycem testeTamam bebeğim erkenden yap bizi çatlatma![]()
Aşko hala kötüyüm ay robot gibi hareket ediyorum canımı çok yakıyor arkadaşlarla buluştuk ama ölüm gibiydiDemgey3 Aşkım nasıl oldun iyi misin?
Hmmm evet 1 Ekim canımAşkım hiç duymadım ki ya kullansam bilirdim de yine ama hiçte kullanmadım ne desem yalan olur bebeğim bat 1 i dimi kuzum
Bendeeee aşkoooo önceden herkes görür ben göremezdim şimdi prof olduk test konusunda görüyoruz vallahiBencede aşko ben artık bu gölgeleri görmekte usta oldum ilk bakışta görüyorum![]()
Aynen aşko maşallahımız varBendeeee aşkoooo önceden herkes görür ben göremezdim şimdi prof olduk test konusunda görüyoruz vallahi![]()
İnşallah aşko bekleyelim bakalımİyi düşün aşko var çünkü![]()
Aynen aşko yoksa gelip biz yaptırcazAyy tamam bebeğim bu kez erken yapıcam kalkar kalkmaz işiycem teste![]()
Aşkım dün sabah boynum tutuldu ne yaptıysam geçmedi inanılmaz ağrım var hareket ettiremiyorum kas gevşetici de içemiyorumAynen aşko maşallahımız varsenin neyin var kuzum
Ağrı kesici krem varsa sürüp bişeyler sarman yada havluyu ütüyle ısıtıp boynuna sarabilirsin aşko fayda sağlayabilir çok geçmiş olsun görmemişim msjınıAşkım dün sabah boynum tutuldu ne yaptıysam geçmedi inanılmaz ağrım var hareket ettiremiyorum kas gevşetici de içemiyorum![]()