Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 1E531E06-3ED3-4A51-B992-B382344BDEAC.webp
    1E531E06-3ED3-4A51-B992-B382344BDEAC.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 41
Ağrı kesici krem varsa sürüp bişeyler sarman yada havluyu ütüyle ısıtıp boynuna sarabilirsin aşko fayda sağlayabilir çok geçmiş olsun görmemişim msjını
Aşko dediklerinin hepsini yaptım sıcak su torbası ile yapıştık birbirimize 2 gündür ama galiba yavaş yavaş kendisi geçecek ne yapsam bana mısın demedi 😥 teşekkür ederim bebeğim 😘😘❤️

Kızlarrrrr Ginnys Ginnys koşşş bak ne buldum Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 M melek076 ve diğerleri kendimiz artık kan testimizi yapabileceğizzzz💃🏻💃🏻💃🏻 Tey tey tey hayalim gerçek olmuş 🤣🤣🤣
Bunu biliyorum ama denemedim aslında kan dayanamam diye ama dün eşimw dedim ki alsaydık bak şimdiye öğrenmiştik görüyormuşum dedim 😂😂 ama Buda çizgiyle tabi ama kana bakıyor idrar vs sabah akşam olayı yok

Bunu biliyorum ama denemedim aslında kan dayanamam diye ama dün eşimw dedim ki alsaydık bak şimdiye öğrenmiştik görüyormuşum dedim 😂😂 ama Buda çizgiyle tabi ama kana bakıyor idrar vs sabah akşam olayı yok
Hehhh işte eski konulara bakarken sen çıktın orda karşıma bu Türkiye’de varmış ama Almanya da yokmuş o zaman bende bi bakayım hala mı yok dedim 😅 gelmiş Ya

3 küsür dü sanırım aşkım tam hatırlamıyorum ama bulunca atarım değerimi bebeğim
Ay valla iyi olur kuzum doktorum bana normal demişti ama kızlar burada konuşunca 2 ve altı olması gerekiyor diyince moralim bozuldu biraz tekrar ölçtürüp ilaç mı istesem dedim 🫤
Oda olur sizi mı beklesem acaba🤣🤣
Bak ya şimdiden çatlatmaya başladı bizi 🤣🤣🤣

Ay valla idrar en iyisi bide kanla uğraşamam ben 🤣🤣🤣 hep zaten bunlardan başımıza geliyor bekleyemiyoruz 🤣🤣 ayy valla kuzum beni de uyku tutmadı eşim yattı ben uyuyamadım 🫤🫤
Bende yatamadım
Bu aralar çok duygusallık var ya
Normalde hiç öyle değilim
Ama eski zamanlar aklıma gelince çok çok üzülüyorum 😣

Back
X