Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kızlar uyanmıştır diye bekliyorum derse gidince yazamayacam sadece bir teneffüs var öğlene kadar çatladım bakalım uyanan görecek mi etiket yapmayı unuttum tabi 🙈
Ay bende eşimi işe gönderip geri uyumadan hemen önce görmüştüm 🤣🤣 görürler aşko görmeyene etiket yaparız

Kızlarrrrrrrr

Kızımmm geliyorrrrrr M Mavimiresl Veziir Veziir @Random3 heycandan unuttugum diğer kızlarrrrr 🌸🌸💓
Yaaa ben bu gece rüyamda kız bebek unutuyordum kucağımda. Bu haberi alacakmışım 🥰🥰🥰
Ayyy çok sevindim bebişim ya zaman ne zabık geçiyor cinsiyetini bile öğrendin inşallah sağlıcakla kucağına aldığının haberini de verirsin canım benim 💐💐💐

Yaaa ben bu gece rüyamda kız bebek unutuyordum kucağımda. Bu haberi alacakmışım 🥰🥰🥰
Ayyy çok sevindim bebişim ya zaman ne zabık geçiyor cinsiyetini bile öğrendin inşallah sağlıcakla kucağına aldığının haberini de verirsin canım benim 💐💐💐
Yaaaaa ayy insallah rüyaların kendi bebeginede hayrolsun canım benim 🙏🙏🙏🙏🙏fetal dna yaptırmıstım kuzum ordan netleşti 12. Haftalıgız suan

Kızlarrrrrrrr

Kızımmm geliyorrrrrr M Mavimiresl Veziir Veziir @Random3 heycandan unuttugum diğer kızlarrrrr 🌸🌸💓
Ben seni ilk gordugum andan itibaren hep bi kız cocugu yakistiriyodum yanina. Senin gibi cıvıl cıvıl renklerle giydirilmis o guzel saclarini modern orgulerle örülmüş yada guzel bandanalarla suslenmis minnoş bi kız🥰🥰🥰 coook guzell

Kızlar günaydın derse gitmeden yeni testiminatmak istedim geçen gün ki test gerçekten harika yavaş artış gösteriyor ama ilk fark eden turuncu pembe sonrada gelip arayı kapattı diyebilirim ama 26 ay aonra gelen umut diyorum şimdi artışını takip ediyorum ve bence güne göre artış çok iyi çünkü her gün biraz daha koyu çıkıyor ve zaten testi çişten çektikten sonraki ilk 30 saniyede çıkıyor 🌸🥰🥳💕 ilk defa bu kadar sakinim tansiyonum düşmedi ama biliyorum orada
Ne guzel bi gün🥰🥰 sanirim bu ay bizim yuzumuzu guldureceksin🥰🥰 bebiş geliyor

Ben seni ilk gordugum andan itibaren hep bi kız cocugu yakistiriyodum yanina. Senin gibi cıvıl cıvıl renklerle giydirilmis o guzel saclarini modern orgulerle örülmüş yada guzel bandanalarla suslenmis minnoş bi kız🥰🥰🥰 coook guzell
Yaaa canımm benimmmm senin enerjin hep bizlere umut oldu her zaman güzel kalpli arkdasım iyiki tanımısım seni 💓💓💓 rabbim insallah sanada minnos nasip etsin önce saglıklı sonra gönlündekini kuzum bir an önceee🙏🙏🙏🙏🫣🫣

Kuzu benim ki 4,5 çıkmıştı doktor normal aralıkta bi sıkıntı olmaz gebelik için demişti ama şimdi aklıma takıldı vallahi 😥😥
Ayyy aşko nerden kaptın ki yaaaa 🫤🫤 bebeğim doktora mı gitsen bi mide enfeksiyonu mahveder insanı belki ilaç yazar rahatlarsın bebeğim ❤️❤️
Canim 4 fazla. Bebek icin fazla yani normalde sınır. Benim en son 2.13 cikti sonrsi ilac kullandm daha iyi dedi

Yaaa canımm benimmmm senin enerjin hep bizlere umut oldu her zaman güzel kalpli arkdasım iyiki tanımısım seni 💓💓💓 rabbim insallah sanada minnos nasip etsin önce saglıklı sonra gönlündekini kuzum bir an önceee🙏🙏🙏🙏🫣🫣
Amin İnsallah canim insallah. @gzmyts banlanmıs kuzu ya merak ediyorum onuda. Bu arada artik pempis kiyafetleri almaya baslarsin 🥰🥰 nohut battaniyede al pembe cok guzel duruyor😍 kasım ayı asilama dedi doktor. Bugün regl 2. Günüm eşimde dediki özele gidelim orda yaptiralim aşılama bir ay daha beklemeyelim istersen. Ama gitmek istemiyorum bu ay sakin kalip hic bisey kullanmadan devam etmek istiyorum. Yoruldum sanirim. Hatta randevu al dedi bugun icin bi tekrar git dedi aşırı derecede de kanamam var yatak falan hep batmis😞 ben artik doktora falanda gitmek istemiyorum

Back
X