canım sıkıldı

Calcifer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
59.307
330.720
kızlar merhaba,
7 mart ta Allah izin verirse nişanım var. biz kuzenler olarak çok kalabalı bir aileyiz ve birbirimize çok bağlıyız. an önce amcanı kızı nişanın ne zaman olduğunu sordu. yakın arkadaşını da söyledim mutlaka gelsin diye. dedi o gelemiyor konser var benim biletimde yandı artık gidemem konsere dedi. bende istersen git konsere dedim. cevap olarak "ama düğününe gelirim" oldu. çok bozuldum kızlar.

Giderse gitsin onsuz dugun olmuyor mu kina nişan olmuyor mu? Kiymet verseydi gitmezdi. Sana kiymet vermeyene canini sikma

gelişine göre gidişat yaparsınız , sizde birgün onun özel bir gününe gitmezsiniz olur biter hiç takmayın , taktığınızı bile belli etmeyin değmez.

Sıkmayın canınızı o gelsede nişan olucak gelmesede. Tabiki yaptığı hoş bir şey degil çok ayıp sizde onun nişaninda vs gitmezsiniz olur biter. Birazda tavrınızı almanızı öneririm.

ya tabi ki gelip gelmemesi sorun değil. sanki konser e gitmemesinin nedeni ben olacakmışım gibi davrandı. bende o yğzden konsere git dedim.

Konserden konsere fark var. Her zaman gidilebilecek bir konserse bozulmakta haklısınız. Gitmeyiversin. Ama 3-5 yılda bir denk gelecek, belki ömür boyunca bir daha gitme fırsatı bulunamayacak bir konserse nişan falan dinlemezdim ben de. O zaman kuzene hak vermek gerekir.

Konserden konsere fark var. Her zaman gidilebilecek bir konserse bozulmakta haklısınız. Gitmeyiversin. Ama 3-5 yılda bir denk gelecek, belki ömür boyunca bir daha gitme fırsatı bulunamayacak bir konserse nişan falan dinlemezdim ben de. O zaman kuzene hak vermek gerekir.
zaten öyle olduğunu düşünsem hak veririm ona. Şöyle söyleyeyim konser 6, 7 ve 8 mart ta yani 3 gün üst üste. bileti bir gün önce ve ye sonraya değiştirme imkanı var

X