Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım tuz yemek istiyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Bayanlar benim canım tuzlu şeyler çekiyor ama öyle böyle değil bildiğiniz aşerir gibi. Bunun vücudumdaki bir eksikliğin belirtisi olup, olmadığını merak ediyorum. Acaba aranızda benim durumum hakkında bir bilgisi olan var mı?
bana da oluyor bazen şekerli şeyleri bir kenara atıyorum illa tuzlu olucak çok tuhaf bişey illaki vardır bir eksiklik hiç araştırayım diye aklıma geçmedi ben patlamış mısrı yapıyorum tuzlu tuzlu öyle geçiyor niye oluyor acaba?
Arkadaşlar bazen cok tatli bazen de cok tuzlu istemeniz vücudunuzun elektrolit dengesini saglamasi icindir. hucre ici ve hucre dişini dengelemeye çalışmasıdır. ama asiri bi şekilde olması arastirilmalidir
Ben de çok yorulduğumda ya da vucudum su kaybettiğinde tuza ihtiyaç duyuyorum . Bunun sebebi nedir ben de bilmek isterdim en azından bunla hastanede hangi bölümün ilgilendiğini .