- 22 Haziran 2020
- 99
- 104
- 30
canim cok guzel gidiyosun ama regliyken tartilinca moral bozuyor ama olsunrelinde bitsin daha - goruceksin:) ben valla 1 kasik diye bakmadm goz karari yag tadini sevmiyorumgünaydın kızlar bugun 4.günüm sabah 1 kesme sekerli sade filtre kahve + 1 dilim kızarmıs ekmek vardı
kızarmıs ekmeği öğlene atıyorum cünkü canım hiç istemedi
birazdan tartılıp kilomu bildireceğim
başlangıç (1.gün) :63,4
2.gün: 62,8
3.gün: 62,5
4.gün:
canim cok guzel gidiyosun ama regliyken tartilinca moral bozuyor ama olsunrelinde bitsin daha - goruceksin:) ben valla 1 kasik diye bakmadm goz karari yag tadini sevmiyorum
ondan az koyuyorum ama zeytinyagi kullandigin icin cok sorun yok canim
evet canım aslında regl döneminde tartılmamak gerekiyor sonuclar yanıltıcı olabiliyormus ama ben hem aradaki farkı görebilmek hemde ne kadar etkiliyor onu görebilmek için her gün tartılıyorum . Aslında regl bittikten 2 gün sonra tartılmak en dogrusuymus cunku 1,5 - 2 kiloya kadar fazla cıkarmıs tartıda . olsun bakalım 13 gün sonunda kac olacak kilom .. inşallah ilk hedefim 56ları görebilmek. sonra 1-2 gün abartmadan ara verip dukan atak +seyir başlayacagım cok olumlu yorumlar duydum onunla ilgili. senin aktif olarak var mı devam ettiğin bir diyet ?canim cok guzel gidiyosun ama regliyken tartilinca moral bozuyor ama olsunrelinde bitsin daha - goruceksin:) ben valla 1 kasik diye bakmadm goz karari yag tadini sevmiyorum
ondan az koyuyorum ama zeytinyagi kullandigin icin cok sorun yok canim
şu anda yok ama muzaffer kushanın 14 gunlugune baslıyacagım bende haftaya :)evet canım aslında regl döneminde tartılmamak gerekiyor sonuclar yanıltıcı olabiliyormus ama ben hem aradaki farkı görebilmek hemde ne kadar etkiliyor onu görebilmek için her gün tartılıyorum . Aslında regl bittikten 2 gün sonra tartılmak en dogrusuymus cunku 1,5 - 2 kiloya kadar fazla cıkarmıs tartıda . olsun bakalım 13 gün sonunda kac olacak kilom .. inşallah ilk hedefim 56ları görebilmek. sonra 1-2 gün abartmadan ara verip dukan atak +seyir başlayacagım cok olumlu yorumlar duydum onunla ilgili. senin aktif olarak var mı devam ettiğin bir diyet ?
oh super ilerliyorsun valla üstüne birde spor miss:) bak başlayınca devamı geliyorgünaydın canlar
4.günde kaçamaksız bitti 4 ltye yakın su içtim
5.gün sabah limonlu havuc var ama ben sabah değil öğlen ton balıgı ile yemeyi düşünüyorum
sabah onun yerine şekersiz kahve içeceğim çünkü bugun sabah sporum var , kilo bildirimini birazdan yapacagım