Canımın yarısının nasıl kafasını dağıtabilirim?

geranio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2012
5.018
4.073
Merhabalar herkese,

Direk konuya giriyorum. Erkek arkadaşım özel sektörde çalışıyor, biri konut kredisi biri ihtiyaç kredisi olmak üzere iki kredi ödüyor ve eve bakıyor. Bayağı sıkıntı içerisinde yani. Ağustos ayında isteme-söz yapmayı planlıyorduk ancak biraz zor duruyor şu an:KK43: Çünkü tüm masrafları kendisi karşılaması gerekiyor.

Iş yerinde pek memnun değil torpil olayları çok dönüyor ve yarın yeni bi iş için görüşmesi var.

Belli etmemeye çalışsa da çok bunalmış durumda ve çok üzülüyorum yanında olmaya çalışıyorum ama elimden bişey gelmiyor :KK43:

Sizden istediğim onun kafasını dağıtmak için bişeyler yapmak istiyorum. Bir günde olsa sıyrılsın sıkıntılarından. Öğrenciyim maddi açıdan yapabileceklerim çok kısıtlı şu an düzenli bir gelir kaynağım yok. Piknik tarzı bişey düşündüm ama bilemedim. Sizlerin fikirlerinizi alabilir miyim?

Kafasini dagitmam gerek derken baska bisy anladim ben:KK49:.
Kurek sopayla felan.

Olabilir piknik bence oruc degilseniz.
Ama oruc ayinda taslanirsaniz bilemem.
Siz en iyisi eeeenn issiz bi parka gidin.

Allah kolaylık versin
yapacağın şey yanında olduğunu belli et
ekstra ne yaparsın bir fikrim yok
borcu bitene kadarda işi resmiyete dökme

Kurek sopayla felan.

Yok yok baska bisey değil :KK70: tahmin ettim böyle anlaşılacağını aslında ama daha başka başlık bulamadim :)

Gündüz vakti piknik alanında oruçlu kimsenin olmayacağını düşündüm ben. Normalde dikkat ederim ama sorun olur mu ki? Adalar falan diye düşünmüştüm.

Allah kolaylık versin
yapacağın şey yanında olduğunu belli et
ekstra ne yaparsın bir fikrim yok
borcu bitene kadarda işi resmiyete dökme
Yanındayım her zaman canım o benim :)

6 senedir beraberiz ve borcunun bitmesini beklersek bi 6 sene daha beklememiz gerekiyor. Konut kredisi 7 senelik.

Taslanmazsiniz piknikte korkma biz gecen iftara piknige gittik bizden baska herkes iftardan once götürüyordu yemekleri hicbirimiz de taşlamadık:))
Bende öyle düşünmüştüm gündüz oruçlu insan niye piknik alanına gelsin dimi ama :) Iftar da yapabiliriz ama çok geç olur az zaman olur diye düşündüm.

Kurek sopayla felan.

Siz de haklısınız. Kafasına kürekle vurulmayı hak eden bir sürü erkek duyuyoruz burada. Ben de geçen gün 'sert kumaşı nasıl yumuşatırım' başlıklı konuya bir heves atlıyordum ki başka üyelerin yumoş tavsiyesini duyunca aklım başıma geldi. :KK64:

Sinema biletleri alabilirsin mesela, evinin anahtari varsa sende ona haberi olmadan guzel yemeklerle supriz yapabilirsin..

Sinema biletleri alabilirsin mesela, evinin anahtari varsa sende ona haberi olmadan guzel yemeklerle supriz yapabilirsin..
Deli gibi film izler sinemayi pek dusunmedim o yüzden. Yemeği de düşündüm onu da yapabilirim ama annesi de olur bu sefer. Yalniz kalabilecegimiz bi yere kacirmak istiyorum ben :)

vazoyla dicektim valla :KK45::KK45:
piknik 10 numara olur telefonları falan kapatırsınıf ♡
Kiyamam ben ona ya :KK70: vazo diyince bu ayın başında çiçek göndermişti doğum günümde vazoyla direk o geldi aklıma istemsiz hayal ettim. Adamin kendi aldığı vazoyla kafasını yaricam :KK70:

Piknik olacak sanirim baska fikir çıkmadı buradan da :)

Kiyamam ben ona ya :KK70: vazo diyince bu ayın başında çiçek göndermişti doğum günümde vazoyla direk o geldi aklıma istemsiz hayal ettim. Adamin kendi aldığı vazoyla kafasını yaricam :KK70:

Piknik olacak sanirim baska fikir çıkmadı buradan da :)

iftar zamanı ya rehavet çöktü millete

X