çapa tıp fakültesi inferlite bölümüne gidenler

nestay03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
1
0
34
arkadaşlar özel hastanelere guven olmadıgından dolayı capa tıp fakultesı ınferliteye gıtmeye başladım eşime de bana da butun tahlıller yapıldı radyotom da rahım fılmını cektırmıstım esımın normal morfolojısı dusuk olmasına ragmen sayısı ve hareketı ıyı oldugundan dolayı sanırım doktor lar sıkıntı degıl dedıler bende pko var daha once yumurtlama takıbı yaptırdım klomen ve femare ıle kıst olustu bı ay sonra gıttı kıstler bu ay 19 hazıran da gonal f 75ml e basladım ıkı kere takıp ıcın gıttım ıkı yumurta bırı 18mm bırı 16mm olusmus yarın catlatma ıgnesını yapcagım ve allahın ızınıyle pazartesı asılama olacak acıkcası hem umutluyum bır yandan hayaller kuruyorum bır yandan yıne uzulcem dıye odüm patlıyor kısaca anlattım aslında ama ıkı yıla yakındır ıstıyoruz daha kotu durumda olanlarda vardır halıme her zaman sukredıyorum ama hıc kolay degıl her gun bırının hamıle haberını almak aslında sıkıntı yapmaya gerek yok sonunda her sey olcagına varıyor bız uzuldugumuzle kalıyoruz uzun suredır kadınlar kulubunu takıp edıyorum aslında ınternete bakınca daha cok kafam karısıyor burdan mutlu haber verenlerden olmayı ve herkese umut olmayı ısterım cunku olumsuz seyler cogunlukta allah herkese nasıp eder ınsallahhh