çare umursamamakta mı

ceyizaski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
85
28
Sozlumu cok seviyorum. Tam olmasada iste aptal asigim diyeyim. Ama asla ve asla onun beni benim onu sevdigim kadar sevdigini dusunmuyorum. Ona gore pahali hediyeler almak, romantik surpriz yapmak sevmek demek, o gosteremediyse kim gostersinmismis.
Ailesi, arkadaslari, akrabalari herkes on planda onun icin, ben ise sonuncu yerdeyim - o Kabul etmesede, fark etmesede
Cok sogudum artik. Cok sevmek ve cok sevilmeyi beklemek suc mu anlayamiyorum.
Tek care umursamamakta mi arkadaslar
Kendisini ben cok simarttim cok ilgi alakaya alistirdim pismanim aptalim - Kabul
Nasil bir yol izlemeliyim? Artik onu hic umursamayacagim, cunku onu merak edip dusununce boguyorum, ne komik dimi :)
Artik roller degissin istiyorum, ne yapabilirim?

ayrinti dedigim gibi herkes on planda ben degilim
Amerikaya gitti 8 saat saat farki oldugu bir yer, uykusuz kalip onunla konusmayi beklerken, ben X kisiyle oturuyorum sonra konusuruz diyebilen birisi
Ben mi daha onemli X mi dedigimde, ben robot degilim istedigin an da konusamayiz diyebilen birisi
Ben robotmuyum, enayilik bende ne uykusuz kalirsin gorucem diye geberdim sanki

ayrinti dedigim gibi herkes on planda ben degilim
Amerikaya gitti 8 saat saat farki oldugu bir yer, uykusuz kalip onunla konusmayi beklerken, ben X kisiyle oturuyorum sonra konusuruz diyebilen birisi
Ben mi daha onemli X mi dedigimde, ben robot degilim istedigin an da konusamayiz diyebilen birisi
Ben robotmuyum, enayilik bende ne uykusuz kalirsin gorucem diye geberdim sanki

bunu mesajla mı söyledi yoksa aradı mı?

5 yıl bayağı uzun bir süre.
5 yıldır böyle mi?
Bunu bilerek mi sözlendiniz yoksa sonradan mı böyle oldu?
Başka ne gibi durumlar var mesela

5 yıl bayağı uzun bir süre.
5 yıldır böyle mi?
Bunu bilerek mi sözlendiniz yoksa sonradan mı böyle oldu?
Başka ne gibi durumlar var mesela
5 yildir birlikteyiz ilk zamanlar boyle hissetmiyordum, boyle dusunmuyordum... herhalde sonradan oldu bilmiyorum

her isi benden once geliyor, babasi arabayi ustaya goturecekse ne gerek var biz bulusmasakta olur o'da gitsin babasiyla
annesine aksama misafir gelecekse ne gerek var biz bulusmasakta olur o evde kalsin onlarla

bu çok açıklayıcı bi örnek olmayabilir ama. şahsen ben de başkalarının yanında telefonla konuşmaktan pek hoşlanmıyorum, hele de özelse.
gunduzleyin aksama nette konusuruz diyen adam
ama o aksam oldugunda bende aradigimda ben X ile oturuyorum sohbet ediyoruz diyen birisi, X her gun beraber calistigi insan, aylardir gormedigi biride degil

Kendi ilişkimde gözlemlediğim bir durumun aynısını yasıyorsunuz anladığım kadarıyla. Yas olarakta yakınız çift muhabbetinde.
Ama su var ki ben bunu kendisine yapmış oldugum yanlış tavırlarımdan dolayı soğukluk diye nitelendirdim. Kendisiyle de bu konuyu konuştum hatta.
Peki sizin ona karsi herhangi bir hatanız, iliskiye zarar verecek bir yanlışınız veya Kirici sözleriniz oldu mu? Yoksa en basından beri mı boyle?

gunduzleyin aksama nette konusuruz diyen adam
ama o aksam oldugunda bende aradigimda ben X ile oturuyorum sohbet ediyoruz diyen birisi, X her gun beraber calistigi insan, aylardir gormedigi biride degil

durum öyle gelişmiş, nete girememiş. ne yapmasını isterdiniz peki o an?

5 yildir birlikteyiz ilk zamanlar boyle hissetmiyordum, boyle dusunmuyordum... herhalde sonradan oldu bilmiyorum

her isi benden once geliyor, babasi arabayi ustaya goturecekse ne gerek var biz bulusmasakta olur o'da gitsin babasiyla
annesine aksama misafir gelecekse ne gerek var biz bulusmasakta olur o evde kalsin onlarla

Oturup konuşmayı deneyin.
Sözlenmişsiniz bunun nişanı olacak düğünü olacak evleneceksiniz değil mi?
Ciddi olmayan insanlar neden sözlensin ki.

Benimle ciddi değilsen, hayatın boyunca ben hep 2. planda kalacaksam, senin için benden daha değerli şeyler varsa uzatmanın anlamı yok deyin.

Siz hayatını geçireceği kişisiniz. Aile ve arkadaşlar da önemli tabi ama siz de onlar kadar önemlisiniz. Hatta arkadaştan daha önemli olmalısınız bence.
Yeri gelecek aileden de önce olacaksınız..

Oturup konuşmayı deneyin.
Sözlenmişsiniz bunun nişanı olacak düğünü olacak evleneceksiniz değil mi?
Ciddi olmayan insanlar neden sözlensin ki.

Benimle ciddi değilsen, hayatın boyunca ben hep 2. planda kalacaksam, senin için benden daha değerli şeyler varsa uzatmanın anlamı yok deyin.

Siz hayatını geçireceği kişisiniz. Aile ve arkadaşlar da önemli tabi ama siz de onlar kadar önemlisiniz. Hatta arkadaştan daha önemli olmalısınız bence.
Yeri gelecek aileden de önce olacaksınız..
cok konustuk cooook tartistik bunlari
ona gore ben birinci plandayim hatta yeminler eder, hem herkesten once geliyormusum hem dunyada en sevdigi insanmisim
ama inanmiyorum iste bana boyle hissettirmiyor, sevdigim hediyeleri cicekleri pastalari almakla olmuyor ki bu is
hangi dedigini iki ettim diyor bana ama hep maddi bunlar
ben sana yaranamadim, ilgi dedigin ne nasil bir ilgi bekliyorsun ne istiyorsun benden diyor

5 yıl uzun bir süre. .

Alışkanlığa dönüşmüş olabilir mi?

Bana pek sorumsuz gibi geldi. .

o kisiyle degil benimle konusmasini isterdim

bakın yanlış anlamayın lütfen, sadece örneklediğiniz durum üzerinden konuşuyorum. olay bi şekilde gelişmiş, evde veya dışarda oturuyorlar. "ceyizaskiyla konuşcam, kalk git" mi desin ne yapsın? ortam uygun olmamış olabilir. her şey planladığımız gibi gitmeyebiliyor.

X