çaresiz hissediom korku içindeyim lütfen yardım edim

dudu58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
105
7
34
Slm ya ben 2 hafta önce doktora gittim hamilesin dedi çok mutlu oldumm ama hiç belirtim yok ne kasık ağrısı ne gogus nede miyde bulantısı. 8.haftaya gitcem hiç bişey yok halsizlik te yok kafayı yiycem cuma gunu hastaneye gitcem boş gebelikten çok korkuyorum ilk hamileliğm 1.buçuk yıllık evliyim sonunda hamile kaldım ama mutluluğunu alamadım daha yardm edin

Canım oyle düşünme herkesin bünyesi farklı illa kasik ağrısı göğüs ağrısı olacak diye bir şey yok ki zaten cogu belirtiler 8 haftadan sonra hormonların yükselmesi ile başlıyormuş illa icin rahat etmeyecekse yarın ultrason ile kontrol et ama bence bir şey yoktur icini ferah tut

Canım oyle düşünme herkesin bünyesi farklı illa kasik ağrısı göğüs ağrısı olacak diye bir şey yok ki zaten cogu belirtiler 8 haftadan sonra hormonların yükselmesi ile başlıyormuş illa icin rahat etmeyecekse yarın ultrason ile kontrol et ama bence bir şey yoktur icini ferah tut

Çok teşekkür ederim deplonliines.. okadar bekledikten sonra mucuzem doğum gunume hediye geldi bana resmen...ama gene çok stres yapom elimde değil korkuyorm hiç ağrm yok rahimde şişkinlikte yok ..inşallah cuma günüde bebeğimin kalp atışlarını duyarm oda anneler gunu hediyem olur..

Üzülerek kendine de bebise de zarar vermemelisin cuma gunüne kadar hamileliğinin tadını çıkar belirtilerin çıkınca bu günlerini özlersin :) o yüzden rahat ol kafayı cok takma Allah nasip ettikten sonra o bebis her türlü doğar büyür senle zaten Allah a sığınmak en güzeli :KK66:

Üzülerek kendine de bebise de zarar vermemelisin cuma gunüne kadar hamileliğinin tadını çıkar belirtilerin çıkınca bu günlerini özlersin :) o yüzden rahat ol kafayı cok takma Allah nasip ettikten sonra o bebis her türlü doğar büyür senle zaten Allah a sığınmak en güzeli :KK66:
Çok haklısın rabbim istedikten sonra olur.dua edip sabretmek en iyisi inşallah dediğin gibi olur..

Slm ya ben 2 hafta önce doktora gittim hamilesin dedi çok mutlu oldumm ama hiç belirtim yok ne kasık ağrısı ne gogus nede miyde bulantısı. 8.haftaya gitcem hiç bişey yok halsizlik te yok kafayı yiycem cuma gunu hastaneye gitcem boş gebelikten çok korkuyorum ilk hamileliğm 1.buçuk yıllık evliyim sonunda hamile kaldım ama mutluluğunu alamadım daha yardm edin

benimde olmadı. ne kasık ağrısı ne mide bulantısı ne halsizlik. bende telaşa kapıldım doktora sordum sorunsuz başlayan hamilelik sorunlu olarak düşünülemez dedi güldü bana baya. şuan 20. haftadayım çok şükür maşallah diyim kendime çok iyi hissediyorum meleğiminde sağlığı yerinde. bence rahatla biraz. bünye meselesi çünkü hamilelik herkeste aynı reaksiyonları vermiyor.

Aynı şekilde belirtisiz hamilelikler olduğunu duymak içime su serpiyor doğrusu... az kaldı cuma günü hastaneye gitcem çok merak içindeyim bi tık ta korku var tabi

benimde öyle çok aşırı bi belirtim yok göğüslerim ağrıyo sadece özellikle akşamları ama onun dışında mide bulantısı falan olmuyo bence belirtisiz olması korkulcak bişi değil

Benım de yazdıgınız gıbı hıc bır sıkayetım yok cogunun psıkolojik oldugunu dusunuyorum zaten endışelenmeyın bebegınızın sızın huzurunuza ıhtıyacı var ☺️☺️☺️

X