Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben 1 yillik evliyim ve hala iliskiye giremedik ne zaman denesek ustumden itiyorum ve kilitlenip kaliyorum bunu kendim asmaya calisiyorum aldigim kitap ve takiplerimle ama cok zor sanirim
burda vajinismus sayfasi var canum bi bak istersen orda atlatanlar var ve bi Jinekologa git yasa psikiyatriye git istersen Allah yardımcın olsun inşallah çabuk atlatirsin
burda vajinismus sayfasi var canum bi bak istersen orda atlatanlar var ve bi Jinekologa git yasa psikiyatriye git istersen Allah yardımcın olsun inşallah çabuk atlatirsin
Canım eğer korktuğun için bu durumu yaşıyorsan kendini rahat tutmaya çalış çok acı veren bir durum değil inan. Hatta kayganlaştırıcı jel kullanıp işi daha kolay hale getirebilirsin. Mutlaka Olmalı, yapmalıyım diye de zorlama kendini. Rahat ol. Kendini sıkmamaya çalış. Allah yardımcın olsun.
bir sene gecti hala benim korkum gecmedi jel kullandim yag kullandim ama ben bacaklarimi bile acamiyorum o derece kasiliyorumm icki ictim ki sevmedigim halde rahat olurum diye oda olmadi bu sitede okudum baya biseyler egzersizlere baslicam bende umarim insallahhh olurrr
bir sene gecti hala benim korkum gecmedi jel kullandim yag kullandim ama ben bacaklarimi bile acamiyorum o derece kasiliyorumm icki ictim ki sevmedigim halde rahat olurum diye oda olmadi bu sitede okudum baya biseyler egzersizlere baslicam bende umarim insallahhh olurrr