caresiz

fio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
36
2
ben 1 yillik evliyim ve hala iliskiye giremedik ne zaman denesek ustumden itiyorum ve kilitlenip kaliyorum bunu kendim asmaya calisiyorum aldigim kitap ve takiplerimle ama cok zor sanirim

burda vajinismus sayfasi var canum bi bak istersen orda atlatanlar var ve bi Jinekologa git yasa psikiyatriye git istersen Allah yardımcın olsun inşallah çabuk atlatirsin

Hiiiççç üzülmeyin, bu forumdan vajinismus sayfalarını okuyun. Bir çok arkadaş aşmış bunu, siz de halledersiniz..

burda vajinismus sayfasi var canum bi bak istersen orda atlatanlar var ve bi Jinekologa git yasa psikiyatriye git istersen Allah yardımcın olsun inşallah çabuk atlatirsin
amin insallah allah razi olsun ben yurt disinda yasiyorum isin kotusu burdaki dr guven olmaz ki ne yapicam bilmiyorum tskkr ederim saol

Hiiiççç üzülmeyin, bu forumdan vajinismus sayfalarını okuyun. Bir çok arkadaş aşmış bunu, siz de halledersiniz..
insallahhhh tek dilegim oldu allah kimseye vermesin

insallahhhh tek dilegim oldu allah kimseye vermesin
Canım eğer korktuğun için bu durumu yaşıyorsan kendini rahat tutmaya çalış çok acı veren bir durum değil inan. Hatta kayganlaştırıcı jel kullanıp işi daha kolay hale getirebilirsin. Mutlaka Olmalı, yapmalıyım diye de zorlama kendini. Rahat ol. Kendini sıkmamaya çalış. Allah yardımcın olsun.

bir sene gecti hala benim korkum gecmedi jel kullandim yag kullandim ama ben bacaklarimi bile acamiyorum o derece kasiliyorumm icki ictim ki sevmedigim halde rahat olurum diye oda olmadi bu sitede okudum baya biseyler egzersizlere baslicam bende umarim insallahhh olurrr

bir sene gecti hala benim korkum gecmedi jel kullandim yag kullandim ama ben bacaklarimi bile acamiyorum o derece kasiliyorumm icki ictim ki sevmedigim halde rahat olurum diye oda olmadi bu sitede okudum baya biseyler egzersizlere baslicam bende umarim insallahhh olurrr
Olur canım hiç kasma kendini. Çok kolay bir şey. Sen yeter ki korkularını yen yeter :) sıkıntı yapma :)

X