- Konu Sahibi eSmerimSin
Esmerimsin, bunlari yazanin sen olduguna inanamiyorum!!
Bak guzel kardesim, ne guzel asik oldugun erkekle evlendin, kac insana nasip oluyor bu?
Suc ne sende, ne de Mario'da. Suc ailende, evlendigin erkek, ahlaksiz mi, serefsiz mi, yalanci mi, hirsiz mi, adam yabanci bir ulkede dogduysa ne gunahi var?? Ailen neden bu kadar tepki verdi anlayamadim, bu adam da Allah'in bir yarattigi, seni neden defterden sildi ailen inan cozemedim.
Bak sekerim, ne ickisi, ne sigarasi, birak bunlari. Ben Macarlari cok iyi taniyorum, 2 ay kaldim orda, kadina siddet gibi bir sey ne toplumda, ne zihniyetlerinde , ne de senin icin dayak yiyen Mario nun aklinda var. Sen kriz gecirirken ayiltmak icin yuzunu hafifce fiskelemistir, sen kriz geciriyor oldugun icin sana dayak gorunmustur.
Kendini topla lutfen, sacmalamayi birak. Git bir ailenle konus son kez, bu dediklerimi soyle, bu asiri tepkiyi biraksinlar. Ailen bu halde oldugunu biliyor mu? Sonra da git Mario dan ozur dile, adami hayattan soguttun Esmerimsin, kiskancsin, kaprislisin, adama evlendiginizden beri hep cok kotu davrandin. Bence sana fazla bile katlandi bu adam, adama hic rahat vermedin ki. Her gun ayri bir ariza cikariyorsun be guzelim.
Ailen istemezse de istemesinler, yapacak bir sey yok. Mario da naza niyaza yatarsa ona da zaman ver, olmazsa s..et derim. Genceciksin, birak uzulme insanlar icin. Sen bu yasta kansere siroza yakalansan ne olacak, sana kim bakacak, sildik diyen ailen mi? Silkelen, toparlan bir an once. Sen bu satirlari yazan zavalli olamazsin, sen sevgisi icin kukremis bir aslansin.
ama kaybettim ben.. kaybettim..
elimde avcumda birsey kalmadi.. 23e geliyor yasim.. elde var sifir..paramparca bir ruh ve bombos gözlerle bakan bir surat..
ben marioyu birakmanin en dogru karar olduguna inaniyorum.. ben kendi cezami seninde dedigin gibi ona yeterince kestim zaten..
bilmiyorum..hic birsey bilmiyorum ben..
ailem en cokta annem, kardesim benden nefret ediyorum..gözlerinde gördüm o nefreti ben..belki baba da ayni durumda onu görmedim..