- 2 Temmuz 2023
- 17
- 4
- Konu Sahibi Hemsireyum
Merhabalar kimseyle konuşamadığım bir konu hakkında destek aradığım için yazıyorum. Yeni evliyim 2 ay oldu. Eşim işten çıkarıldı baya bir borcumuz var ev yaptırmıştık kendimize borç yüzünden çok strese girdi. Benim şehrime geldi ailesini bırakıp. işten çıkartılınca biz evliliğimizin tadınıda çıkartamadık üzüntüden. hep mutsuz asla mutlu olamıyor. Sürekli ailesinin şehrine taşınmak istediğini söylüyor ama ben buna kendimi hiçbir zaman hazırlamamıştım. Evimizde kalmıyoruz sevmiyormuş evimizi bunalıyormuş kasvetliymiş daralıyormuş. Evlendik evleneli evimizde 3-4 gün kalmışızdır. Ben kadın olduğumu unuttum resmen. Pijama ile dolaşıyorum evde. Hayallerim hiç böyle değildi. Biliyorum o da böyle olsun istemezdi ama bu mutsuz tavrı karşısında bende artık benide aşırı mutsuz ettiği için surat yapıyorum. Bu sefer konuşmuyoruz birkaç saat. Günlerimiz böyle geçiyor. İş konusuna gelince yakında kendi ailemle ortak ticaret yapmayı planlıyoruz ama ben yapmak istemiyorum diyor. Ben çok üzülüyorum hanımlar. Daha yeni evliyim ama çok üzgünüm çok. Ne yapmalıyım sabır her şeyin ilacımıdır gerçekten ? Ailesinin olduğu şehre gidersek şu an ki evimizden bir daha hiçbir zaman yaptıramayacağız lüks bir ev yaptırdık müstakil bahçeli doğada. Orada beton binalarda mutsuz mutsuz bekleyeceğim. Kendimi kötü hissediyorum biz ne yapmalıyız ?