çaresizliğin dibindeyim

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
canm çok yanıyor kafamı ne yana çevirsem ordan bir dert çıkıyor
az önce kardeşimle babam tartıştılar kardeşim 17 yaşında hep kavga ederler ve ben karışmam çoğu zaman neyse zamanında babam buna çok yüz vermişti..anlaşamadılar kardeşim koltukları falan yumrukluyor babama hakaretler ediyor babamda ona

bende bunaldım tabi..babam anneme ben dayanamıyorum çıkıp hava alalım dedi..bende geliyim dedim gel dediler hazırlandım..babam bu sefer yok vazgeçtim dedi..annemle ben gidelim dedim anneme yok gitmiyosunuz dedi ama baba annem hasta zaten bunalmış dedim
üzerime yürüdü bağırarak bana hesp mı soruyosun diye ağlamaya başladım babam! ağzımı eğdi yani taklidimi yaptı :53:

annem bağırdı kızımdan ne istiyosun canımı alında kurtuluyum diye bende odama geldim

çok kötüyüm sabrım kalmadı...umut ediyorum işe girmeyi o zaman içime huzur doluyor çok istiyorum Allahım hayırlı bir iş versin ama iş bulana kadar ben bu eve dayanamıyorum olan zavallı annemle bana oluyor resmen psikolojik baskı altındayız

internetimiz ortak bir kutya bağlı o kutu salonda kardeşim canı isteyince ordan netimi kesiyor bana ceza veriyor kendince işte tek eğlencemde onun elinin altında ben sesimi çıkarınca kavga çıkartıyor

dün ona cevap vermişim diye kollarımı yumrukladı elimi yoldu
ne olur bana dua edin yüzüm gülsün ara sırada olsa

Allah yardımcın olsun,sabırlar versin
Küçükken çok şımartılan çocuklar büyüdüğü zaman ailenin başına tam bir bela oluyor
Babanın yetiştirirkenki hatasını sizlerde çekiyosunuz
En kısa zamanda iş bulursun inşallah

Ahh canim ya hicbisey degilde ailedeki anlasmazliklar insani mahvediyor..

Bu saatten sonra onlari degistirme luksun yok malesef ama gormezden gelmeye calis her ne kadar olursa..

Umarim en kisa zamanda severek yapacagin bi is bulursun

ah cnm yaa ailemizi seçme lüksümüz yok maalesef ama Allah onlara ne kadar sinir olsakta,dayanamasak ta acılarını göstermesin...

kardeşinin,babanın başına bişey gelse yüreğin yanar...bn de geçtim senin geçtiğin yollardan,hep neden yaa diyip durdum,önlerinde 250 gr fazlalığı olan hüküm sahibi bune böyle dedim ama bazı şeyler sadece zaman...

inşallah hayırlısıyla bir iş bulursun da bi nebze kafan dağılır...annenin sağlık sorunu nedir özel olmazsa?

Son düzenleme:
dualarım seninle canım mutlaka bir iş bulursun nerede oturuyorsun iş bulduğun zaman elin para görür para buluncada bunları çekmezsin anneni de alıp belki ayrı eve çıkarsınız ama şu da daha kardeşin 17 yaşındaymış belki biraz daha büyüyünce babanla kavga etmez olurlar baban kardeşine sinirlendiği için sana da çıkışmış sinirinden inan ben de zor şartlar altında yaşıyorum senin bir ailen var ya ben hep bir ailem olsun istiyorum şu da var babanla kardeşinin arasını bulmaya çalışabilirsiniz anne kız bilemiyorum yani canını sıkma diyeceğim ama diyemiyorum mutlaka sıkılacak mantıklı düşünmeye çalış işe girdiğin zaman belki bir erkek arkadaşın olur evlenmeye karar verirsiniz seni hem baba gibi hem eş gibi sevecek bir erkek çıkar karşına belli mi olur buralarını düşün hep kış olur 3-4 ay sürer ve biter olaya bu yönden bakmaya çalış ama emin ol kendim için ettiğim duaların yanında senin için de dua edeceğim konuşmak istersen bana özel mesaj atabilirsin seni her zaman dinlerim kendine iyi bak canım bütün çirkinliğine rağmen dünya genede çok güzel

ergenlik zamanını en hırçın yaşayanlardan kardeşiniz.herkesin bu dönemi atlatması farklıdır.sabredin,üstüne çok gitmeyin.uyarılarınız kardeşinizin ses tonuyla değil yumuşak ve tatlı dille olsun. ergenlik dönemi bu dönemi yaşayanla birlikte aileyide olumsuz etkiliyor maalesef.Allah kolaylık versin..

ah cnm yaa ailemizi seçme lüksümüz yok maalesef ama Allah onlara ne kadar sinir olsakta,dayanamasak ta acılarını göstermesin...

kardeşinin,babanın başına bişey gelse yüreğin yanar...bn de geçtim senin geçtiğin yollardan,hep neden yaa diyip durdum,önlerinde 250 gr fazlalığı olan hüküm sahibi bune böyle dedim ama bazı şeyler sadece zaman...

inşallah hayırlısıyla bir iş bulursun dabi nebze kafan dağılır...annenin sağlık sorunu nedir özel olmazsa?

annemin omurilikten 2 kemik kaymış doktor çok strese girersen felç olabilirsin demiş :43:
ama stressiz bir günümüz yok ki

dualarım seninle canım mutlaka bir iş bulursun nerede oturuyorsun iş bulduğun zaman elin para görür para buluncada bunları çekmezsin anneni de alıp belki ayrı eve çıkarsınız ama şu da daha kardeşin 17 yaşındaymış belki biraz daha büyüyünce babanla kavga etmez olurlar baban kardeşine sinirlendiği için sana da çıkışmış sinirinden inan ben de zor şartlar altında yaşıyorum senin bir ailen var ya ben hep bir ailem olsun istiyorum şu da var babanla kardeşinin arasını bulmaya çalışabilirsiniz anne kız bilemiyorum yani canını sıkma diyeceğim ama diyemiyorum mutlaka sıkılacak mantıklı düşünmeye çalış işe girdiğin zaman belki bir erkek arkadaşın olur evlenmeye karar verirsiniz seni hem baba gibi hem eş gibi sevecek bir erkek çıkar karşına belli mi olur buralarını düşün hep kış olur 3-4 ay sürer ve biter olaya bu yönden bakmaya çalış ama emin ol kendim için ettiğim duaların yanında senin için de dua edeceğim konuşmak istersen bana özel mesaj atabilirsin seni her zaman dinlerim kendine iyi bak canım bütün çirkinliğine rağmen dünya genede çok güzel

ankarada yaşıyorum aralarını yapmaya kalktığımda suçlu oldum canm malesef
bu arada erkek arkadaşımda var onund ailesi sorunlu yani iki sorunlu tam tencere kapak
ama ona anlatmıyorum bunları kimseye anlatmıyorum herkes neden durgunsun diyor hep hastayım diyorum

dualrın için çok sağol canımm

Son düzenleme:
Sanırım kardeşinle ilgili daha öncede konu açmıştın Meltem.
O konuda kardeşinin uyuşturucu bir madde kullanıyor olabileceğini ,bu konuyu biraz araştırmanı söylemiştim.
Kullanmadığı konusunda eminmisin.

annemin omurilikten 2 kemik kaymış doktor çok strese girersen felç olabilirsin demiş :43:
ama stressiz bir günümüz yok ki

yapma yaaa.....Allah tez zamanda şifasını versin inş. ya doktorlara bakma afedersin kabız olsak stresstendir diyorlar...stressiz ev mi var???? sen destek ol annene elinden geldiğince zaten başındakiler kafii.....

Sanırım kardeşinle ilgili daha öncede konu açmıştın Meltem.
O konuda kardeşinin uyuşturucu bir madde kullanıyor olabileceğini ,bu konuyu biraz araştırmanı söylemiştim.
Kullanmadığı konusunda eminmisin.

evet doğru hatırladınız bilmiyorum emin olamam evden çıkmıyor ama dersneye bile gitmek istemiyor evde yatmak tek derdi
psikolojik yardımda almıyor zaten babam müsade etmiyor arsız o psikolojisi iyi diyor
yani anlayacağınız herşeyin derdini annemle ben çekiyorum

yapma yaaa.....Allah tez zamanda şifasını versin inş. ya doktorlara bakma afedersin kabız olsak stresstendir diyorlar...stressiz ev mi var???? sen destek ol annene elinden geldiğince zaten başındakiler kafii.....

teşekkürler...annem zaten bu evde beni üzmeyen tek sen varsın Allah razı olsun diyor annem mutlu olsun elimden geldiği kadar destek olurum ben ona

evet doğru hatırladınız bilmiyorum emin olamam evden çıkmıyor ama dersneye bile gitmek istemiyor evde yatmak tek derdi
psikolojik yardımda almıyor zaten babam müsade etmiyor arsız o psikolojisi iyi diyor
yani anlayacağınız herşeyin derdini annemle ben çekiyorum

Kardeşinin durumu ergenlikle geçiştirilecek bişey değil.
Evde olmadığı bir zaman bütün odasını araştır canım.
En azından sorunun kaynağı bumu değil mi anlayın.

şuan ağlayamıyorum yemek yiyemiyorum sadece uzanıyordum yapaildiğim tek şey sizlerle paylaşmak oldu
bazı insanlar sanırım dert çekmek için geliyor dünyaya
fazla isteğim yok ki evde huzurla bağırtısız kardeşime bulaşmadan oturmak mutlu edecek aslında beni ama olmuyor
hep böyleydi bu yaşa geldim daha beter oldu dayak yemeye başladım :43:

Kardeşinin durumu ergenlikle geçiştirilecek bişey değil.
Evde olmadığı bir zaman bütün odasını araştır canım.
En azından sorunun kaynağı bumu değil mi anlayın.

annem hep arıyor odasını sadece sigara çıktı
defalarcada takip etti annem okulada gidiyor bilemiyorum ki

küçüklükten beri babamdan çekinirdim canm dondurma falan istese çekinirdim söyleyemezdim
ergen olmaya başlayınca seni sevmiorum demeye başladım içim yanarak sonra zamanla afedersn baba seni çok seviyorum ama kızgındım dedim
ama derrtler bitmedi bazılarının babasına çok özeniyorum..
ündeyken bahar şenliklerine bile gitmeme laf ederdi
hep kızgınım babama ama çok seviyorum genede iyi yönleride çoktur yemedi içmedi okuttu beni
keşke böyle olmasa :43:

kardeşim bana üniyi bitirdin ama malsın işe bile giremedin asalak gi yapıştın babama diyor nefret ediyorum şuan ondan nefret
bana kahpe bile dedi ya düşünebiliyomusunuz
durmadan hakaret küfür kim ki o sesimi çıkarıncade olmuyor bende ona mı küfür ediyim bunu mu istiyor
ben boğuluyorum burda yavaş yavaş :43:

Çok zor çok .
Biraz uzak dur, cevap verme, uzaklaştır kendinden.
Bu arada sakin zamanında babnla annenle beraber konuşup ortak bir tavır geliştirseniz.
Nereye kadar böyle gidecek.
Sanada yazık Meltem.
Evde huzur olmayınca insan hiç bir yere sığamaz ki.
17 Yaş ergenliğin en azılı yaşlarından.
Mutlaka toparlanacaktır.
Ama ceremesini siz çekiyorsunuz.

canm çok üzüldüm yaşadıklarına ne kadar zor bi durum
bencede kardeşinin davranışları hiç normal değil sana yaşattıkları beni hem üzdü hem kızdırdı
onun yaşındakiler genelde dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirmek ister
öyle olsaydı belki daha sakin olurdu
belkide geçici birşey bu ama o zamana kadar olan yine annenle sana olacak,Allah sabır versin
inş kısa zamanda bi iş bulursun
annen için acil şifalar diliyorum

Back
X