Çaresizlik kızlar yardım edin

mevsimler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2025
9
1
1
30
Arkadaşlar yardım edin kayınvalidem herseyime karışıyor yoruldum artk ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin

Arkadaşlar yardım edin kayınvalidem herseyime karışıyor yoruldum artk ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin
Aynı evde mi yaşıyorsunuz? Açık açık konuşun,hoşunuza gitmeyen şeyleri belirtin sınır koyun.

Aynı evde mi yaşıyorsunuz? Açık açık konuşun,hoşunuza gitmeyen şeyleri belirtin sınır koyun.
Evet aynı evdeyiz sınır koysamda boş bu kadın yaa bu kez eşimde görmüyor onu tabi inanıyor yok annem öyle değil sen yanlış anlıyorsun çok iyidir tabikide iyi onun yanında yada başkalarının yanında çok güzel oynuyor ama tek kalınca

iş eşinde biter sınır koyacak sen ne yaparsan yap zıttına gidecek ama eşin tepki verdimi hiçbirşey yapamaz

tek kalınca fırsat geliyor çünkü oyuna gelme eşini devreye sok yada haddini bildir bağır tepkini göster

Evdeden de gitmiyor başına birşeyde gelmiyor yaa kurtulim bıktım yoruldum bu kadında gerçekten yaa

Yani bundan nasıl kurtulacam yaa bı akıl verin
hande yener sarkisindaki gibi
hatayi sen en basinda yaptin ayni evi onla paylasarak.
kendini cok takdir edeceksin ayriligi kutlayarak

kocan asla duzelmez . zaten anneci biri olmasa, anacignin guzusu olmasa hic annesinin evindeki ergenlik odasinda evlenmek ister miydi?
yapacagin tek sey korunmak, iyice bikinca da ayrilmak.
Kayınbabam yok Rahmetli tek diye
bu mantığa da hayranim. allah korusun yarin sizin anneniz hakka yuruse sizin babaniz da bu eve gelebilecek mi? sonucta yalniz erkek nasil yasasin?
esinize sorsanız ne der boyle bir ihtimale?

madem oyle esine hicbir sey yansitma dirdir etme ama evee canini sikacak seyler yapma. cik gez gel yat uyu, adam gelmek üzereyken yemege basla, zirt pirt giriyorsa kapini kitle.
biraz da kaynanan adama dirdir etsin bakaljm esin "benim karim öyle degil sen cok yanlis anliyorsun o iyidir" diyebilecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…