Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı evde mi yaşıyorsunuz? Açık açık konuşun,hoşunuza gitmeyen şeyleri belirtin sınır koyun.Arkadaşlar yardım edin kayınvalidem herseyime karışıyor yoruldum artk ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin
Evet aynı evdeyiz sınır koysamda boş bu kadın yaa bu kez eşimde görmüyor onu tabi inanıyor yok annem öyle değil sen yanlış anlıyorsun çok iyidir tabikide iyi onun yanında yada başkalarının yanında çok güzel oynuyor ama tek kalıncaAynı evde mi yaşıyorsunuz? Açık açık konuşun,hoşunuza gitmeyen şeyleri belirtin sınır koyun.
Yani bundan nasıl kurtulacam yaa bı akıl verintek kalınca fırsat geliyor çünkü oyuna gelme eşini devreye sok yada haddini bildir bağır tepkini göster
boşanarak?Yani bundan nasıl kurtulacam yaa bı akıl verin
Sevmiyorum eşimi amaboşanarak?
eve sesli gizli kamera kurdur...Anca öyle ispatlarsın.Yani bundan nasıl kurtulacam yaa bı akıl verin
Seviyorsun diye anladım, o zaman eşin annesine diyecek eşime karışma annecim diye.Sevmiyorum eşimi ama
Kayınbabam yok Rahmetli tek diyeNiye aynı evde yaşıyosunuz?
Seviyorsun diye anladım, o zaman eşin annesine diyecek eşime karışma annecim diye.
Kaç kere söyledi bazen kendimi zarar verm o istiyorum yaaSeviyorsun diye anladım, o zaman eşin annesine diyecek eşime karışma annecim diye.
Ayyy kaynana yüzünden kendine zarar mı verilir Allah aşkına saçmalama, ayrı eve çıkın.Kaç kere söyledi bazen kendimi zarar verm o istiyorum yaa
Nasıl çıkım Allah aşkına tek başına oda benim başıma kaldı tek oğlan olunca eşim bana kaldı odaAyyy kaynana yüzünden kendine zarar mı verilir Allah aşkına saçmalama, ayrı eve çıkın.
O zaman yapacak bir şey yok bu şekilde kabul edeceksiniz.Nasıl çıkım Allah aşkına tek başına oda benim başıma kaldı tek oğlan olunca eşim bana kaldı oda
Evet sanırımO zaman yapacak bir şey yok bu şekilde kabul edeceksiniz.
Ay böyle koca sevilir mi Allah aşkına, kendine zarar verene kadae boşarsın anasıyla oturur biterNasıl çıkım Allah aşkına tek başına oda benim başıma kaldı tek oğlan olunca eşim bana kaldı oda
hande yener sarkisindaki gibiYani bundan nasıl kurtulacam yaa bı akıl verin
bu mantığa da hayranim. allah korusun yarin sizin anneniz hakka yuruse sizin babaniz da bu eve gelebilecek mi? sonucta yalniz erkek nasil yasasin?Kayınbabam yok Rahmetli tek diye
madem oyle esine hicbir sey yansitma dirdir etme ama evee canini sikacak seyler yapma. cik gez gel yat uyu, adam gelmek üzereyken yemege basla, zirt pirt giriyorsa kapini kitle.Evet aynı evdeyiz sınır koysamda boş bu kadın yaa bu kez eşimde görmüyor onu tabi inanıyor yok annem öyle değil sen yanlış anlıyorsun çok iyidir tabikide iyi onun yanında yada başkalarının yanında çok güzel oynuyor ama tek kalınca