CAST AJANS SÖZLEŞME İPTALİ! YARDIM

Ne yapmalıyım ?

• Ankete Katılan
    21

Meravigliosa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3
0
30
Arkadaşlar Merhaba. . Lütfen yardım edin.. geçenler de Yolda yürürken bir adam geldi yanıma ve yönetmen olduğunu ve benimle çalışmak istediğini beğendiğini söyledi kartını verdi ajansı varmış. Bende bir kaç gün sonra gittim ve konuştuk. Sözleşme imzaladım 5 yılık ..sözleşmede TC kimlik numaram ve adresim yazıyor bu yüzden rahatsız oldum sonradan ve bazı boş yerler var doldurulmamış.. 2 gün sonra iptal ettirmek istediğimi söyledim. Ama adam ayak diriyor ve para talep ediyor halbuki hiç çalışmadık ve bir masraf olmadı. Sözleşme de bir madde yok iptal söz konusu olduğunda ne gerektiğine dair. Ama 500 tl istedi. Bende böyle bir şeyin resmi olmadığını buna hakkı olmadığını söyledim sözleşmede yazmıyor bile. Oda tazminat davası mı açayım dedi sözleşmede yazmazmış zaten.. öyle diyor.. bende eğer sözleşme de yazmazsa böyle bir şey istemeye hakkınız yok dedim.
Sizce ne yapmalıyım?? .. adamın sağlam pabuç olmadığı belli gibi.
Lütfen yardım.!!

Elbette avukatla gorus ama avukat danismanlik bedeli bile 400 kusur lira.

Boyle adamlara nasil guvenip,onunuze gelen kagida imza atiyosunuz anlamiyorum.

Okudunuz mu sozlesmeyi???

Sizde alemsiniz haaa. Şu ünlü olcam sevdası daha kaç kişiyi harcayacak garip valla. Canım bu devirde aynı soyadını taşıdığına bile temkinli olacaksın kaldıki türk filmi gibi yönetmenim diyene inanıp bide bilgilerini verip imza atmişsın. Bi avukata sor sen

Arkadaşlar Merhaba. . Lütfen yardım edin.. geçenler de Yolda yürürken bir adam geldi yanıma ve yönetmen olduğunu ve benimle çalışmak istediğini beğendiğini söyledi kartını verdi ajansı varmış. Bende bir kaç gün sonra gittim ve konuştuk. Sözleşme imzaladım 5 yılık ..sözleşmede TC kimlik numaram ve adresim yazıyor bu yüzden rahatsız oldum sonradan ve bazı boş yerler var doldurulmamış.. 2 gün sonra iptal ettirmek istediğimi söyledim. Ama adam ayak diriyor ve para talep ediyor halbuki hiç çalışmadık ve bir masraf olmadı. Sözleşme de bir madde yok iptal söz konusu olduğunda ne gerektiğine dair. Ama 500 tl istedi. Bende böyle bir şeyin resmi olmadığını buna hakkı olmadığını söyledim sözleşmede yazmıyor bile. Oda tazminat davası mı açayım dedi sözleşmede yazmazmış zaten.. öyle diyor.. bende eğer sözleşme de yazmazsa böyle bir şey istemeye hakkınız yok dedim.
Lütfen yardım.!!
Bence biraz cehaletinizi kullanıp sizi punduna getirip kandırarak para kırmaya çalışır gibi geldi.
Kolay yoldan para kazanma arzunuzu kullanmış başarılı da olmuş. Yine de bir avukata sormakta fayda var. Ben korkulacak birşey var gibi görmedim, para filanda vermeyin. Saçma !

İlgili makamlar şikayet edeceğinizi söyleyip sözleşmeyi karşınızda yırtması gerektiğini bu işin sonunu bırakmayacağınızı söyleyin ondan sonra baktınız olmadı avukata başvurun.

Lütfen yardım.!!

tabiki sağlam pabuç değil
ama sende çok saçamalamışsın
sokakata gördüğün seni beğeniyorum diyen birinin peşine tıpış tıpış takılmışsın
kaç yaşındasın merak ediyorum

o sözleşmeyi okudunmu onuda merak ediyorum
ailenin yada bir yakının haberi varmı
merak ediyorum

PEKİ KUZUM SEN MERAK ETMİYORMUSUN
BU KÖTÜ YOLA DÜŞENLER
NEDEN DÜŞÜYOR ??????????

ayrıca korkma yasal olarak hiçbir hakkı yok
kendisine noterden ihtarname çektirerek
sözleşmeyi yek taraflı fes ettiğini resmi kanaldan bildir

umarım başka zarar vermez

Yanlıs hatırlamıyorsam notere gıdıp sozlesmenın ıptal olduğunu fes ettıgınızı bıldıren bı yazı yazmanız yeterli olur gıbı.. İsterseniz bi danışın bı notere..

tabiki sağlam pabuç değil
ama sende çok saçamalamışsın
sokakata gördüğün seni beğeniyorum diyen birinin peşine tıpış tıpış takılmışsın
kaç yaşındasın merak ediyorum

o sözleşmeyi okudunmu onuda merak ediyorum
ailenin yada bir yakının haberi varmı
merak ediyorum

PEKİ KUZUM SEN MERAK ETMİYORMUSUN
BU KÖTÜ YOLA DÜŞENLER
NEDEN DÜŞÜYOR ??????????

ayrıca korkma yasal olarak hiçbir hakkı yok
kendisine noterden ihtarname çektirerek
sözleşmeyi yek taraflı fes ettiğini resmi kanaldan bildir

umarım başka zarar vermez

Noter e bağlı bir sözleşme olduğunu bile düşünmüyorum numarası yok üstünde çünkü. Yine de yapabilir miyim bu söylediğinizi? :KK43:( aptallık yaptım gerçekten

Noter e bağlı bir sözleşme olduğunu bile düşünmüyorum numarası yok üstünde çünkü. Yine de yapabilir miyim bu söylediğinizi? :KK43:( aptallık yaptım gerçekten

sözleşmenin notere huzurunda imzalanmasına gerek yok
aslında sende bu işlemi noter huzurunda fes etmek zorunda değilsin
benim sana bunu önerme maksadım
karşı tarafın işin resmiyete döküldüğünü görmesidir
o kuş beyninde her ne planladı ise
o pabucun ucuz olmadığını anlamasını sağlamak

evet en yakın notere gidip
sözleşme feshi için karşı tarafa ihtarname çekmek istediğini belirtirsen
yardımcı olurlar
sözleşme tarihi
ilgili taraflar
ve sözleşme konusunu belirtmen yeterli olacaktır

sözleşmenin notere huzurunda imzalanmasına gerek yok
aslında sende bu işlemi noter huzurunda fes etmek zorunda değilsin
benim sana bunu önerme maksadım
karşı tarafın işin resmiyete döküldüğünü görmesidir
o kuş beyninde her ne planladı ise
o pabucun ucuz olmadığını anlamasını sağlamak

evet en yakın notere gidip
sözleşme feshi için karşı tarafa ihtarname çekmek istediğini belirtirsen
yardımcı olurlar
sözleşme tarihi
ilgili taraflar
ve sözleşme konusunu belirtmen yeterli olacaktır

Tarih yazmadık ama kağıda :KK43:(
biliyorum aptallık ettim ama lütfen şuan sadece çözüme ihtiyacım var ben dersini aldım zaten.

Tarih yazmadık ama kağıda :KK43:(
biliyorum aptallık ettim ama lütfen şuan sadece çözüme ihtiyacım var ben dersini aldım zaten.

tarihi olmayan bir sözleşme . vasfını kaybetmiştir.
ayrıca sende bir nüshası olmadığı için geçerli değildir
noterden çekeceğin ihbarnamede
sömzleşmedeki tarih eksikliği ve bir nüshanın sana verilmemesi sebebi ile
ilgili kontratın sözleşme hükümlerini kaybettiğini bu nedenle geçersiz olduğunu
sözleşmeyi hükümsüz saydığını bu sözleşmede sana yansıyacak ve sonradan oluşacak zararlı
kabul etmediğini ayrıca belirtirsin
noterden de sana yardımcı olacaklardır

Sizin dusunmeniz lazimdi cokmu unlusunuz ki 5 yillik sozlesme imzaliyorsunuz :110:
turkan soray,filiz akinin kesfedildigi zamanlar turk filmlerinde kaldi:110:

sözleşmede iptalin feshi durumunda tazminat ödeyeceğinize dair açık bir madde yoksa hiçbir hak iddia edemez.
sizin için değil ama konuyu okuyan başka arkadaşlar için yazayım, bu tarz ajanslar genellikle foto çekimi üzerinden para kazanırlar, sizi ajansa kaydettirip cast albümüne koymak için profesyonel fotoğraf isterler, bunun için de ya anlaşmalı oldukları fotoğrafçıya ya da kendi bünyelerindeki birine resimlerinizi çektirirler bunun için de 300- 1500 tl gibi (ne koparabilirlerse) para isterler (güya çok profesyonel bir cast çekimi yapılacaktır ya) 3-5 gün internet sitelerindeki kayıtlı oyuncularımız sayfasına resminizi koyarlar, sonra da iş çıkmadı diyip kaldırırlar bidaha da arayıp sormazlar.

Lütfen yardım.!!

Merhaba umarim size ulasiblirim ya. Suan ben de aynı durumla karşı karşıyayım. Siz ne yaptınız çok kötü durumdayım lütfen yardımcı olun. Tesekkurler

X