Çatı Muayenesi

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.984
1.000
Merhaba,

36+1 hflığız. Yarın kontrole gideceğim. Doktorum sezeryan kararı vermişti 35 hf ken 3500 kilodaydı bebeğim haftaya kontrole çağırdı ( yani yarın ). Çevremdeki herkes 38. haftada alınır diyorlar. Yarın kontrole gittiğimde çatı muayenesi olur muyum? Yani sezeryan kararı verdi sonuçta ama tedirginim hiç sevmediğim birşey maalesef :63:

Merhaba,

36+1 hflığız. Yarın kontrole gideceğim. Doktorum sezeryan kararı vermişti 35 hf ken 3500 kilodaydı bebeğim haftaya kontrole çağırdı ( yani yarın ). Çevremdeki herkes 38. haftada alınır diyorlar. Yarın kontrole gittiğimde çatı muayenesi olur muyum? Yani sezeryan kararı verdi sonuçta ama tedirginim hiç sevmediğim birşey maalesef :63:

sezeryan olacaksan çatı muayenesine gerek yok diye biliyorum

Merhaba,

Öncelikle maşallh canım bebeğinin kilosu çok iyi.. çatıya normal doğum yapılabilirmi diye bakılıyor.ama senin zaten sezaryen olacağı için bakılması na gerek yok bencede..hakkında hayırlısı olsun

Canım çatı muayenesi olmazsın sezeryan kesinse. Mutlu ol, bak bebişin eli avucu iyice dolduracak kadar tombik olmuş ne güzel :)

sezeryanda cati muayenesi yapilmiyorki..gerci ben normal dogum yaptim banada yapmadilar :)

X