Çatı muayenesi

_cedric_

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
1.262
1.675
Günaydın bayanlar. Çarşamba günü kismet se randevum var ve çatı muayenesi de yapacak doktorum. sorum özellikle bu muayeneyi yaşayanlara çünkü biraz korkmus durumdayım :) birkaç yerde bu muayeneden sonra kanama yaşadığını söyleyenler olmuş acaba doğru mu. Bu muayene çok can acitici birsey mi.

Ve muayenenin erken doğuma sebebiyet verme gibi bir ihtimali var mı ??

37. Haftada yapılıyor diye biliyorum doğum yaklaşıyor çünkü . Benim de çarşamba randevum var 37. Haftanın içine girmiş oluyorum yani . Doktorum da ona göre hareket vereceğini söyledi .

Bana yapmıştı dr. İlk hamilelikte hiç birşey olmadı.. Korkmayın bu kadar herşeyden, hayatı kendi kendimize zehir ediyoruz vallahi herşeyi takarak.herşeyi oluruna bırakmak en güzeli inan kafan rahat, vücut rahatsa herşey daha kolay olur..

Bana yapmıştı dr. İlk hamilelikte hiç birşey olmadı.. Korkmayın bu kadar herşeyden, hayatı kendi kendimize zehir ediyoruz vallahi herşeyi takarak.herşeyi oluruna bırakmak en güzeli inan kafan rahat, vücut rahatsa herşey daha kolay olur..

Doğru diyorsun da işte yine de insan merak ediyor birde ilk doğumum olacak kismetse

Selam
Korkulucak bişey yok bence
10 sanıye bile sürmüyor çatı muayenesi
Kana kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir belki ama ben bunun doğru olmadığına tamamen abartıldığını düşünüyorum
Benim cok rahattı ,normal doğum yaptım ,doğum anına kadar 5 kez yine aynı muayeneden geçtim
Kimbilir belki ben çok rahatım bu konuda ama kendini korkutmak ,endişelendirnek yerıne doğal akışına bıraktım
Ne kadar rahat olursan okadar kolay olur herşey
Doğum hikayemi oku istersen canım moral olur sana
Allah bi avaZda kurtarsın sağlıcakla miniğine kucagına almayı nasip etsin

Selam
Korkulucak bişey yok bence
10 sanıye bile sürmüyor çatı muayenesi
Kana kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir belki ama ben bunun doğru olmadığına tamamen abartıldığını düşünüyorum
Benim cok rahattı ,normal doğum yaptım ,doğum anına kadar 5 kez yine aynı muayeneden geçtim
Kimbilir belki ben çok rahatım bu konuda ama kendini korkutmak ,endişelendirnek yerıne doğal akışına bıraktım
Ne kadar rahat olursan okadar kolay olur herşey
Doğum hikayemi oku istersen canım moral olur sana
Allah bi avaZda kurtarsın sağlıcakla miniğine kucagına almayı nasip etsin

Teşekkür ederim canım cevabın için rahatlattı beni . Amin inşallah. Doğum hikayeni de okuyayım hemen :)

37. Haftada yapılıyor diye biliyorum doğum yaklaşıyor çünkü . Benim de çarşamba randevum var 37. Haftanın içine girmiş oluyorum yani . Doktorum da ona göre hareket vereceğini söyledi .
Ben Sezaryen olucam acaba ondan mı bana bahsetmedi bile 39 da alırım dedi o kadar

-Merhaba ben bugün 40+1 günlük gebeyim pazartesi kontrolüm var sizce doğuma alırlarmı çok korkuyorum:110:

Muayene ağrılı birşey değilki. .:-)
bence muayeneden değil doğumdan korkmalısın. .:rolleyes:

Evet sezeryanda gerek olmuyor çatı muayenesine
Normal doğumu bekleyenler için yapılıyor
37. Haftadan sonra her kontrole gidildiğinde çatı muayenesi yapılıyor
Bana doktorum çatı muayenesi diye bisey yoktur. Doğum çocuğun duruş pozisyonuna goredir dedi. Senin çocuğunun durus pozisyonu normal doğumu gosteriyo 34. Haftada gel nst ye baglayalim dedi. Bu ne kadar doğru ?

X