Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar kafam çok karıştı artık kullanmak zorundayım çünkü kaşınmaya başladım. Çatlıcam gibi. Ne kullansam ne tavsiye ediyosunuz? Bio oil, sebamed, lierac, mustela. Bilmedim. Yardım edermisiniz
Ben iln hsmikeligimde ucuncu aydan itibaren sabah aksam nemlendirdim. Kakao yagi ve bebak aci badem sutu kullsndim. Birini sabah digerini gece. Brkarliktan kalna kilo alip vermekten dolayi cstlaklarim vardj ama hsmilelikte hicbisey olmadi. Ayrica cok beyaz tenliyim. Bence nemlendurmek onemli sabah aksam. Pahali krenlere gerek yok. Ayrica bebe yagi ve vazelinde ise yariyor.
Ben iln hsmikeligimde ucuncu aydan itibaren sabah aksam nemlendirdim. Kakao yagi ve bebak aci badem sutu kullsndim. Birini sabah digerini gece. Brkarliktan kalna kilo alip vermekten dolayi cstlaklarim vardj ama hsmilelikte hicbisey olmadi. Ayrica cok beyaz tenliyim. Bence nemlendurmek onemli sabah aksam. Pahali krenlere gerek yok. Ayrica bebe yagi ve vazelinde ise yariyor.
Ben lierac kullanıyorum tavsiye ederim sabahları sürüyorum ve gün içinde de göbeğim kaşındığında kullanıyorum anında rahatlatıyor. Bir tavsiyemde sadece göbekle kalmayın kalçanıza, bacak içlerinize, göğsünüze, ve belinizin yanlarınada kullanın.