Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar simdiden acaba krem filan kullansam mi? yoksa henuz erken mi?
ben 16. haftamda başlamıştımyanlış hatırlamıyorsam 28. haftamda çatladım
amaaaaaaaaaaaa çok ilerlemedi çok şükürrrrr inşallah bundan sonra devam etmez...
masaAllah canim sizinde az kalmis kavusmaniza bebisle..bende gerildigimi farkedersem baslayacagim birseyler kullanmaya, biraz genetik oldugunu dusunuyorum bu isin dogrusu.
canım ben 33.haftadayım göbeğimde henüz birşey yok çok şükür saf zeytin yağı ve kakao yağı sürüyorum.ama göğüslerime gelirsek inan ilk ayımda çatladı daha hamile bile olduğumu bilmiyordum zaten küçüklerdi birden şişince olan oldu![]()
bu yorumu 24.haftamda yazmıştım şu an 30.haftamdayım.lierac kakao yağı ve bebe yağı kullanmaya devam ediyorum göğüslerimde ilerleme olmadı diğer bölgelerimde de çatlaklar yok hadi bakalım hayırlısı. Daha önümde 10 hafta var ama kilo alımım azaldı hatta durdu gibi şekerim yüksek çıktığı için doktorum diyetisyene yönlendirdi ilk 6 ayımda 8 kilo aldım 7.ayımda ise sadece yarım kilo aldım. Belki çatlaklar kilo ile de alakalı olabilir.
canım ne yiyip içiyorsun ki yarım kilo aldın o formülden banada lazım.şuan 28.haftadayım 10-11 kilo kadar aldım şeker falanda normal çıktı o yüzden diyetisyenle falan işim olmadı.ama ben korkuyorum birden bu kadar kilo alınca doktorumda diyo bu ay 1 kilo alırsın diye ama ben ne mumkun diyorum keşke bir kilo alsam:26:
:))nerdeyse her türlü sağlıklı gıdayı alıyorum sadece belli miktarlarda ve belli saatlerde. Hani derler ya sık ama az yiyeceksin diye aynen öyle meyve,sebze,et süt ürünleri hepsini tüketiyorum. Keşke diyorum hamileliğimin başından itibaren bu dengeyi sağlasaydım. Başlarda sağlıklı olabilecek gıdaların yanında bol bol karbonhidratları da tüketiyordum. Pastaları, hamur işlerini, makarnayı pirinci hayatından çıkar hiçbir işe yaramıyorlar zaten:)Bide dediğim gibi miktarlar da önemli misal ceviz bebek ve senin için sağlıklı ama günde 2-3 taneden fazla tüketmene gerek yok. Ya da muz günde yarım muz yiyebilirsin.Yumurta gün aşırı tüketmek yeterli kaşar peyniri yine gün aşırı.Bazı besinlerin içeriği aynı her ikisini birden tüketmek yerine dönüşümlü yiyebilirsin.Çok yemek bebeğine daha fazla kilo aldırmıyor malesef canım.O yüzden bebeğim kilo alsın yeterki diye düşünüp fazla fazla yememeni tavsiye ederim bebek zaten kendisi için gerekeni alıyor gerisi sende kalıyor.
Bu arada çatlaklarım henüz başlamadı umarım başlamaz. lierac,mustela gibi jelleri tüketen arkadaşlar internet üzerinden piyasadan alabileceğiniz fiyatın yarısına alabiliyorsunuz.Ben lierac kullanıyorum internetten sipariş verdim ertesi gün elime ulaştı 34 liraya aldım.Eczanelerde 70 civarında.Son haftaya kadar bu çatlak olayı için jeller,yağlar işe yarıyormu bu konuda yorum yapamayacağım.Ama ben eşeğimi sağlam kazığa bağlamayı severim ben önlemimi alayım da sonrasında oluşursa pişmanlık yaşamak istemiyorum.