çatlama iğnesi ve sonrasında en erken test

OgzMry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
71
40
34
Slm dostlar çatlatma iğnesi olan ve sonuç alan bayanlar ne kadar en erken ne zaman sonuç aldınız

Bugün htaneye gittim bakanlık personelden bı kan ıstemıs zorunlu o kanı aldırırken beta hcg'de verdım sonuç 22 daha iğneden sonra 8 gün muhtemel iğnenın etkısıdır ama o bıle benı mutlu ettı ınanırmısın :KK70:

Bugün htaneye gittim bakanlık personelden bı kan ıstemıs zorunlu o kanı aldırırken beta hcg'de verdım sonuç 22 daha iğneden sonra 8 gün muhtemel iğnenın etkısıdır ama o bıle benı mutlu ettı ınanırmısın :KK70:

seni çok iyi anlıyorum canım ,ben o haberi almak için 2 yıl bekledim ,hatta ilk öğrendiğimde 22 idi :KK66:

iğneden 13-14 . güne kadar pozitif çıkabiliyor , sen biraz daha bekle inşAllah 1 hafta sonra aynı güzellikte bi haber alırsında çooookk mutlu olursunn :KK36::KK36::KK36:

Merhaba arkadaşlar.
Sizden bilgi almak istedim. Ben regl tarihimin 4.günü menogon 75 lik iğneden olmaya başladım ve 8 gün oldum. Doktor kontroline gittim ve ertesi gün çatlatma iğnesini oldum, sonrasında 1 gün geçti ve aşılama yapıldı. Bugün aşılama sonrası 7.günüm. düne kadar sol kasığımda sanki adet olcakmışım gibi ağrılar oluyor, ara ara ve geçiyordu. Sürekli gaz sorunum devam ediyor, şişkinlik hat safhada, göğüslerim çok şişti özellikle uçları elleyince acıyor. Ama bugün şuana kadar kasığımda ağrı yok. Tutmuşmudur sizce? Çok kötü durumdayım uykularım kaçıyor tutacak mı diye... Lütfen yardımcı olun.Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.
Sizden bilgi almak istedim. Ben regl tarihimin 4.günü menogon 75 lik iğneden olmaya başladım ve 8 gün oldum. Doktor kontroline gittim ve ertesi gün çatlatma iğnesini oldum, sonrasında 1 gün geçti ve aşılama yapıldı. Bugün aşılama sonrası 7.günüm. düne kadar sol kasığımda sanki adet olcakmışım gibi ağrılar oluyor, ara ara ve geçiyordu. Sürekli gaz sorunum devam ediyor, şişkinlik hat safhada, göğüslerim çok şişti özellikle uçları elleyince acıyor. Ama bugün şuana kadar kasığımda ağrı yok. Tutmuşmudur sizce? Çok kötü durumdayım uykularım kaçıyor tutacak mı diye... Lütfen yardımcı olun.Teşekkürler.
Sakin olun sabredin insallah tutmustur belirtiler gôsteriyor ama sabredin bakalm

Çok teşekkür ederim Ask sana benzer arkadaşım. İnş İnş senin dediğin gibidir bunu o kadar çok istiyorum ki Rabbim isteyen herkse sağlıklı, sıhatle olacak bir bebek nasip etsin. Bugün kasık ağrım olmadığı için şüphelendim doğrusu acaba tutmadı mı diye,çünkü diğer günlerde ara ara regl sancısı gibi geliyordu :KK43: :KK42:

X