Çatlama sonrasi ilişki

myrainbowbaby

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2024
406
127
Merhabalar ben pazartesi gece çatlamayi gördüm en son salı günü ilişki oldu ve zirvede bıraktım 🤣🤣 dün boş geçti siz devam etmiş mıydınız, vicdanen de rahat olmak istiyorum açıkçası 🙏🏻

Benim de dün çatlama oldu canım ama bugünü değerlendireceğiz biz de 😂 Yumurtlama sonrası ilişki isteğe bağlı diyorlar ama 2-3 günde bir yapanlar varmış en düşük zaman reglden bir hafta önce😂 O zamana kadar değerlendirme yapabilirsiniz diye biliyorum

Benim de dün çatlama oldu canım ama bugünü değerlendireceğiz biz de 😂 Yumurtlama sonrası ilişki isteğe bağlı diyorlar ama 2-3 günde bir yapanlar varmış en düşük zaman reglden bir hafta önce😂 O zamana kadar değerlendirme yapabilirsiniz diye biliyorum
O zaman bir gün ara vermiş olduk diyelim 🤣🤣 belki daha da iyi olur bir gün ara vermek bilemedim 🥹🙏🏻

Sperm 72 saate kadar canlı kalabiliyormuş o nedenle illa o günü değil öncesi ve sonrasını da değerlendirebiliyorsunuz diyorlar🥰 Sık ilişki istemelerinin sebebi tüpte hazır gidecek spermleri bulundurmakmış, inşallah ikimiz de hayırlı haberler alırız🤲🏻

X