Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ben pazartesi gece çatlamayi gördüm en son salı günü ilişki oldu ve zirvede bıraktım dün boş geçti siz devam etmiş mıydınız, vicdanen de rahat olmak istiyorum açıkçası
Benim de dün çatlama oldu canım ama bugünü değerlendireceğiz biz de Yumurtlama sonrası ilişki isteğe bağlı diyorlar ama 2-3 günde bir yapanlar varmış en düşük zaman reglden bir hafta önce O zamana kadar değerlendirme yapabilirsiniz diye biliyorum
Benim de dün çatlama oldu canım ama bugünü değerlendireceğiz biz de Yumurtlama sonrası ilişki isteğe bağlı diyorlar ama 2-3 günde bir yapanlar varmış en düşük zaman reglden bir hafta önce O zamana kadar değerlendirme yapabilirsiniz diye biliyorum
Sperm 72 saate kadar canlı kalabiliyormuş o nedenle illa o günü değil öncesi ve sonrasını da değerlendirebiliyorsunuz diyorlar Sık ilişki istemelerinin sebebi tüpte hazır gidecek spermleri bulundurmakmış, inşallah ikimiz de hayırlı haberler alırız