- 14 Mart 2025
- 325
- 35
- 13
- 34
- Konu Sahibi behlulusko
Arkadaslar yumurtam caylamıs mı bana ne önerirsiniz bu dönemde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar yumurtam caylamıs mı bana ne önerirsiniz bu dönemde
+1Arkadaslar yumurtam caylamıs mı bana ne önerirsiniz bu dönemde
Haaahah hay agzın bal yesin bacımçatladı çatlayacak havuç ye bol bol :)
bugunu yarını değerlendir canımmm onlar işe yarıyor mu inan bılmıyorum eşinede madlen çikolata, kabak çekirdeği yedir :)Haaahah hay agzın bal yesin bacımyine 3 gün üst üstemi 4 gün mü ilişiki? Bir bebenin günlüğünden jel ve ovulasyon aldımda
Madlen çikolatanın özelliği nedirbugunu yarını değerlendir canımmm onlar işe yarıyor mu inan bılmıyorum eşinede madlen çikolata, kabak çekirdeği yedir :)
Çikolata (özellikle bitter çikolata) bazı erkeklerde sperm sağlığına olumlu etki eder.Madlen çikolatanın özelliği nedirbende alayım kocama
![]()
İnşaallahbugunu yarını değerlendir canımmm onlar işe yarıyor mu inan bılmıyorum eşinede madlen çikolata, kabak çekirdeği yedir :)
Bimlerde satılıyo % 80 mi 85 mi kakao yagı bulunan bitterler bacım . Beline kuvvet inşaallahMadlen çikolatanın özelliği nedirbende alayım kocama
![]()
Nasıl kaçırırım ben bunu sadece kabak çekirdeğiyle besledim adamı ahahahBimlerde satılıyo % 80 mi 85 mi kakao yagı bulunan bitterler bacım . Beline kuvvet inşaallah![]()
Bende kaynatıp içiriyorum zorlaİnşaallahkeviboynuzu da yediriyorum
Keci boynuzunuda unutma bacum spermin ucunu delici hale getırıyormysNasıl kaçırırım ben bunu sadece kabak çekirdeğiyle besledim adamı ahahah
İçemiyosa yesin. Sıcak suda yumusatBende kaynatıp içiriyorum zorla
Ay çok kötü kokuyor ya o da haklı içiyor ya garibimİçemiyosa yesin. Sıcak suda yumusat
Evet bacım benim kötü tadından yiyemediği için hapur hupur yiyor gerci yemeyi seviyor onuAy çok kötü kokuyor ya o da haklı içiyor ya garibim![]()
Canım bugündü olmadım daha ama Hsg çektirdim ondan kaynaklıdır diye düşünüyorumEvet bacım benim kötü tadından yiyemediği için hapur hupur yiyor gerci yemeyi seviyor onusenin yumurtladın mı ne zaman adet günün
Gebelik sansın artmıs senin inşaallah hamilesindir. Ne zaman test yapıcanCanım bugündü olmadım daha ama Hsg çektirdim ondan kaynaklıdır diye düşünüyorumkendimi kandırmak istemiyorum
Canım 4 aralığa kadar bekleyeceğim çünkü Hsg gecikme yapıyormuş şimdi negatif çıkar boşu boşuna üzülmek istemiyorumGebelik sansın artmıs senin inşaallah hamilesindir. Ne zaman test yapıcan