• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin..

Salı gunu baktırdıgımda benım yuksek çıkar heralde . Dk başı istemezler umarım :bicak:
Şuan bat gunum . İnanılmaz bel ağrım var
bencede yüksek çıkar benim 5 kaldı en az 2 kat yükselse bile bat günüm 134 gibi bişey oluyo

21 ekim:KK48: dun test yapmistim 1 saat sonra cikmisti 2 ci cizgi, kanda da 2,26 cikti. Bu gun ses yok
Çıkması için çok erken değil mi :oops:
Ben bat 5 te bile çok çok çok çok zor gördüm ..

Strese sokma lütfen kendinı

Çıkması için çok erken değil mi :oops:
Ben bat 5 te bile çok çok çok çok zor gördüm ..

Strese sokma lütfen kendinı
Evet erken, gecen hamileliyimi bata 9 kala ogrenmistim yine erken cikar diye umut ettim canim. Ama o zaman erken yumurtlamistim.

• Beğen
Reactions: H E
Evet erken, gecen hamileliyimi bata 9 kala ogrenmistim yine erken cikar diye umut ettim canim. Ama o zaman erken yumurtlamistim.
vaaaooww 9 gun kala mı :rolleyes:

Belirti var mı ? Benım belirtiler bat 3 veya 4 ken çıkmaya başladı .

vaaaooww 9 gun kala mı :rolleyes:

Belirti var mı ? Benım belirtiler bat 3 veya 4 ken çıkmaya başladı .
Hastayim su anda cok ilac ve serum aliyorum, midemi bagirsaklarimi usuttum. Gecen hamileliyimde (dusuk yaptim sonra) adeti 1 hafta gecene kadar hic bi belirtim yoktu, sonradan bulantilar kusmalar baslamisti. Bata 9 gun kala teste cikmisti ve ertesi gun kanda 53 cikmisti degerim, ama o zaman yumurtam adetin 11 ci gununde catlamisti, bu sefer 17 ci gununde catladi, cok erken yaptim test biliyorum, ama dun sonradan cikinca 2 ci cizgi umutlandim, bu gun cikmadi(( cok ilac aliyorum ondan mi acaba

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . :anne:
sağol canım,
Kizlar sabah test yaptim negatif bat 5..:)
belki geç yumırtladın kuzum
Hastayim su anda cok ilac ve serum aliyorum, midemi bagirsaklarimi usuttum. Gecen hamileliyimde (dusuk yaptim sonra) adeti 1 hafta gecene kadar hic bi belirtim yoktu, sonradan bulantilar kusmalar baslamisti. Bata 9 gun kala teste cikmisti ve ertesi gun kanda 53 cikmisti degerim, ama o zaman yumurtam adetin 11 ci gununde catlamisti, bu sefer 17 ci gununde catladi, cok erken yaptim test biliyorum, ama dun sonradan cikinca 2 ci cizgi umutlandim, bu gun cikmadi(( cok ilac aliyorum ondan mi acaba
kuzum bence alternatif tıbba yönel belki vardır bebiş

Back
X