Çatlatklarınız ne zaman oluşmaya başladı

Ben 6. aydan itibaren bio oil kullandım ama öyle düzenli yapamadım. Kokusu çok hoştu, eşim de beğenmişti. Göbeğimin yanlarında çok hafif çatlaklar vardı, sanırım 7. ayda oluşmaya başladılar. Doğumdan sonra hiç kalmadı, gerçi ben bir hafta içinde eski kiloma dönmüştüm. Vücudum bozulur mu diye pek endişe etmemiştim açıkçası. Doktorumun tavsiyesiyle çok su içmiştim, belki de bünye meselesidir. Çok da kafaya takmamak lazım sanırım. Sana göre dünyanın en güzel bebeği olacak yavrun ve onun vücudunda bıraktığı hatıraları o yanında olmasa bile hep taşıyacaksın şeklinde düşünebilirsin :) Eşim anneler gününde oğlumdan hediye diye almıştı bana, verirken de "Annecim vücudunu birazcık bozabilirim ama elimde değil, lütfen bu hediyemi kabul et" demişti :) Neşeli bir hamilelik ve annelik diliyorum herkese.

Gratis ten hangi ürün canım. Bende lierac ve bebeyağı kullanıyorum
Bunu aldım canım gratisten. Lierac, bebeyağı, ve bunu dönüşümlü kullanıyorum.

Eklentiler

• IMG_20161030_171513.webp
    IMG_20161030_171513.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 34
arkadaslae bisey sorcaktim 10 haftalik hamileyim kusmalarim 1 hafta gecmisti simdide aci su kusuyorum cok kotuyum dusuk tansiyonda var
O bende de var canım yeni yeni bitiyor merak etme birşey olmaz kendini aç bırakma bende hep kusuyordum birşey yiyemiyordum şimdi iki saatte bi acikiyorum yemedigim zaman elim ayağım titriyor

O bende de var canım yeni yeni bitiyor merak etme birşey olmaz kendini aç bırakma bende hep kusuyordum birşey yiyemiyordum şimdi iki saatte bi acikiyorum yemedigim zaman elim ayağım titriyor
inan bende ayniyim tansiyonmda cok dusuk ama yalniz olunca pek biseydrle yenmiyo

Ben 13.haftadayım, doktor çatlak kremi kullanmaya başlayabilirsin dedi. Lierac ya da mustela tavsiye etti. Mustela aldım ancak henüz kullanmaya başlamadım. Henüz çatlak başlamadı ama yapı olarak çatlak ve varise eğimli bir vücudum var malesef :( sanırım kullanmaya başlasam bir an önce iyi olacak..

Catlaklarda genetik ve kilo buyuk onem tasiyor.Ben toplamda 10kilo almistim ve lierac ve dus sonrasi zeytinyagi vs kullanmama ragmen 8.aydan sonra catladim. Allahtan cok degil ve bir kaci derin sadece bide kasik kismindan yana dogru gobegimde catlak yok. Gogsumunde alt kisminda oldu. Nemlendirmeye kuru birakmamaya ve bol su icmeye dikkat edin gerisi Alllaha kalmis.

Selam anne adayları.17+4 teyım kirrac ve bebekyağı kullanıyorum suan için ni sıkıntı gorunmuyor . Bu haftalarda çatlak oluşumu yaşayan anneler oldu mu? Yada hangi haftalarda başladı:anneadayı:

Bende doğuma 1 hafta kala oldu az bişey oldu hep bebek yağı kullandım ben başka bişey kullanmadım

Aynen yemek bile yapmak istemiyorum bazen amma minnak yaramaz için mecbur yapıyorum:))
oyle tabi zor geciyo hamileligim benimde ya hatta dun aci su kustum hep aksamda tansiyonum dustu ice gozumu acamadim esim biseyler hazirladi iki parca yedim gene ayni kustm bi daha gozumu acamadim esim acile gidelim diye cok israr etti ama ordada serum takip saliyolar artik onunda faydasi yok bosuna celeme cekioruz

Back
X