• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık çatlatma iğnesi 11.gün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 4_5 gun kala yaptirdigim kan testi sonucu. Yaninda da bak hafta hafta referans degerleri var

Herkeste aynı çıkacak diye birşey yokki canım ne demek istediğini anlamadım ama benim beklenen adet günümde 149 felandı yumurtlamadan sonra 15. Güne denk geliyordu mesela hesapladıgımızda senin değerin 12. Gün 95 ise 15. Gün 300 lerde felan olur yani benim değerimin üstünde adet gününde 40 larda olanıda gördüm canım kişiye göre değişebilir

Herkeste aynı çıkacak diye birşey yokki canım ne demek istediğini anlamadım ama benim beklenen adet günümde 149 felandı yumurtlamadan sonra 15. Güne denk geliyordu mesela hesapladıgımızda senin değerin 12. Gün 95 ise 15. Gün 300 lerde felan olur yani benim değerimin üstünde adet gününde 40 larda olanıda gördüm canım kişiye göre değişebilir
Aynen aynen. Herkesinki farkli degerlerde cikiyor. Internetimde bi sikinti vardi sizden alinti yaptigimi yeniden girince gordum 😂😂
Baska merak eden arkadaslar varsa, hem testin referans araligini hem kendi sonucumu paylasmak istedim 😁

Kızlar banada yardımcı olurmusunuz ?
İğne olduğum günü sayarsak 11. Günümdeyim. Dün ve bugün test yaptım silik çizgi cikiyo sizce umut varmidir 😔 çok heycanliyim

Kızlar banada yardımcı olurmusunuz ?
İğne olduğum günü sayarsak 11. Günümdeyim. Dün ve bugün test yaptım silik çizgi cikiyo sizce umut varmidir 😔 çok heycanliyim

Canım çatlatma iğnesinin etkiside olabilir dünki teste göre koyulaşma varmı. Test yapmaya devam et veya acilde kan ver stresinden kurtul hakkında hayırlısı olsun

Canım çatlatma iğnesinin etkiside olabilir dünki teste göre koyulaşma varmı. Test yapmaya devam et veya acilde kan ver stresinden kurtul hakkında hayırlısı olsun
Bugun yaptığımı daha kolay gördüm sanki , ikiside ayni olabilir . Cuma günü kan vermeyi düşünüyorum ne kadar stresli biseymis bu iğne işi ya ..

Bugun yaptığımı daha kolay gördüm sanki , ikiside ayni olabilir . Cuma günü kan vermeyi düşünüyorum ne kadar stresli biseymis bu iğne işi ya ..

Cuma değilde perşembe versen daha iyi olur canım sonuç hemen çıkmazsa bayramdan sonraya kalabilir. Malesef iğne işi sıkıntılı insan sevinemiyor bile

Cuma değilde perşembe versen daha iyi olur canım sonuç hemen çıkmazsa bayramdan sonraya kalabilir. Malesef iğne işi sıkıntılı insan sevinemiyor bile
Yarin veririm o zaman bak resmini atıyorum bugun yaptığım testin . Çok mu silik ya .
B8AEB64B-51BF-4387-ACE2-A8B1AB3A792F.webp

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra o günü de sayarsam 9. Gün kan testi yaptım 7.4 çıktı sizce Ümit var mı bugün 11.gün tekrar yaptırıp negatif çıkar diye korkuyorum

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra o günü de sayarsam 9. Gün kan testi yaptım 7.4 çıktı sizce Ümit var mı bugün 11.gün tekrar yaptırıp negatif çıkar diye korkuyorum
Normalde umit var. 0-5 arasi negatiftir. 5 ten sonrasi pozitif oluyor ve katlanarak artiyor zaten.
Ancak catlatma ignesi, bu beta hcg degerini, yapay olarak artiran bi sey canim. 12. Gun yaptir sen belli olur o zaman die dusunuyorum.
Ben igne sonrasi 12. Gundeki kan testimde ogrenmistim pozitif oldugunu 90 li bi degerde.

Tekrar et canım negatif çıkar diye korkuyorsun ama kendini hamile sanıpta kanama görünce daha çok korkacaksın. Testi tekrar et 2 ye katlamış olmalı. Testin pozitif

Back
X