- Konu Sahibi eskisehir026
Amin inşallah senin adet ne zamandı canımİnşallah canım. Her ay umut içinde bekliyoruz ve hüssran. İnşallah bu ay öyle olmazAllah isteyen herkese nasip etsin içinde de bizlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah senin adet ne zamandı canımİnşallah canım. Her ay umut içinde bekliyoruz ve hüssran. İnşallah bu ay öyle olmazAllah isteyen herkese nasip etsin içinde de bizlere
Yaarın canım. Dediim ya iki test yaptım bugün ama negatif. Erken gebelik teste su karıştı bozulmuştur o. Öyle teselli ediyorum. Diğeri de normal gebeelik testi o da negatifAmin inşallah senin adet ne zamandı canım
Olabilir bir süre sonra insan kendini çok dinlemeye belirti aramaya çalışıyor kafamız boyle karışacağina en iyisi kan vermek Allah bizlerede hayırlı bebişler nasip etsin insallahSanmıyorum canım ayın 15 inde doktora gittim bütün yumurtaların çatlamış dedi ondan sonra 2 kere daha ilişki yazdı yani son ilişki 18 inde oldu bazı belirtiler var ama psikolojik gibi geliyor
Anladım canım adet olursan yazarsın yine belki bakarsın sürpriz olur ne demişler çıkmadık candan ümit kesilmezYaarın canım. Dediim ya iki test yaptım bugün ama negatif. Erken gebelik teste su karıştı bozulmuştur o. Öyle teselli ediyorum. Diğeri de normal gebeelik testi o da negatif
Aynen öyle amin inşallahOlabilir bir süre sonra insan kendini çok dinlemeye belirti aramaya çalışıyor kafamız boyle karışacağina en iyisi kan vermek Allah bizlerede hayırlı bebişler nasip etsin insallah![]()
Günde 3 kere 100 mg içiyordum. Çok moralim bozuldu bıraktım valla. Gebelik yoksa bi faydası yok diye düşünmüştümCanım bende progestan kullanıyorum o mg a göre değişiyor gecikme yapmaz kaç mg içiyorsun günde kaç kere ve keşke bırakmasaydın doktora sormadan tehlikeli olabilir
Evet canım 3 kere içenlerde gecikme yapıyor ben günse 2 kere 100 mg içiyorum gecikme yapmıyorGünde 3 kere 100 mg içiyordum. Çok moralim bozuldu bıraktım valla. Gebelik yoksa bi faydası yok diye düşünmüştüm
Benimde asilama 9 günü 6 cıktı kan ama idrar testleri hep pozitif bir koyu bir silik şeklinde bugün iğneden sayarsak 12.gün test gene silik acaba benimde yükselir mi kan testiMerhaba benimde 9.gunu 10. idrar testi pozitif çıktı 9gun kan 8.8 çıktı doktor şüpheli iki gün sonra tekrarla dedi 11 gün 43.5 çıktı doktor gebelik var artıs yaptı dedi benimde çok ağrım olmuştu adet belirtisiyle birebirdi haylada agriyo kasiklarim
sonuc nedır acabaBenimde asilama 9 günü 6 cıktı kan ama idrar testleri hep pozitif bir koyu bir silik şeklinde bugün iğneden sayarsak 12.gün test gene silik acaba benimde yükselir mi kan testi
Idrar testleri hep pozitif ama kan yükselmedi 6 dan 8 oldu şimdi beklemedeyim yarın test yaptırıcamsonuc nedır acaba
umarım gebesındır allah gonlune gore versınIdrar testleri hep pozitif ama kan yükselmedi 6 dan 8 oldu şimdi beklemedeyim yarın test yaptırıcam
Umarım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canım isteyen hepimize versinumarım gebesındır allah gonlune gore versın
pazar gununden berı zaman gecmıs yaptırsaydın keskeIdrar testleri hep pozitif ama kan yükselmedi 6 dan 8 oldu şimdi beklemedeyim yarın test yaptırıcam
Bugün yaptırdım 48 olmuş yukselmis hamileyimpazar gununden berı zaman gecmıs yaptırsaydın keske
yaa cok sevındım hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın ınsallahBugün yaptırdım 48 olmuş yukselmis hamileyim
22 hazıranda mı yaptırdın bende 22 hazıranda yaptırdım 2 gundur kasık agrım var bugun dune gore daha şiddetlı ve sarımsı akıntı varKızlar bugün aşılama gününüde sayarsam 11. Gün test yaptım negatif çıktı 8.günü yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sizce hala ümit varmı
Evet canım 22 haziranda oldu benimde 3 gündür aşırı kasık ağrım vardı bugün birden geçti arada sızı gibi oluyor bi yokluyor gidiyor test yaptım bende negatif çıktı eşimde sağolsun üzüldüm diye iki üç sonra bidaha yapalım belki vardır stres yapma diyor da sabahtan beri ağlaya ağlaya mahvoldum göbeğimde farklı bi sızı var bide çizgisinin olduğu yerde benim akıntım yok pek canım inşallah öyledir canım bilemiyorum doktorum 14. Günü bekle demişti bekleyemedim ben çok üzüldüm ama inşallah senin vardır22 hazıranda mı yaptırdın bende 22 hazıranda yaptırdım 2 gundur kasık agrım var bugun dune gore daha şiddetlı ve sarımsı akıntı var7 temmuzda test yapcam ogunu beklıyorum ıdrarda cıkmazmıs silik cıkması ıgne ve ılaclardan olabılırmıs
benımkı 2 aşılamam