• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

ben bu ay çatlatma iğnesi oldum 21 ekimde, ondan sonra belimde ve kasıklarımda baya bir ağrı oldu... batım 6 kasım 4 kasımdada iğne vurulduğum agrıların aynısını yaşadım , ara ara kasıklarımda batmalar oluyor, test yapmakta istemiyorum çünkü umutlarımın tükenmesini stamiyorum yine benim gibi olanlar var mı???

canım bende 20 ekimde yaptırdım 11.günden başayarak 4 gün test yaptım hep silik çıktı sonra 15. kanda baktırdım 204 çıktıı bence zamanı gelmiş testinnnn yapmalısın artıkkk göğüs uçlarımda çok ağrı oldu baş dönmesi oluyo arada bide sanki rahmim geriliyo gibi oluyo arada batmalarda oluyo tabii hatta sivilcelerim bile çıktııı yaniii hadi hayırlısı inşallahhh

bende dokktor 11 dedi bi an gecemi gündüzmü diye düşündümm ama sonra gündüz olduğuna karar verdimmmm:)) allahım sana da nasip eder inşallah canımmm isteyen herkese

Canimm bilgi icin cooook tesekkur ederim. Amin. Cok saol. Sonucu hbr veririm. Umut oldun benim icin :)) Rahat bir hamilelik, kolay bir dogum, saglikla bebisini kucagina almani dilerim. Sevgiler!

Merhaba kızlar ben siteye yeni katıldım ama günlerdir sizleri okuyorum benim durumum şu 29 Ekim'de ilk kez çatlama iğnesi oldum öncesinde pruogen mi me öyle bi iğne vurulmuştum 7-8 tane yumurta olmuştu ve dün yani 6 kasım dayanamayıp kanda baktırdım 6.55 çıktı iğnenin etkisi ki bugun 5.7 olmuş bu etki bi kaç gün daha geçtikce iyice düşerken sizce hamile kaldıysam döllenmeden 10 gün sonra yükselir mi yoksa bu ay olmadı saymalıyım ?

merhabalar benimde çatlatma iğnemi vurulalı bugün 10, günüm sabah idrar testi yaptım ama malesef tek çizgi çıktı halbuki bundan 2 ay önceki çatlatma iğnemi vurduktan sonra kasıklarımda ağrı, adet olacakmışım gibi gerilme ve gögüs uçlarımda hassasiyet vardı ve hamileydim(ama düşük yaptım). şuandada birebir aynı ağrılar ve belirtiler var ama idrar testinde negatif çıkması çok umutsuzlandırdı beni :(

kızlar ben iğneden tam 19 gün sonra regl oldum.o yüzden adet gününü bekleyin test için.

nilay ne haber benim yumurtalar olustu yarın çatlama iğnesi yapcam sen ne durumdasin

hadi bakalım hayırlısı olsun canım olusan yumurtalar bebiste olsun insallah bakalım canım bende yarını bekliyorum yarın igne vurulcam ama yumurta varmıdır yokmudur bilmiyorum bu ayı böyle gecircez dedi doktor 1 tane yumurtam vardı son 3 gündür kasıklarımdada cok agrı vardı bilmiyorum hic 18. gündede ilaca baslıcam bakalım nolcak ama allah biliyo ya olsunda istemiyorum allah herseyin hayırlısını verirmis ya isten ayrılcam eger hamile kalırsam cok zorlanırız gibi geliyo gene allahım bilir hayırlısını ama ne biliim bi tarafım cok istiyo ama bi tarafımda olmasın istiyo hayırlısı

arkadaşlar merhaba,bugün iğneyi vurulalı 11.gün..3 .kez iğne denemesi ama bu sefer klomen+ovitrelle uyguladık.yaklaşık 10 aydır düşünüyoruz ama niyeyse olmuyor.Bu ayda olmazsa Hsg çekilecek,hem korkuyorum hem de moral sıfır diyebilirim..beklemek ise daha çok kasıyor beni :(

merhaba kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonraki 12. günüm ve sabah test yaptım ikinci çizgi silik ama görülebilecek şekilde çıktı:) perşembe günü kan testinden baktıracağım inşallah sonuç doğrudur:)

hadi bakalım hayırlısı olsun canım olusan yumurtalar bebiste olsun insallah bakalım canım bende yarını bekliyorum yarın igne vurulcam ama yumurta varmıdır yokmudur bilmiyorum bu ayı böyle gecircez dedi doktor 1 tane yumurtam vardı son 3 gündür kasıklarımdada cok agrı vardı bilmiyorum hic 18. gündede ilaca baslıcam bakalım nolcak ama allah biliyo ya olsunda istemiyorum allah herseyin hayırlısını verirmis ya isten ayrılcam eger hamile kalırsam cok zorlanırız gibi geliyo gene allahım bilir hayırlısını ama ne biliim bi tarafım cok istiyo ama bi tarafımda olmasın istiyo hayırlısı

Canim sen baya istekliydin ama iş konusunda haklisin doğum izni yok mu benim bu ay yumurtalar iyi gelisti her gün süt yumurta hurma yedim bide folik asit takviyesi yaptim faydasi cok oldu sende istiyorsan beslenmene dikkat et hi bide ceviz yedim hakkında hayirlisi olsun benim dr da bu ay olmazsa gelecek aya asilama diyo ya inşallah gerek kalmaz esimde asilama konusunda isteksiz

Canim sen baya istekliydin ama iş konusunda haklisin doğum izni yok mu benim bu ay yumurtalar iyi gelisti her gün süt yumurta hurma yedim bide folik asit takviyesi yaptim faydasi cok oldu sende istiyorsan beslenmene dikkat et hi bide ceviz yedim hakkında hayirlisi olsun benim dr da bu ay olmazsa gelecek aya asilama diyo ya inşallah gerek kalmaz esimde asilama konusunda isteksiz

var canım olmazmı ama olan olaylardan isten biraz sogudum yeni arayıslara girdim bakalım hayırlısı insallah hepimiz icin insallah seninde gerek kalmaz canım bak fatosunda asılama demisti ama o ay tuttu insallah seninde tutar ben bu ay cok umutlu degilim sanki istemiyoda gibiyim bilmiyorm ya su is muhabbeti yüzünden biraz kararsızım igne vurulmam gerek ama onu bile yaptırmak gelmiyo icimden bilmiyorum ya havalardanmıdır nedir ne yemek yiyesim var ne yataktan kalkasım var bu aralar cok karamsarım herseye :(((

var canım olmazmı ama olan olaylardan isten biraz sogudum yeni arayıslara girdim bakalım hayırlısı insallah hepimiz icin insallah seninde gerek kalmaz canım bak fatosunda asılama demisti ama o ay tuttu insallah seninde tutar ben bu ay cok umutlu degilim sanki istemiyoda gibiyim bilmiyorm ya su is muhabbeti yüzünden biraz kararsızım igne vurulmam gerek ama onu bile yaptırmak gelmiyo icimden bilmiyorum ya havalardanmıdır nedir ne yemek yiyesim var ne yataktan kalkasım var bu aralar cok karamsarım herseye :(((

canım nasılsınız görüşmeyeli ben ölü gibi yatıyorum taniyonum 8 e 5 e hiçbir şey yiyemiyorum malum ne kapımı çalan ne bir kap yemek getirenim var unuttum sanmayın sizi hiç nete girmiyodum ayağa kalkınca çok kötü başım dönüo gözümün önü karario hep duamdasınz canlarım eşime bile diyorum benim arkadaşlrıma dua et diye kendinize iyi bakın inşlh nurcandan da sendende güzel haberler alırım en kısa zamanda

merhaba kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonraki 12. günüm ve sabah test yaptım ikinci çizgi silik ama görülebilecek şekilde çıktı:) perşembe günü kan testinden baktıracağım inşallah sonuç doğrudur:)

seninle aynı gün vurulmuş iğneyi canım.Aaa ne güzel inşallah kanda da çıkar.Ben daha test falan alıp yapmadım cuma gününe kadar beklesem mi diyorum içim içimi yiyor,herhangi belirti de hissetmiyor gibiyim sanki..

Aaaa ne güzel haber!!! İkinci çizgi boşa çıkmamıştır bence. HAydi bekliyoruz hayırlı haberlerini!!!

canım nasılsınız görüşmeyeli ben ölü gibi yatıyorum taniyonum 8 e 5 e hiçbir şey yiyemiyorum malum ne kapımı çalan ne bir kap yemek getirenim var unuttum sanmayın sizi hiç nete girmiyodum ayağa kalkınca çok kötü başım dönüo gözümün önü karario hep duamdasınz canlarım eşime bile diyorum benim arkadaşlrıma dua et diye kendinize iyi bakın inşlh nurcandan da sendende güzel haberler alırım en kısa zamanda

kıyamam canım sana yaa kayınvalidendende hayır yok dimi simdi benimki olsaydı istemem günahını yardıma kosarak gelirdi ama benim icin degil tabi oglunun cocugu icin :) Allah razı olsun canım senden sen suan bebisini ve kendini düsün siz iyi olun yeter bize cok fazla dolanma canım esin yapsın yemekleri sendende en kısa zamanda güzel haberler alırız insallah kendine cok dikkat et.

Aaaa ne güzel haber!!! İkinci çizgi boşa çıkmamıştır bence. HAydi bekliyoruz hayırlı haberlerini!!!

evet canım hatta akşamında tekrar test yaptım bu sefer gayet net ikinci çizgi çıktı:) inşallah yarın kan verip sonucu kesin olarak öğreneceğim :)

seninle aynı gün vurulmuş iğneyi canım.Aaa ne güzel inşallah kanda da çıkar.Ben daha test falan alıp yapmadım cuma gününe kadar beklesem mi diyorum içim içimi yiyor,herhangi belirti de hissetmiyor gibiyim sanki..

inşallah canım o günün akşamında dayanamayıp tekrar test yaptım bu sefer çok net çıktı ikinci çizgi :) yarında kan vereceğim inşallah testlerin azizliğine uğramamışımdır yarın sonucu paylaşırım inşallah. canım bendede öyle pek bi belirti yok hatta benim adet sancısının birebir aynısı var şuan ya adet olacağım yada hamileyim yarın göreceğiz. umutsuzluga kapılma allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin :)

inşallah canım o günün akşamında dayanamayıp tekrar test yaptım bu sefer çok net çıktı ikinci çizgi :) yarında kan vereceğim inşallah testlerin azizliğine uğramamışımdır yarın sonucu paylaşırım inşallah. canım bendede öyle pek bi belirti yok hatta benim adet sancısının birebir aynısı var şuan ya adet olacağım yada hamileyim yarın göreceğiz. umutsuzluga kapılma allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin :)

hakkında hayırlısı olsun inşallah iyi haberlerle gelirsin umarım..ben öğlen test yaptım bugün sonuç hüsran maalesef canım :( hsg çekilicem artık sıra onda 3 kere denedik iğneyi olmadı :((

Back
X