• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası

minez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
31
5
1
Merhaba hanımlar
Bu ay adetimin 3. Günü klomen tedavisine başladım. 10 gün kullandıktan sonra çatlatma iğnesi vuruldu. Ertesi gün ovülasyonun pik günüydü. 4 gün ilişki oldu. 20 sinden itibaren duphaston kullanmaya başladım. Aynı zamanda d vitamini, aspirin ve folik asitte kullanıyorum. Bugün çatlatma iğnesinin 7. Günü, 2 gündür kasık ve bel ağrım var. Midem bulanıyor ama kusturmuyor. Sürekli uyuyorum. Bu sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı. Adetime 8 gün var. Gebelik olabilir mi ?

Merhaba hanımlar
Bu ay adetimin 3. Günü klomen tedavisine başladım. 10 gün kullandıktan sonra çatlatma iğnesi vuruldu. Ertesi gün ovülasyonun pik günüydü. 4 gün ilişki oldu. 20 sinden itibaren duphaston kullanmaya başladım. Aynı zamanda d vitamini, aspirin ve folik asitte kullanıyorum. Bugün çatlatma iğnesinin 7. Günü, 2 gündür kasık ve bel ağrım var. Midem bulanıyor ama kusturmuyor. Sürekli uyuyorum. Bu sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı. Adetime 8 gün var. Gebelik olabilir mi ?
Çatlatma iğnesi yaptığınız gün ilişki oldumuu
Canım iğne zaten hcg iğnesi olduğu için pozitif çıkarıyor 14. Günü bekle kann ber bende bugün iğnemi oldum

Doktor 36 saat sonra dedi ama ben değerlendirmeyi düşünüyorum her fırsatta bu geçe itibari ile açıkçası heryer de farklı birsey yazıyor bende tam anlamadım bu saat olayını
Ben aynı günüde değerlendirdim. Adetime 5 gün kaldı bakalım hayırlısı

Ben aynı günüde değerlendirdim. Adetime 5 gün kaldı bakalım hayırlısı
Ayy inşallah pozitifi görürsünüz 🌸Bende öyle yaptım vallahi perhiz arası fazla bırakmadım bugün iğneden sonra 4. Günüm bakalım hayırlısı artık geceleri sadece değerlendiriyorum iğne etkisi dışında belietinşz varmı acaba kaç yumurtanız oluştu

Ayy inşallah pozitifi görürsünüz 🌸Bende öyle yaptım vallahi perhiz arası fazla bırakmadım bugün iğneden sonra 4. Günüm bakalım hayırlısı artık geceleri sadece değerlendiriyorum iğne etkisi dışında belietinşz varmı acaba kaç yumurtanız oluştu
Benim 3 yumurtam oluşmuştu, 18mm, 19mm, 19mm iğneden sonrada duphaston kullandım. Dün bitti. Şimdi bekliyorum. Bugün öğleden sonra erken gebelik testi yaptım ama negatif… ama hcg çıkmamış olabilir. Göğüslerim hassaslaştı, bel ağrım var, bugün bide bi tabak turşu yedim valla ne alakaysa

Benim 3 yumurtam oluşmuştu, 18mm, 19mm, 19mm iğneden sonrada duphaston kullandım. Dün bitti. Şimdi bekliyorum. Bugün öğleden sonra erken gebelik testi yaptım ama negatif… ama hcg çıkmamış olabilir. Göğüslerim hassaslaştı, bel ağrım var, bugün bide bi tabak turşu yedim valla ne alakaysa
Yumurtlarımız aynı imiş Duphaston ne için bence daha erken adet gününüzü bekleyin test için inşallah pozitifi görürsünüz

Duphaston düşün önleyici bir ilaç, doktorum verdi. İnşallah… siz yaptınızmı test yada belirtiniz varmı

Duphaston düşün önleyici bir ilaç, doktorum verdi. İnşallah… siz yaptınızmı test yada belirtiniz varmı
Kasık ağrısı oluyor girçık şeklinde oda iğnedenmiş zaten bide bel ağrısı sol agırlıklı benim daha 4. Günüm bide akşam kremsi akıntı başladı sizin belirti varmı yani aslında iğnenin belirtileri olduğu için hamilelik belirtisi varsada anlarmıyız bilmiyorum tabi

Kasık ağrısı oluyor girçık şeklinde oda iğnedenmiş zaten bide bel ağrısı sol agırlıklı benim daha 4. Günüm bide akşam kremsi akıntı başladı sizin belirti varmı yani aslında iğnenin belirtileri olduğu için hamilelik belirtisi varsada anlarmıyız bilmiyorum tabi
3-4 gün sonra belli olur bakalım. Hakkımızda hayırlısı. Müjdeli haberlerinizi beklerim inşallah

Evet ilk ayım. Adetime 3-4 gün kaldı bakalım
İlk ayınız olduğu için bu günlerde kendinizi hamile gibi görüyorsunuz kesin olacak diyorsunuz. Ben geçen ay yıkıldım aşırı kaptırmıştım. 2. Ay klomen yumurtaları büyütmedi. Şimdi de adet olup doktora gitmeyi bekliyorum bu hafta. Gonal f yazacağım dedi bakalım. Benim tüpler sıkıntılı olduğu için yumurtalar iyi gelişirse yumurta toplamaya göndereyim dedi. Size tavsiyem ağırdan alın ben klomenin etki etmediğini hissettim veya geçen ay yıkıldığım için doktora yumurta büyümüş mü diye baktırmaya giderken boşluk hissi vardı olmayacak eminim diyordum. Allah hayırlısını versin inşallah tutar sağlıklı şekilde

İlk ayınız olduğu için bu günlerde kendinizi hamile gibi görüyorsunuz kesin olacak diyorsunuz. Ben geçen ay yıkıldım aşırı kaptırmıştım. 2. Ay klomen yumurtaları büyütmedi. Şimdi de adet olup doktora gitmeyi bekliyorum bu hafta. Gonal f yazacağım dedi bakalım. Benim tüpler sıkıntılı olduğu için yumurtalar iyi gelişirse yumurta toplamaya göndereyim dedi. Size tavsiyem ağırdan alın ben klomenin etki etmediğini hissettim veya geçen ay yıkıldığım için doktora yumurta büyümüş mü diye baktırmaya giderken boşluk hissi vardı olmayacak eminim diyordum. Allah hayırlısını versin inşallah tutar sağlıklı şekild

Back
X