• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben iğneyi vurulduğum gün sabah kan vermiştim, doktor sabah ult. baktı 2 yumurtam vardı büyüklükleri gayet iyi dedi daha sonra çatlatmza iğnesi bugün vur dedi öğleden sonra kan sonuçlarına bakalım dedi, iğneyi vurdurdum kan sonucumu götürdüm doktor dedi ki iğneyi vurdurmamıza gerek yokmuş senin yumurtalar çatladı çatlıcak en kısa sürede ilişki olsun, 3 gün boyunca devam edin dedi sanırım yumurtaların çatlayacağından emin olduğu için bir daha çağırmadı sonuç itibariyle bugün 10. gün oldu test negatif oldu erken mi yaptım ne yaptım çok sabırsızım çok
Bence çok erken 14 gün geçsin diyorlar 🙏tekrarla üç dört gün sonra testini

Canım benım eşimdede var o. Teratospermi diye birsey o yuzden hacamat yapan kadın eşin de gelsın dedi bızde beraber gıdecegız birde alternatif tıp deneyelım diyoruz. Peygamber efendimizinde önerdiği sünnet olan birşey zaten en azından yaptık denedik deriz. Herkese öneriyorum tüm tanıdıklarım oyle gebe kaldılar problemleri vardı.. inşallah bizde şifayı buluruz 🙏 hepımızın gebelık sonuclarını pozitif görürüzz🌹
Haklısın bende okumuşdum internette gebeliğe etkili olduğunu🙏Hafi bakalım rast gelsin

Bir günde bile artabilir, hemen sonucu yaz. Kaçta verdin kanı, ne zaman çıkacak körolasıca. Artık birinin hamiş haberini alalım ya
İnşallah canım yaa hepımız kalalım bu ay inşallah bırdahaki aya kadar kalalım en geç 2 aya kadar elimizde ultrason resmimiz olsun amin aminn🥰

Sıkıntı şu ki, ben pko yum. Günüm belli değil :KK42: Bazen 2 ayda bir oluyorum bazen 3 ayda bir. Bazen her ay.
benim adem tarihim hiç şaşmaz hep aynı gün olur önden de sancısı gelir o yüzden benim döngü her zaman ki gibi geliyor 4 gün daha bekleyeyim bakalım bu defa beni yanıltır belki

Back
X