- 29 Ocak 2020
- 717
- 221
- Konu Sahibi GaardennRosee
Bugün iğnenin 14.günü deli gibi bel ağrım var kasıklarım da ağrıyo yarın bat birde akıntım çok ve bugün afedersiniz koyu ve beyaz akıntım çok geldi bişgilerinize ihtiyacımm varr 

Yarını bekleyeyim yarın olmazssam yaparım :)Tesr yapabilirsin. Varsa pozitif çıkar yoksa regli beklersin.
Yarını bekleyeyim yarın olmazssam yaparım :)
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 07-08-2021
Hamileliğimin 12. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 197 gün kaldı.
İki gün içinde bebeğinizin sindirim sitemi duvarlarındaki kaslar besinleri bir bölümden diğer bölüme itmek için gerekli olan hareketleri pratik amaçlı yapmaya başlar. Eğer bebeğiniz erkek ise testesteron üretmeye başlamıştır. Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 14 gr. - Yaklaşık boyu : 41 mm. (Baştan Popoya)
Yaptım zaten 8 tane felanBen senin yerinde olsam 50 kere yapmıştım![]()
Ayyy inşallah hamilesindirYaptım zaten 8 tane felan![]()
İki gün içinde bebeğinizin sindirim sitemi duvarlarındaki kaslar besinleri bir bölümden diğer bölüme itmek için gerekli olan hareketleri pratik amaçlı yapmaya başlar. Eğer bebeğiniz erkek ise testesteron üretmeye başlamıştır. Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.
Yaaaa kan verin hemen niye bekliyosunuz hepsi aynı marka mı testlerin bazen markadan dolayı farklı sonuç çıkabiliyormuş hangi marka gebelik testi6 tanesi pozitif 2 tanesi negatif nurtopu gibi testlerim var![]()
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 15-06-2021
Hamileliğimin 20. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 144 gün kaldı.
Bebeğiniz artık yenidoğan bir bebek kadar uykuya dalıyor ve uyanıyor. Bebeğiniz uyuduğu zaman, en favori pozisyonuna geçer. Bir çok bebek çeneleri göğüslerine yaslanmış pozisyonda uyurlarken bir kısım bebek başlarını geriye doğru yaslar. Bebeğinizin cildi artık daha az şeffaf.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 320 gr. - Yaklaşık boyu : 16.4 cm. (Baştan Popoya)
Evde değilim markalarını bilmiyorum ama ipne etkiside olabilir mi ama bugün dediğim gibi oldu aynı şüphe düştü yarın belli olcak utanmasam 9. Testi yapcam da işte artık eczaneye gitmeye utanırım bu ayYaaaa kan verin hemen niye bekliyosunuz hepsi aynı marka mı testlerin bazen markadan dolayı farklı sonuç çıkabiliyormuş hangi marka gebelik testi![]()
İnşalllahhh adet olcakmışım gibi bir ağrı giriyo kasığıma 2 gündür ama adet olmadım hala yarın bat neler olucak heycanlı bekleyiş devam ediyor bu ay 4 kişi rüyasında hamileee gördü benivardır inşallah haberleri bekliyoruz![]()
Birde o hayal kırıklığı çok üzüyor beni korkuyorum 1 buçuk senedir hep negatif olunca :)Yaaaa kan verin hemen niye bekliyosunuz hepsi aynı marka mı testlerin bazen markadan dolayı farklı sonuç çıkabiliyormuş hangi marka gebelik testi![]()
Hayırlısı olsun var bence sabrınıza hayranımİnşalllahhh adet olcakmışım gibi bir ağrı giriyo kasığıma 2 gündür ama adet olmadım hala yarın bat neler olucak heycanlı bekleyiş devam ediyor bu ay 4 kişi rüyasında hamileee gördü beni![]()
Bebeğiniz artık yenidoğan bir bebek kadar uykuya dalıyor ve uyanıyor. Bebeğiniz uyuduğu zaman, en favori pozisyonuna geçer. Bir çok bebek çeneleri göğüslerine yaslanmış pozisyonda uyurlarken bir kısım bebek başlarını geriye doğru yaslar. Bebeğinizin cildi artık daha az şeffaf.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 320 gr. - Yaklaşık boyu : 16.4 cm. (Baştan Popoya)
İnşalllahhh çok teeşekkür ederim annemde instla var diyo ama hayırlısıHayırlısı olsun var bence sabrınıza hayranımSağlıkla kucağınıza alın inşallah
![]()
inşallah çok teşekkür ederimİnşalllahhh çok teeşekkür ederim annemde instla var diyo ama hayırlısısizde bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşalllahh