Ayyyy cok sevindim canim :)))Ben demedim mi sana. Rabbim hayirla kucagina da almayi nasip etsin kusum. Darisi basimizaaaaa. Dua et tatlim bizim icinKızlar hamileyimmmmm çok şükür ama cuma günü tekrar gidecem değerim 10.04 ten. 39.28 olmuş Rabbim tüm isteyenlere versin . Ins sizlere nasip etsin
Amin kuzum inş allah isteyen herkese versin sizlerin desteğiyle bakalım çarşamba tekrar gidecem inş cnm sağlıklı geçer keseyi falan kalp atışını falan duyarız allahım sizlerede versincanımmm çok sevindim bitanem hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli olsun canım benim
EwT cnm söylemiştin allah hepinizeden razı olsun sizlerin duasi ve destekleriyle inş sağ salim keseyi ve kalp atisini da duyarız çarşamba tekrar gidecem bakalım hayırlısı olsun rabbim tüm isteyenlere versinAyyyy cok sevindim canim :)))Ben demedim mi sana. Rabbim hayirla kucagina da almayi nasip etsin kusum. Darisi basimizaaaaa. Dua et tatlim bizim icin
İnsallah tatlim saglicakla kucagina da alirsin. Dua et canim bizim icin. Biz de bu ay guzel haberler veririzE
EwT cnm söylemiştin allah hepinizeden razı olsun sizlerin duasi ve destekleriyle inş sağ salim keseyi ve kalp atisini da duyarız çarşamba tekrar gidecem bakalım hayırlısı olsun rabbim tüm isteyenlere versin
Ins cnm bu ay güzel olacak sizde dua edinİnsallah tatlim saglicakla kucagina da alirsin. Dua et canim bizim icin. Biz de bu ay guzel haberler veririz
Amin canım inşallahh değerin güzel artmış kuşum inşallah dediklerinde olur içini ferah tutAmin kuzum inş allah isteyen herkese versin sizlerin desteğiyle bakalım çarşamba tekrar gidecem inş cnm sağlıklı geçer keseyi falan kalp atışını falan duyarız allahım sizlerede versin
cnm walla benimde hiç umudum yok bu ay hemde hiç değişik olan tek şey kasıklarımın ağrıması karnım ağrıyo iğneden 2 gün sonra başladı bu ağrılar başka da bişey yok olursa mucize olur diyorum hem hastaydım hem çok gergindim ben bu ay cnm senden naberMavizm tebrikler inşallah sağlıklı Artış devam eder bundan sonrası sorunsuz geçer
Crazy sen ne alemdesin hiç değişiklik var mı
al benden de o kadar yani benim de bu aydan hiç umudum yokBenim bu ay hiicc umidim yok valla kizlarAdet zamanim gelince olacakmisim gibime geliyo uzulecem yine biliyorum...
sen hamişsin gibi hissediyorum ben tabii allah bilir inşallah doğru çıkar hislerim canım içime öyle doğuyor bat ne zaman senin bitanem az kaldı sanırsamMRB KIZLAR BENDE GUNLERIM YAKLASTIKCA VE SANCILAR BASTIRDIKCA UMUDUMU YITIRIYORUM BU IKINCI ASILAMAM.SANKI TUTMADI GIBIME GELIYOR RABBIM BUYUKTUR BIR MUCIZE BEKLIYORUMMMMMM
EWET ABLAM AZ KALDI PRSMB BEKLENMEYEN TARIHIMDIR HIC GELMEZ OLASICILAR GELMESINLER EWDE YOKUM KARDESIM YAAAAAAsen hamişsin gibi hissediyorum ben tabii allah bilir inşallah doğru çıkar hislerim canım içime öyle doğuyor bat ne zaman senin bitanem az kaldı sanırsam
Ins kuşumİnsallah tatlim saglicakla kucagina da alirsin. Dua et canim bizim icin. Biz de bu ay guzel haberler veririz
Tşk ederim cnm ins cnm sorunsuz gider darısı hepinizin başınaMavizm tebrikler inşallah sağlıklı Artış devam eder bundan sonrası sorunsuz geçer
Crazy sen ne alemdesin hiç değişiklik var mı
inşallah bitanem gelmesinEWET ABLAM AZ KALDI PRSMB BEKLENMEYEN TARIHIMDIR HIC GELMEZ OLASICILAR GELMESINLER EWDE YOKUM KARDESIM YAAAAAA
al benden de o kadar yani benim de bu aydan hiç umudum yok
12. günü ne zaman oluyoDoktor 12. gun kan ver cikar dedi cesaretim yok eger kanda cikmazsa yok demektir adet gunumu bekerken yasayacagim stres uzuntu simdiden gerdi beni en.iyisi adetim 20 sinde 20 sini gecerse kan vermek diyorum.bu seferde ya kanda var cikarss kac gun niye stres yasayim mutlu mutlu dolaniyim ortalikts diyorum...bilmiyorummmmmmm
İnsan güzel haber okuyunca ne çok seviniyor... Allah bu sevinci tüm isteyenlere nasip etsin ...Ins cnm bende çok istiyorum allahın izniyle inş dualarini zi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?