Selam canım nasılsın bayadır yazmıyordum hastalanınca piskolojim çok iyi değildi soyutladım herşeyden kendimi bi süre şimdi iyiyim ama normale döndüm :) kaldığım yerden devam ediyorumwalla benimde yok iğnelerden bide progestan içiyorum ya rahim kalınlaşsın diye akıntı ondan oluyo geçen ayda olmuştu göğüsler hep oluyo zaten hormon iğnelerinden bunları belirti saymıyorum yani bir tek silik çıkan test oda forumda çok kişide çıkmış sonra gelmiş kırmızılar fotolarınada baktım aynı benimki gibi sonra adet olmuş hepsi
İnşallah zeynep gibi olur seninde bir anda süpriz yapsın bebiş :)Ay inşallah bu ay olacak gibi hissediyorum ama sendeSelam canım nasılsın bayadır yazmıyordum hastalanınca piskolojim çok iyi değildi soyutladım herşeyden kendimi bi süre şimdi iyiyim ama normale döndüm :) kaldığım yerden devam ediyorum
tahmin ediyorum cnm insan hayalkırıklığı yaşayınca içinden hiçbişey yapmak gelmiyor şimdi nasılsın nasıl gidiyoİnşallah zeynep gibi olur seninde bir anda süpriz yapsın bebiş :)Ay inşallah bu ay olacak gibi hissediyorum ama sende
şimdi iyiyim çok şükür doktora gitmiştim adet olunca kist yok dedi Allah'tan pazartesi tekrar çağırdı yumurtalığım büyümüş bu ay kendi halinde yani iğne istemedimm.Bakalımm kısmet artık olursa süpriz olacak yani :)tahmin ediyorum cnm insan hayalkırıklığı yaşayınca içinden hiçbişey yapmak gelmiyor şimdi nasılsın nasıl gidiyo
inşallah olur canımmmşimdi iyiyim çok şükür doktora gitmiştim adet olunca kist yok dedi Allah'tan pazartesi tekrar çağırdı yumurtalığım büyümüş bu ay kendi halinde yani iğne istemedimm.Bakalımm kısmet artık olursa süpriz olacak yani :)
inşallahh canım sende durumlar nasıl ?Bakalım iğne gerçekten etkili olacakmı çok merak ediyorum.Sen ama sanki bu ay hamile kalacak gibisin içime öyle doğuyor benim..İnşallah Allah söyletmiştir canıminşallah olur canımmm
Amin cnm inşallah işte iğnenin 11.günü bide 13.günü test yaptım silik çizgi çıktı doktora gitmedim gününü bekle dedi kimyasal gebelik olabilir dedi bir dahada test yapmadım zaten psikolojim çok bozuldu bide forumda da çok kişinin öyle silik çizgi çıkmış sonradan adet olmuşlar ondan umutlanmıyorum hiç bekliyorum işte 16 sında batinşallahh canım sende durumlar nasıl ?Bakalım iğne gerçekten etkili olacakmı çok merak ediyorum.Sen ama sanki bu ay hamile kalacak gibisin içime öyle doğuyor benim..İnşallah Allah söyletmiştir canım
Ins kuzum inş Rabbim büyük verene o alanda ol der oluversin inşinşallaaaahhhhhhh hiçbirimize gelmesin o kırmızılar... ben de tüp bebo için hazırlığa başladım güzelcim ama bi umut işte o umut var ya tüp yapmadan belki tutar umudu onu besliyorum içimde yumurtlamamı takip etmeye çalışıyorum kendi kendime öyle işte
Hadi ya bugün bendemi haberim yok cnm bende daha okuyamadim allah razı olsun cnmkuşum salavat topiğinde sıra sana gelmiş çokta hızlı ilerliyo maşallah okudum bende Allah kabul etsin
Bu ay nadasa biraktik cnm kendimiziInşallah cnm gül bahçesi ne alemde acaba başka kimler gün sayıyor du fobeks sayiyomuydu
evet çok hızlı ilerlemiş maşallahHadi ya bugün bendemi haberim yok cnm bende daha okuyamadim allah razı olsun cnm
inşallah süpriz olur tatlımBu ay nadasa biraktik cnm kendimiziRahim filmi cekindim cumartesi gidicem doktora sonucu ogrenecgz bakalim. Bu ay ne ilac ne igne var. Malum gunleri degerlendirdij ama Rabbim bilir artik.
Kuzum inş tarlanin verimi artar ne güzel işteBu ay nadasa biraktik cnm kendimiziRahim filmi cekindim cumartesi gidicem doktora sonucu ogrenecgz bakalim. Bu ay ne ilac ne igne var. Malum gunleri degerlendirdij ama Rabbim bilir artik.
Cnm herkesin bünyesi bir degilki herkeste aynı şeyler olacak diye birşey yokki inş olur
ayyy zeynep te öyle diyodu hamiş çıktı inşallah seninde öyle olur
walla benimde yok iğnelerden bide progestan içiyorum ya rahim kalınlaşsın diye akıntı ondan oluyo geçen ayda olmuştu göğüsler hep oluyo zaten hormon iğnelerinden bunları belirti saymıyorum yani bir tek silik çıkan test oda forumda çok kişide çıkmış sonra gelmiş kırmızılar fotolarınada baktım aynı benimki gibi sonra adet olmuş hepsi
inşallah süpriz olur tatlım
Ayy cok hossunuz kizlarKuzum inş tarlanin verimi artar ne güzel işte
Ya kızlar benim adetim bitti ve dün malum iş oldu is bittikten sonra ayaklarimi havaya diktim biraz şimdi tuvalete gidince şeffaf renkte akinti geldi elime biraz yoğun ve iki parmağım arasında uzuyo du ne ki kızlar bu ya yumurtam catladi desem adet yeni bitti anlamadım akıl verin bana
Ayy cok hossunuz kizlarİnsallah bu ay hepimizin ayi olur.
Canim benim adetten sonra olur bende genelde. Ama supermenler de olabilirYa kızlar benim adetim bitti ve dün malum iş oldu is bittikten sonra ayaklarimi havaya diktim biraz şimdi tuvalete gidince şeffaf renkte akinti geldi elime biraz yoğun ve iki parmağım arasında uzuyo du ne ki kızlar bu ya yumurtam catladi desem adet yeni bitti anlamadım akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?