çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Selam canım nasılsın bayadır yazmıyordum hastalanınca piskolojim çok iyi değildi soyutladım herşeyden kendimi bi süre şimdi iyiyim ama normale döndüm :) kaldığım yerden devam ediyorum

Selam canım nasılsın bayadır yazmıyordum hastalanınca piskolojim çok iyi değildi soyutladım herşeyden kendimi bi süre şimdi iyiyim ama normale döndüm :) kaldığım yerden devam ediyorum
İnşallah zeynep gibi olur seninde bir anda süpriz yapsın bebiş :)Ay inşallah bu ay olacak gibi hissediyorum ama sende

İnşallah zeynep gibi olur seninde bir anda süpriz yapsın bebiş :)Ay inşallah bu ay olacak gibi hissediyorum ama sende
tahmin ediyorum cnm insan hayalkırıklığı yaşayınca içinden hiçbişey yapmak gelmiyor şimdi nasılsın nasıl gidiyo

tahmin ediyorum cnm insan hayalkırıklığı yaşayınca içinden hiçbişey yapmak gelmiyor şimdi nasılsın nasıl gidiyo
şimdi iyiyim çok şükür doktora gitmiştim adet olunca kist yok dedi Allah'tan pazartesi tekrar çağırdı yumurtalığım büyümüş bu ay kendi halinde yani iğne istemedimm.Bakalımm kısmet artık olursa süpriz olacak yani :)

inşallah olur canımmm

inşallahh canım sende durumlar nasıl ?Bakalım iğne gerçekten etkili olacakmı çok merak ediyorum.Sen ama sanki bu ay hamile kalacak gibisin içime öyle doğuyor benim..İnşallah Allah söyletmiştir canım
Amin cnm inşallah işte iğnenin 11.günü bide 13.günü test yaptım silik çizgi çıktı doktora gitmedim gününü bekle dedi kimyasal gebelik olabilir dedi bir dahada test yapmadım zaten psikolojim çok bozuldu bide forumda da çok kişinin öyle silik çizgi çıkmış sonradan adet olmuşlar ondan umutlanmıyorum hiç bekliyorum işte 16 sında bat

Ins kuzum inş Rabbim büyük verene o alanda ol der oluversin inş

Inşallah cnm gül bahçesi ne alemde acaba başka kimler gün sayıyor du fobeks sayiyomuydu
Bu ay nadasa biraktik cnm kendimizi Rahim filmi cekindim cumartesi gidicem doktora sonucu ogrenecgz bakalim. Bu ay ne ilac ne igne var. Malum gunleri degerlendirdij ama Rabbim bilir artik.

Ya kızlar benim adetim bitti ve dün malum iş oldu is bittikten sonra ayaklarimi havaya diktim biraz şimdi tuvalete gidince şeffaf renkte akinti geldi elime biraz yoğun ve iki parmağım arasında uzuyo du ne ki kızlar bu ya yumurtam catladi desem adet yeni bitti anlamadım akıl verin bana

Cnm herkesin bünyesi bir degilki herkeste aynı şeyler olacak diye birşey yokki inş olur

Haklisin canim ara ara gogsume sanci saplaniyo ara ara karnim.agriyo bi iki gun baya sisti biraz akintim var iste oyleee bekliyommm
ayyy zeynep te öyle diyodu hamiş çıktı inşallah seninde öyle olur

keskeeeee nerde o ginler.buraya size kizlaarr hamileyim yazmayi cok isterim ama saiyorum valla zaten.her asilamanin.tutma olasiligi %17 dedi doktorum hadi benim yumurta iki tane %35 olsun...zor...ama Rabbm yeter ki ol drsin hersey oluverir ama asilamam tutmazsa bende bi ay ara verecem bakalim...

Ayy bitanem.icimde sen hamilesin gibi bi his var ama hayirlisi bakalimaz kaldi sana hele sabret bakalim.sende ama guzel haber alacaz sanki senden gibime geliyo

Dun gecenin etkisi de olabilir tatlim bilmiyorum ki....

Canim benim adetten sonra olur bende genelde. Ama supermenler de olabilir Fazla gelince kaciyolar bazen yaramazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…