çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Merak etme bitanem hamile olma ihtimali olana alttan bakmazlar karnindan uktrasonka bakio keseyi gorebilirlerse kac haftalik oldugunu soylerler.senin testin pozitif mi cikti :)
Cnm benim adetim ocak 29 olmam gerekiyordu ama o gün gece kahverengi leke geldi ertesi günü doktora gittim ama kadın doğum doktorum değil başka doktora beta hcg 10.04 çıktı hastaneden geldikten sonra cubuk test yaptım silik ikinci çizgi çıktı dün yine 1 damla kadar kahverengi leke geldi işte bakalım yarın ne çıkacak sonuç

Cnm benim adetim ocak 29 olmam gerekiyordu ama o gün gece kahverengi leke geldi ertesi günü doktora gittim ama kadın doğum doktorum değil başka doktora beta hcg 10.04 çıktı hastaneden geldikten sonra cubuk test yaptım silik ikinci çizgi çıktı dün yine 1 damla kadar kahverengi leke geldi işte bakalım yarın ne çıkacak sonuç
O sonuca göre doktor sınırda çıkmış varda diyemem yokta diyemem dedi

Bende sabirsizlikla bekluyorum arkadaslar zeynep indallah hamilesindir cunku belirtiler oyle gorunuyo tatlim :) Ayy hadi insallahhhhh subat ayi ugurlu gelsin hepimizeee

Pardon zeynep demisim mavizm belirtiler hamilelik belirtileri insallah hamilesindir bugun hayirli haberler verin kizlaarrr

M E="deniz1111, post: 39202788, member: 653631"]Mavizm noldu sonuç bize de haber ver[/QUOTE]
Ilgin Icın tşk ederim cnm

Arkadaşlar bende klomen kullandım bu ay bugün 18 20 m yumurtam oluşmuş ama iğneyi Çarşamba yaptıracağım peki o zamana kadar çatlarsa Yada ne olur ne olmaz ilişkiye devam edilmeli mi doktoruma sormayı unuttum

Back
X